Ankarada yakın tarihte burun estetiği yaptıranlar ?

üzüldüm senin adına iletişimde kopukluk olmuş neden öyle olmuş acaba bende ozaman hiç düşünmeyeyim o doktoru

kadın doktorlardan hiç çok övülen duymadım kuzum

Cok gecmis olsun. Gönülsüz pişen aş, ya diş ağrıtır ya baş derler. Cok pozitif drlar var isini iyi yapan.

kadın doktorlardan hiç çok övülen duymadım kuzum
Niye ki? Benim kadın doğum doktorum da kadındı. Çok memnun kaldım. Sezaryen kesim bile o kadar düzgün iyileşti ki. Bana estetik olarak daha yatkın geliyorlar. Tabii bu benim düşüncem ve tecrübem.

Niye ki? Benim kadın doğum doktorum da kadındı. Çok memnun kaldım. Sezaryen kesim bile o kadar düzgün iyileşti ki. Bana estetik olarak daha yatkın geliyorlar. Tabii bu benim düşüncem ve tecrübem.
Benim anneminde sezaryen doktoru bayanmış hiç güzel şeyler yaşamamış bu sebepten bir ön yargımda olabilir tabi

gerçekten cok uzuldum. Yenı kendıme geldım dıyebılırım. Tamam ben bıraz korktum fakat amelıyat olma durumuydu benı korkutan. Cıkıcak sonuc değil.. Kaldı kı yapmamasından zıyade takıntıgı tavır da cok kotüydü. burdakı bı cok ınsan gibi hakkında cok iyi seyler dusunuyordum ama yanılmısım.

üzüldüm senin adına iletişimde kopukluk olmuş neden öyle olmuş acaba bende ozaman hiç düşünmeyeyim o doktoru
nedenını bılmıyorum. Sadece benı cok sasırttı. Kendısıne aşırı aşırı bir güven duymama ragmen tam tersi güvenmedıgımı ve amelıyat sonucunda benı mutlu edemeyecegını falan dusundu. Garip.. belkı de hayırlısı oldu tabı. Hakkında cok iyi dusunuyodum ama yanılmısım. Her seyden once tavrı da cok kotuydu.
Cok gecmis olsun. Gönülsüz pişen aş, ya diş ağrıtır ya baş derler. Cok pozitif drlar var isini iyi yapan.
tesekkur ederım. baya üzüldüm. iyi yorumlarla beraber kendısını bıraz fazla abartmısım. cok fazla guvenıyodum ve kesınlıkle Tevfık beyın yapmasını ıstıyodum amelıyatımı. Ama kendısının de dedıgı gibi belkı de hayırlısı boyledır. Begenmememden cok korktu da ... Ben o kadar korkmamıstım halbuki..

Ben de gorustum kendisiyle. Yasadiklarinin birebir dogru olduguna inaniyorum. Genc erkek dr larin ego konusunda kendini asmis olduklarini dusunurdum ama yikti bu dusuncemi. Dr mesut bey le gorusmeni tavsiye edrim.

Tevfik hocayı önceden gördüğüm için bütün anlattıklarını kafamda canlandırdım yaşadım resmen durumuna çok üzüldüm. Bence beyfendi belliki yorulmuş uğraşmak istememiş seni de yollamış. yaptığı büyük terbiyesizlik. Şimdi iyiice soğudum.

Ben de gorustum kendisiyle. Yasadiklarinin birebir dogru olduguna inaniyorum. Genc erkek dr larin ego konusunda kendini asmis olduklarini dusunurdum ama yikti bu dusuncemi. Dr mesut bey le gorusmeni tavsiye edrim.
evet öyleymiş belli ki Mesut beyin adını da cok duydum evet . Tesekkur ederım tavsıyen ıcın

aynen oyle yaptı sagolsun..

Merhaba ben de geçen yaz temmuz ayında 1ay boyunca ulaşma çabalarımın ardından Tevfik Sözen’e muayene oldum ve ocak ayı için ameliyat günü aldık kendisi hacettepedeydi ve çok yoğundu ben neredeyse her gün instagramdan mesaj atarak ve mail atarak ulaşabildim ama artık ulaşma sorunu kalktı tevfik hoca kendi muayenehanesini açtı ve sekreteri var sekreterine ulaşarak kolayca randevu ve her türlü bilgiyi alabiliyorsunuz. Muayenehanesi şimdilik tunalı hilmi caddesinde kuğulu parka 5dk yürüme mesafesinde ama maidan a taşınacak diye biliyorum. Ben buradaki yorumları okuyarak Tevfik Sözeni bulmuştum ve ona ameliyat olmaya karar vermiştim o yüzden yazmak istedim 21 ocakta ameliyat olacağım. Ayrıca kendisi dünya tatlısı çok sevecen birisi ben muayenelere tek başıma gitmiştim gerilirim zannediyordum ama kendisi çok samimi olduğu için ben de rahattım burnum konusunda da güvenim sonsuz inşallah bir sorun çıkmaz. Bu sitede yeniyim ama bu süreç hakkında bir sorunuz olursa yardımcı olmak isterim:)

Travma resmen çok geçmiş olsun diyorum şimdi ne yaptınız başka bir doktora ameliyat olabildiniz mi veya düşünüyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…