• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da yaşamak , çalışmak ? Tavsıye lütfen :(

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
kızlar Ankara'ya taşınıcaz inşAllah ama hıc sevmıyorum Oray'ı . Oray'a gitmek zorundayız şimdilik . Eşimin ailesi de orda zaten ve beş elti var . İyiler ama fazla görüşmeyi düşünmüyorum uzak Kalıcam . Kaldığım yere alışmıştım :( eşimde oyle ama gitmek zorundayız . Orda iş güç imkanı Nasıl ? Bşde severmıyım sizce

Ben sevemedim hem de hiç..
Istanbul'dan gittiğim için olsa gerek..

Sevdiren de olmadı..

3 yıl bitti özleyecegim iki güzel insandır o kadar..

Siz seversiniz inşallah..
Is imkanları iyidir sanırım..

Sonuçta büyük şehir.

Ankara güzeldir düzenlidir
İlk başlarda elbet zor olacak
Alıştığın yerden ayrılınca nereye gitsen aynı
Gittiğin yere ısınmakta en önemlisş oturacağın ev
İçine sinen bir yer bul
İş imkanı gayet iyidir

Ankara güzeldir düzenlidir
İlk başlarda elbet zor olacak
Alıştığın yerden ayrılınca nereye gitsen aynı
Gittiğin yere ısınmakta en önemlisş oturacağın ev
İçine sinen bir yer bul
İş imkanı gayet iyidir
Ben dil üzerine iş bakıcam eşim de bilgısayracı inş iş bulur ne blim

Ankara'yı çok severim... Eş ailesiyle durumun ne olur bilemem ama Ankara farklıdır bana göre, yaşanılır yani...
Valla uzakkkk olmayı düşünüyorum onlara . Hıc yakınlık kuramam ama kucuk eltim iyi bir kız azda olsa tanıdım onla takılırım Bır süre . Diğerlerıyel uzak olmayı düşünüyorum eşimede dedim zaten

kızlar Ankara'ya taşınıcaz inşAllah ama hıc sevmıyorum Oray'ı . Oray'a gitmek zorundayız şimdilik . Eşimin ailesi de orda zaten ve beş elti var . İyiler ama fazla görüşmeyi düşünmüyorum uzak Kalıcam . Kaldığım yere alışmıştım :KK43: eşimde oyle ama gitmek zorundayız . Orda iş güç imkanı Nasıl ? Bşde severmıyım sizce

Dün ankaraya tasindim
Esim orada ama ben tayin beklediğim için geri donuyorum su an donus yolundayim yarin is var :( ahh ankara ahh cok seviyorum orayı bir egeli olarak. Genelde sevilmez ama bence gayet de güzel ve imkanları olan bir sehir
Akrabalardan uzak otur :)

Sincanda da oturmustum çok eski bir evdi oturdugum ev ama tam sincan merkezdeydi
2010 yilinda biraz ankara bebesi kaynıyordu :D ama yine de severdim. Simdi sincanda oturur muyum? Eh mecbur kalirsam neden olmasin. Ama ilk tercihim olmazdi

Anladigim kadarıyla ikiniz de henuz ankarada is bulmamissiniz? O zaman neden sincanda otururuz diye karar verdiniz?
Esin ya da sen belki baska semtte is bulacaksiniz? Sincan merkeze oldukca uzak

Sincani bosver o taraflardan dusunuyorsaniz elvankette oturun daha nezih.

Back
X