• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada sezonun son buluşması kızlar haydi bekliyorum hepinizi;=)

Kızlarrrrrrrrrrrr nefis bi gündü. her nekadar bi damat adayı bulup getirip sizinle tanıstıramadıysam da insallah baska toplantılara :sm_cool:getirirm. sizin onayınızı almadan cıkmam. kiii...:sm_cool: cok güzel bi gün gecirdik herkese tesekkür ediyorum. yine bulusalım rosen gitmeden. mıhtarımız savunmasıını önce yazarak bi versin bakalım cüri olarak afedilcekmi:dilcikar: öptüm hepiciginizi opuyorumnanaktan

bak sana tarihi açıkladım ki adayı getir diyekaydirigubbakcemile5

yaaa kızlar hani resimlemiriz hic kimsenin el attgı yok mu resimleri göndermek icin hadi bi el atın bakem güzel hatunlar

19 temmuzda ben, sirine66, gurbet_gelini.. 3müz katilmak isterizz... kismet olursa tabii..

çok güzel çıkmışsınız kızlar gören sizi artist neyim sanacak amma kk ya koymayı bilemiyorum bilen varsa msn den yollarım eylüüüüüüüüül nerdesin bende çok hoş vakit geçirdim birde muhtarımız olsaydı daha iyi olacaktı amma bizi ekti boynumuz kırıldı girdapla arkamıza bakmaktan ha geldi he geliyor diye neyse allah sağlık verirse daha çok buluşmalar yaparız hepinizi öptüm

çok güzel çıkmışsınız kızlar gören sizi artist neyim sanacak amma kk ya koymayı bilemiyorum bilen varsa msn den yollarım eylüüüüüüüüül nerdesin bende çok hoş vakit geçirdim birde muhtarımız olsaydı daha iyi olacaktı amma bizi ekti boynumuz kırıldı girdapla arkamıza bakmaktan ha geldi he geliyor diye neyse allah sağlık verirse daha çok buluşmalar yaparız hepinizi öptüm

Dilek Abla cım yollayabilirsen biz atalım burdan.a.s.

slm ankaranın güzelleri uzun zaman oldu girmeyeli nasılsınız ben pekte iyi sayılmam 4,5 ay önce bebişim dogdu ama prematüre olarak bir türlü ikimizde kendimize gelemedik inşallah sizler iyisinizdir öpüyorum hepinizi

Bismillah
evet yamis beni aldi sağolsun o kadar candan ve içten ki yamisde:asigim:
daha evvel tanişmiştik zati onunla:icecream:

bu kadar yalakalik yeter-tatlicadiarzu-
gelelim genel anlamdaki buluşmaya:delphin:
bizim organizatörler kralicesi kaliş buluşmayi ayarlamişti ama yine kendisi yoktu piyasada
gelmiycen niye organize ediyon dimi:mymeka:
neyse nam gelsinde mihtarimizi değişelim biz en iyisimi :icecream:
olmuyor böyle kaliş başin dötün oynuyor:olmaz:-tatlicadiarzu-
yamis,nursen abla,girdap,ben ve betiş bide isviçreden rosen katilmişti
çok güzel vakit geçirdik yedik içtik cigaralarimizi içtik sohbetimizi ettik
son anda serseri çiçekte katildi aramiza biz daha fazla kalamadik kalktik
rosen ve betişimle rosen tatilde şuan buarada keçiörende minik buluşmalar düzenleyebiliriz
çok seker birisi o da çünkühihoyyyt

Buluştunuz demi çatladım wallaha hasetimden :umursamaz:
Hani resimler nerede tca bekliyoz çıbıkkkk. zemuszemus
Kaliş ekti haaaa gelmemiş :roflol:
Ceza vermek lazım ona yerimseniben
Güzel bir gün geçirmenize sevindim kızlar.opuyorumnanaktan

Kaliş gelmemiş haa,
ışte bu SEZONUN SON SÜRPRıZı olmuşşkaydirigubbakcemile3
Kalişim iyisin inşallah,bu gün hiç bi yerde rastlamadım sana.

