- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajiniz beni gülümsetti, ankarayi sadece burda doğup büyüyen bi insan sevebilir.. ciddiyim. Ki ben bile burda dogmus buyumus olamama ragmen keske okul bitse de gidebilsem diyorum.. Hele de büyük bir sehirden geliyorsanız iyice zor. Ama yeterince sanş verirseniz buraya alişabilirsiniz. Sevmezsiniz belki ama alisirsiniz. Birde sevdiginiz olacak yaninizda elbette alisilir.
Ankara demek kışın sadece avm demek zaten, soğuk da degil ama böyle bi ayaz var insan kemiklerine kadar donuyor :)
valla arkadaşım ben de kalabalıklar içinde yalnızım.
çevremdeki insanlardan hoşlanmıyorum.
hatta gıcık oluyorum.
arkadaşım var tabiki ama ben zaten çabuk sıkılıyorum öyle uzun süreler geçiremiyorum insanlarla.
tahammülüm çok az.
Ankarada doğup,büyüyüp burayı sevmeyen bir de ben varım galiba
anladım canım ne okuyorsun
mühendislik :)
aa biz senle daha önce konusmusmuyduk ya yoksa buara herkesmi muhendislik okuyor
ilk kez konuşuyoruz diye hatırlıyorum :)
Ay gene iyi yerdeymişsin ya meteoroloji okadar kötü değil. Ama kıskandırma beni yaaa Dikmende ev bakmaya baslicam yoksa birazdan
demekki kime sorsam mühendislik okuyor:) Allah kolaylık versin canım
Gel şekerim komşu oluruz
Köpek seven komşuya ihtiyacım var
Kedi severiz köpek severiz.. Her türlü Beğenmedin mi beni
Aaaa beğenmez olurmuyum smileyimden belli olmuyormuydu dikmenin neresindesin?
Belki ozamanlar öyleymiştir adamıda yalancı yapmayalım şimdi Ben 1bucuk senedir oturuyorum öncesinde bende pek iyi şeyler duymamıstım özellikle hırsızlık fln olaylarında. Gerçi şimdi hırsızlık olmayan yer yok.
Profiline baktımda yuksek lisansmı yapıyorsun?
Hakimevinin orada :):)
Evet canimcim burada yapiyrum yuksek lisansimi. Biz iki ay once alacaktik kuzum emlakci oyle deyince kaldu binada sifirdi hic oturulmamis gayet guzeldi. ☺
Bende ankarada yaşıyorum hiç arkadaşım yok bebeğim bide ailem başkada kimse yok sıkılıyorum kizimla vakit geçiriyorum
Ay bilemedim orayı canm ya
Belkide yeri çok kötüymüştür yada sanatoryumdan sonra haklı olarak burası açmamıştır adamı:)
Neresindesin canm ankaranın?
Bilemiycem canim asagidakiler burada zor otuyr dedi tek dedigi buydu ama olsun ankarami seviyrum ☺ trafigihariccc
Oooff bizde ankarada yasayabiliriz gibii
allahim yazdiysa bozsun nefreeeet ediyorumm o sehirden deniziii de yoook cekilmeeeeezz . Insallah orasi olmaz