Sağolasın, teşekkür ederim. Amin inşallah, Allah gönlünüze göre versinAyy ne güzel. Maşallah :) hep derler ya insanın bir kızı olmalı diye rabbim bana da 1 kız çocuğu nasip etsin
İnşAllah İnşallahSağolasın, teşekkür ederim. Amin inşallah, Allah gönlünüze göre versinSağlıkla inşallah.
ZehraİnşAllah İnşallahkızınızın ismi ne?
Amin, Allah razı olsunAdıyla yaşasın sağlıklı güzel ömrü olsun
Hayırlısı bakalım test verdim bugün yok gibi ama yinede kafamda soru işareti kalmasın diye verdimAmin, Allah razı olsunAllah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Öyle miHayırlısı bakalım test verdim bugün yok gibi ama yinede kafamda soru işareti kalmasın diye verdim
Sağol canım inşallah ama sonuç negatif 2.30 değerimÖyle miHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ne zamandır düşünüyorsunuz? Çocuk yaniSağol canım inşallah ama sonuç negatif 2.30 değerim
Ben yeni evliyim aslında düşünmüyorum.Ne zamandır düşünüyorsunuz? Çocuk yani
Anladım. Bende düşünüyorsunuz sandımBen yeni evliyim aslında düşünmüyorum.
Bu kazara olan bsy olacaktı regl 7 gün gecikti ondan kan verdim
Aynen öyle diyorlar :) bakalım rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşallahAnladım. Bende düşünüyorsunuz sandımO zaman biraz evliliğin tadını çıkar Çocuktan sonra kendine vakit bulamıyorsun
Çok doğru diyorlarAynen öyle diyorlar :) bakalım rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşallah
Siz kaç senelik evlisiniz?
Ohh ohh çok güzel herkese uzun evlilikler nasip olsunÇok doğru diyorlarAmin inşallah. Ağustos da 4 seneyi bitirdik Allah'ın izniyle
ÂminnnnnnnnOhh ohh çok güzel herkese uzun evlilikler nasip olsun
Nikah olduğu 6 düğün olduğu 4 ayÂminnnnnnnnSeninde yeni derken ne kadar oldu evlenelim?
Çok yeniymiş. Nice aylar nice yıllara inşallahNikah olduğu 6 düğün olduğu 4 ay
İnşAllah İnşAllah çok teşekkür ederim sağolunÇok yeniymiş. Nice aylar nice yıllara inşallah
Sende sağolİnşAllah İnşAllah çok teşekkür ederim sağolun