sağol canısım,kalişimin mazereti var,o yüzden ceza vermeyelim

şimdiden söylüyorum,temmuz buluşması büyük olasılıkla 19 temmuz pazar olacak duyurulur,kaçırmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canısım telefonda geleceğini söylemişsin,seni çok bekledik,yolunu gözlemekten boynumuz ağrıd yani bu durumda sana ceza verilecekkkkkkkkkkkkkkk:sinifsinif::jeyyar:

Kızlarrrrrrrrrrrr nefis bi gündü. her nekadar bi damat adayı bulup getirip sizinle tanıstıramadıysam da insallah baska toplantılara :sm_cool:getirirm. sizin onayınızı almadan cıkmam. kiii...:sm_cool: cok güzel bi gün gecirdik herkese tesekkür ediyorum. yine bulusalım rosen gitmeden. mıhtarımız savunmasıını önce yazarak bi versin bakalım cüri olarak afedilcekmi:dilcikar: öptüm hepiciginizi opuyorumnanaktan

AŞKOLSUN SıZEEE senağlamasenağlama ıLKEZ DÜZENLEDıĞıM BULUŞMAYA GELEMEDıMYA VURUN KAHPEYE DEMııı senağlamasenağlama
KALBıMı KIRDINIZ senağlama ZATı BEN GELEMEDıM DıYE PERıŞANIM AKLIM HEP SıZDE KALMIŞsenağlama
AMA OLSUN SıZ VURUN BENııı senağlama SAĞLI SOLLU TAŞ TUTUN BENıı :tomato::tomato:
NE CEZA VERıRSENıZ KABULÜM :çok üzgünüm: AMAAAAA ASLA KOLTUĞUMU BENDEN ALAMZSINIZ :çok üzgünüm: KAFAM KIZARSA KOLTUĞUMU DÖTÜME YAPIŞTIRI ONUDA ALIR GıDERıM :umursamaz:
AMA ASLA BAŞKASINA HELEDE O NAM DENEN CAMIŞA BIRAKMAAMMM:umursamaz:
AMA HELAL OLSUN SıZE BENı YERDEN ERE VURDUNUZYA HELAL OLSUN SıZEEE:çok üzgünüm:
SANKı SıZı DUYANDA BULUŞMALARDA HEP ATLATIYORUM SANIR, HALBUKı BU ıKıNCı YADA EN FAZLA ÜÇÜNCÜ GELMEYıŞıMDıR:dilcikar: BUNU HıııııÇ UNUTMIYCAM:dilcikar:
HEP GELEıCEM DEYıPDE ASLA GELMEYENLERLE BENı BıR TUTTUNUZYA BEN NE DıYıM SıZE :dilcikar:

BUNU CIZIKTIRDIM BıR KENARA :dilcikar::dilcikar:

DAHA RESıMLER BıLEM YOK ORTADA PEEEHHH :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

aman ne göreceksiniz...
arzu cadısı yalvardı diye gittim ben de...
şahane güzelliğimi görünce eşşekten düşmüşe döndü...ayyy adımla beni özdeşleştirmiş...
güzelliğime çarpıldı...
bayıldı bana...sanırsam bundan sonra başıma çoookkk kalır...
nerdeyse kısmetlerim çıkacaktı ayol...hamileyim dedim inanmadılar...
çok ısrar ettiler adını değiştir deiye ama yok dedim...
neyse bukadar geyik yeter...çok hoş bir gündü...
nursen ablanın kendine güvenine bayıldım...
dilek ablanın gözlerine:nazar::nazar:
yamisinin de kızına...çok tatlı çok...maşallah...
yamisinin kendine de bayıldım o ayrı...
bir söyleyip beş gülüyor...
hoş bir ekipmiş ankara ekibi...tüm katılan arkadaşlar sıcacıktı...
iyi ki gitmişim...

