• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada sezonun son buluşması kızlar haydi bekliyorum hepinizi;=)

kandil.jpg

GÜNAYDIN ANKARANIN GÜLLERııı
-------------Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız kabul olsun, kandiliniz kutlu olsun.

Regaib Nedir?

Regâib, arapça bir kelimedir ve "reğa-be" kökünden gelmektedir. "Reğa-be", kelime olarak, herhangi bir şeyi istemek, arzulamak, ona karşı meyletmek ve onu elde etmek için çaba sarf etmek demektir. "Reğîb" kelimesi ise, "reğabe"'den türemiş olan bir isimdir ve kendisine rağbet edilen, arzulanan, taleb edilen şey demektir. Müennesi, "reğîbe"dir. "Reğîbe"nin çoğulu da "reğâib" dir. Kelime olarak "Regâib"in aslı budur.

Receb'in ilk cuma gecesine Regaib gecesi denir. Bu geceye Regaib gecesi ismini melekler vermişlerdir. Her Cuma gecesi kıymetlidir. Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, daha kıymetli oluyor. Allahü teâlâ, bu gecede, müminlere, ragibetler [ihsanlar, ikramlar] yapar. Bu geceye hürmet edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir. Regaib gecesini ibadetle geçirmeli, kazası olan, hiç değilse bir günlük kaza namazı kılmalı! Kazası olmayan da nafile namaz kılar, Kur'an-ı kerim okur, tesbih çeker, tövbe istiğfar eder. Perşembe günü oruç tutup, gecesini de ihya etmek çok sevaptır. Receb ayında oruç tutmak faziletlidir

GÜNAYDIIIIINNNNNNNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

BULUŞMAYA BİR GÜN KALDIIIIII :lepi::sm_cool::teytey::dance:

geleyim di mi cadı...
geleyim geleyim...
oler...nasılsa işim yok...
GEL ÇİRKİN KIZ GEL YAAA ÖSLEDİK YANİİİ :1hug:a.s.

bende gelmek isterdim..
GEL CANIMCIM SENDE KATIL ARAMIZA :1hug: ÇOK MUTLU OLRUZ İNANKİİ kaydirigubbakcemile5

bir aksilik çıkmazsa geleceğim:teytey::sm_cool:
BU SEFER EKMİYOSUN DEMİİİ GELCEN a.s

:emir_bebek:EFE GELECEKMİŞ ONA GÖRE HAZIRLIKLI GELELİM BİZ gamyoncuiremsu

günaydın
ankaranın gülleri heycan bastı demi siziiiiiiiiiiiii
benide bastıııııııııısizi goreceğim diye resimlerden bol bol şen ve canılı olun şen kk gülleriiii
---------------------Cuma gibi günümüz var. ıslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, cumanız mubarek olsun:)

GEL CANIMCIM SENDE KATIL ARAMIZA :1hug: ÇOK MUTLU OLRUZ İNANKİİ kaydirigubbakcemile5

ablacim biz 2 hafta sonra geliyoruz ankaraya yetisemiyecegiz.. insaallah temmuzdada olur bi bulusma bizde katiliriz.. zemuszemus sirine66 kizkardesim yazmis zaten:)

Ben de tatlıcadıyı, kızımı alıp gelcem işallahh:sm_cool sersericicegin misafiri var belkim onu da alır gelir ..

:sm_cool:opuyorumnanaktanzemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile:dance:a.s:teytey::içelim:a.s.:nazar:

opuyorumnanaktanablam çok merak edeiyorum o süprizleriiii:lepi::lepi::lepi:
:olmaz:ama ben gelmiyorum çok üzügünümmmmm:gitme::gitme::sinifsinif::sinifsinif::kedi::kedi:
bol bol resim ve bana sim yollayın kaydirigubbakcemile5
telefon edeceğim ben sizeee:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile5zemuszemuskaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanhihoyyyt:sm_cool::dance::teytey::içelim::nazar::nazar::nazar:

kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile5zemuszemuskaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanhihoyyyt:sm_cool::dance::teytey::içelim::nazar::nazar::nazar:

opuyorumnanaktanbende seni öpüyörümopuyorumnanaktan
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Aaaa ne güzel ankaralılar buluşuyor.Ama ben kaçırdım bugünmüş buluşma galiba.Ben daha bugün okudum burayı.

Belli bir buluşma grubunuzmu var?Yoksa dileyen herkes gelebiliyormu?Ben hamiş kalmak isteyenlerdenim.Varmı aranızda benim gibi olan peki?

geleyim di mi cadı...
geleyim geleyim...
oler...nasılsa işim yok...

Bismillah buluşmadan ilk gelen benim galibadelikafadulden

dedi ve geldi çirkin şey buluşmayakaydirigubbakcemile2
bana hep gizliden gizliye bi hayranlik beslediğini ve bu firsati kaçirmayacağini biliyordum zaten-tatlicadiarzu-
evet sevgili seyirciler şimdi bettiyle ilk karşilaşma ve ilk izlenimler tca'dan canli dinleyeceksiniz delikafadulden
bettyi görünce resmen dumur oldum allam o ne çirkinlik öle:1shok:
suratinda meymenet yok görünce şok oldum:asigim:-tatlicadiarzu-
betty fotograflarda hep çok olgun ve kilolu çikiyor niyeyse
bende karşimda tombul olgun bi kadin bekliyordum ne yalan sölim:roflol:
ama o kadar zarif o kadar çiti piti bi kiz çikti ki karşima
hayretim bin kart daha arti valla çok pek bi seviştik:utangac:
o kadar sevdim ki kelime bulamiyorum anlatmaya iyiki gelmiş
seni tanimak çok güzeldi aşkitomŞeniz

arayi açmayalim litfen çok zevkliydi senle sohbetopuyorumnanaktan

Ben de tatlıcadıyı, kızımı alıp gelcem işallahh:sm_cool sersericicegin misafiri var belkim onu da alır gelir ..
evet yamis beni aldi sağolsun o kadar candan ve içten ki yamisde:asigim:
daha evvel tanişmiştik zati onunla:icecream:

bu kadar yalakalik yeter-tatlicadiarzu-
gelelim genel anlamdaki buluşmaya:delphin:
bizim organizatörler kralicesi kaliş buluşmayi ayarlamişti ama yine kendisi yoktu piyasada:roflol::roflol:
gelmiycen niye organize ediyon dimi:mymeka:
neyse nam gelsinde mihtarimizi değişelim biz en iyisimi :icecream:
olmuyor böyle kaliş başin dötün oynuyor:olmaz:-tatlicadiarzu-
yamis,nursen abla,girdap,ben ve betiş bide isviçreden rosen katilmişti
çok güzel vakit geçirdik yedik içtik cigaralarimizi içtik sohbetimizi ettik
son anda serseri çiçekte katildi aramiza biz daha fazla kalamadik kalktik
rosen ve betişimle rosen tatilde şuan buarada keçiörende minik buluşmalar düzenleyebiliriz
çok seker birisi o da çünkühihoyyyt

Back