Ankarada yaz okulu sorunu

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
Ben kimya ogrencisi 1 sinifim fizik 1 den kaldim yaz okuluna gitmek istiyorum ama fizik 1 acan devlet okulu yok galiba bilgisi olan varmi

ODTÜ açıyor olabilir, arkadaşım endüstri mühendisliği okuyordu oradan ders almıştı ama fizik miydi bilmiyorum. Öğrenci işlerini arayıp sorun. Bu arada devlet-özel fark etmiyor, başka okuldan ders alırken para ödüyorsunuz. Atılım'a falan da bakabilirsiniz.

Ha onu belirtmediğiniz için. Ankara, Hacettepe, Gazi'ye falan sorabilirsiniz o zaman.
Ankara unvde okuyorum bizde buyuk ihtimal acilmicak digerinide umidim yok ozellerin hepsi cokmu pahali ? Bilkent aciyir ama 1 ders icin 2 bin tl odemem lazim

Daha belli olmaz ki yaz okulunda açılacak dersler.

Seneye alttan alırsın, bu dönemki ortalamayı yüksek tutmaya bak, kümülatif düşmesin

Ankara unvde okuyorum bizde buyuk ihtimal acilmicak digerinide umidim yok ozellerin hepsi cokmu pahali ? Bilkent aciyir ama 1 ders icin 2 bin tl odemem lazim

Bilkent de İngilizce eğitim veriyor. Okulunuzun sayması da önemli, illa açılan her yerde her ders sayılmıyor. Bir de daha yaz okulunda açılacak dersler dönem sonunda belli olur.

Bilkent de İngilizce eğitim veriyor. Okulunuzun sayması da önemli, illa açılan her yerde her ders sayılmıyor. Bir de daha yaz okulunda açılacak dersler dönem sonunda belli olur.
Evet ama bizim okulda acilmicagi kesin ne yapicam bilmiyorum

Kumulatif nedir ? Alttan almak istemiyorum ortalamami cok dusurdu
Total ortalama kümülatif, bizim üniversitede vardı,
Dönem geçme notu diyor başkaları.

Alttan ders almak zor değil, ben de fen edebiyat fakültesi içinden çıktım, bölümler zor lakin alttan derste bir defa devamdan muaf olursun, verirsin her türlü

Seneye alttan alırsınız o zaman, zaten daha 1. sınıfsınız bir şey olmaz. Ben son sınıfta bile ortalama yükseltmek için alttan 3 ders almıştım.
Ama alttan alinca 1 sinifin ortalamasi yukselmiyor degilmi 4 sinifin ortalamasi yukseldi degilmi

Ama alttan alinca 1 sinifin ortalamasi yukselmiyor degilmi 4 sinifin ortalamasi yukseldi degilmi

Kümülatif ortalamam yükseldi, genel not ortalamam yani zaten mezun olurken de genel not ortalamanız lazım.

Zor olmasi degil ama ustten ders almak istiyordum bide 1 sinifin ortalamasi yuksek olsun istiyordum

Bence üniversitede not sistemiyle ilgili bilgin YÖK. Öğrenci işlerine danış. Biz ikna edemeyeceğiz

Benim suan anlamak istedigim alttan ders alirsam eger 1 sinifin ortalamasi yukselirmi ?

1. sınıfın not ortalaması yüksek olsa ne olmasa ne, sana lazım olan genel not ortalaması. Özelde okuyup burs alma derdin olsa anlarım da mezun olduğunda sana "Hmmm 1. sınıf not ortalaması yüksek." demeyecekler mezun olduğun not ortalamasına bakacaklar. O yüzden hangi sınıfta ne kadar yüksek not aldığının o kadar önemi yok.

Ustten ders alma hayallerim suya dustu ondan bu uzuntum yada cift anadal hayalim :'( 1.97 yapti ortalamami cokmu kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…