kıslar ankaranın hatunlarıııı
hani resimler link versenizde biz gariplerde baksak şoyle gözümüz doysa:)
---------------------------ha bakın bakında mıhtarıma bu kadar neye yüklendiniz ha sizi siziiii
o hep ankaranın güllerini toplayan bizleri bi araya getirennnn olmasa olmazlarda mıhtarımmmmm olsun şekerim bizde başka zaman buluşuruz sen ağlam üzülmee canısım gel bi öpemmmmm

iyi haftalar hanımlar,resimler nerde merakla bekliyoruz değilmi ama:olmaz:

kıslar ankaranın hatunlarıııı
hani resimler link versenizde biz gariplerde baksak şoyle gözümüz doysa:)
---------------------------ha bakın bakında mıhtarıma bu kadar neye yüklendiniz ha sizi siziiii
o hep ankaranın güllerini toplayan bizleri bi araya getirennnn olmasa olmazlarda mıhtarımmmmm olsun şekerim bizde başka zaman buluşuruz sen ağlam üzülmee canısım gel bi öpemmmmm

SAOL BİTANEM YAA senağlama BENİ SENDEN BAŞKA ANLAYAN YOK ZATİİ senağlama

NANKÖR BUNLAR NANKÖR:umursamaz: YEDİĞİNİZ KURU FASÜLYE TANELERİ GÖZÜNÜZE DİZİNİZE DURSUN NE
BAŞKA NE DİYİM BEN SİZE:dilcikar:

SÖLE SEMERİM SÖYLE BACIM KIZ BUNLARA HATTA DÖV SEN BUNLARI :çok üzgünüm:
BEN SENİ SEVİYORUM ESMERİM opuyorumnanaktan:1hug:a.s.

niye kızıoyrsun kaliş...
sırf seni görmek için gitmiştim ben...
yoktun...ama olmazki...
şimdi ben kızmayım da kim kızsın....

opuyorumnanaktan
SAOL BİTANEM YAA senağlama BENİ SENDEN BAŞKA ANLAYAN YOK ZATİİ senağlama

NANKÖR BUNLAR NANKÖR:umursamaz: YEDİĞİNİZ KURU FASÜLYE TANELERİ GÖZÜNÜZE DİZİNİZE DURSUN NE
BAŞKA NE DİYİM BEN SİZE:dilcikar:

SÖLE SEMERİM SÖYLE BACIM KIZ BUNLARA HATTA DÖV SEN BUNLARI :çok üzgünüm:
BEN SENİ SEVİYORUM ESMERİM opuyorumnanaktan:1hug:a.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5a.s.:1hug::nazar:Şenizoyyyyyyyyy kıyamam döverim ama hep ablam onlarra.s. bende seni seviyommm:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

niye kızıoyrsun kaliş...
sırf seni görmek için gitmiştim ben...
yoktun...ama olmazki...
şimdi ben kızmayım da kim kızsın....

YAW GELEMEDİM İŞTE BACIM NEDİİİM :sm_confused: AMA İNANKİ AKLIM HEP SİZDEYDİ :sm_confused:
EVDE İŞMİ YAPTIM YOKSA EVLE KAVGAMI ETTİM BİLMİYORUM GARİİ :sm_confused:
EŞİM GELDİ AMA SAAT 4 OLMUŞTU, O SATTEN SONRADA GELSEM İŞE YARAMAZDIKİİ, GENELDE BULUŞMALARA İLK BEN GELRİM VALLA,
NEYSE BU SEFERLİK AFFEDİN BENİİ :1hug:a.s.

fotoğraflar nerde aceba fisfisfis
AMAN SEMİHİM ANCA KONUŞUYOLAR İŞET HANİİ RESİM NEYİM YOK ORTADA ŞEKERCİM :sm_confused:
YOKSA BUNLAR BULUŞMADIDA BİZİMİ KANDIRIYOLAR :sm_confused:

çeneniz çalışçağına eliniz çalışsında şu fotoları koyun :mymeka:

Back