Ankarada varmı ben gibi arkadası olmayan?

Bu batıkent guzel bir yermi ya bendemi oraya tasınsam herkes orada:)
Her yeri kooperatif yapımı sitelerle çevrili bir semt.Genelde memur kesim oturur.son zamanlara avm açıldı meydan kısmı baya hareketli.doğru düzgün ev kiraları 800-1000 lira civarı canım.ama benim köpekli komşularım var.

Her yeri kooperatif yapımı sitelerle çevrili bir semt.Genelde memur kesim oturur.son zamanlara avm açıldı meydan kısmı baya hareketli.doğru düzgün ev kiraları 800-1000 lira civarı canım.ama benim köpekli komşularım var.

okadar kira verebilecek olsam sanırım cankaya gibi semtleri tercih ederim baya pahalıymış:) keske benimde olsa köpekli komsularım.neden sevemedin ankarayı

Yazın yine eymir,gölbaşı,göksu gibi seçenekler var ama kışın Ankara çok sıkıcı avm ye gitmekten başka alternatif yok.avm yide ben sevmiyorum başımi ağrıtıyor.

Aslında cok sevilecek tarafıda yok:-) özelliklede istanbul veya izmir gibi sehirlerde yaşayanlar için. Bende üni için izmirde yaşamıştım döndüğümde bana öyle boğucu geldiki. Bir cafede oturayım iki insan goreyim desen illaki kızılay yda bahceli gibi yerlere gitmen gerek fln pf. Ne zaman evleniyorsun hangi şehirden geleceksin?
İzmirliyim istanbulda üniversite okudum ve çalıştım durum o kadar vahim yani:))
Yine istanbul gibi depresyona sokmuyor beni ama izmir gibi içimi de açmıyor.
2 ay sonra evleneceğim ama gidip geliyorum izmir ankara arası

Bulundugum sehirde hiç arkadaşım yok. Üniden arkadaslarımın hepsi baska sehirlerde.
En yakın arkadasım evlendi baska sehre gitti senede 1 2 defa gorusuyoruz. Kuzen olarak yasıtım 2 3 kuzenim var biri çalısıyor gorusemıyoruz diğer ikiside uzak.
Akraba ilişkilerini de sevmiyorum. Komşularım desen köpeğim var diye aramız bozuk. Off. Okadar sıkıldımki.

Sen arkadas mi ariyosuuun :) ben varim :)

X