• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada sezonun son buluşması kızlar haydi bekliyorum hepinizi;=)

buluşmada eylül yokmuştu galiba,yokluğu belli olduopuyorumnanaktan

:enbuyukkk::enbuyukkk::uhm::uhm::uhm::1rolleyes::1rolleyes:a.sa.sa.s:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:vereliniortakŞİPSAKIMIZZZZvereliniortak

Allah Allah...
Bekliyorum bekliyorum..
Yok kimse koymuyor fotoğraf...:umursamaz:

Eee hani nerde bu resimler topige gir cik yalama olduk:sinifsinif:

Efenime söliyim, ben Ilgaz dağlarında fink atarkene napmış benim kuzucuklarım he:smiley-cool:

Hani resimler Bir resim koyamadınızmı.

:enbuyukkk::enbuyukkk::uhm::uhm::uhm::1rolleyes::1rolleyes:a.sa.sa.s:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:vereliniortakŞİPSAKIMIZZZZvereliniortak

Allah Allah...
Bekliyorum bekliyorum..
Yok kimse koymuyor fotoğraf...:umursamaz:

Eee hani nerde bu resimler topige gir cik yalama olduk:sinifsinif:

Efenime söliyim, ben Ilgaz dağlarında fink atarkene napmış benim kuzucuklarım he:smiley-cool:

kablo yok evde aşkitom olsa eklememmi:sm_confused:
o kadar resim çekildik nerde bu kizlar:mymeka:
YOK ANACIM YOK BUNLAR RESİM NEYİM KOYAMAZLAR :1closedeyes: BELKİDE HİİİİÇ BULUŞMADILAR BİZE NUMERO YAPİYOLAR :umursamaz:

YOK ANACIM YOK BUNLAR RESİM NEYİM KOYAMAZLAR :1closedeyes: BELKİDE HİİİİÇ BULUŞMADILAR BİZE NUMERO YAPİYOLAR :umursamaz:

galiba öyle olmuş kalimeram,koysunlarda fotğrafları kanıtlasınlar buluştuklarını:umursamaz:

slm ankaranın güzelleri uzun zaman oldu girmeyeli nasılsınız ben pekte iyi sayılmam 4,5 ay önce bebişim dogdu ama prematüre olarak bir türlü ikimizde kendimize gelemedik inşallah sizler iyisinizdir öpüyorum hepinizi

canım benim kolay gelsin hergün banyo yaptır yani ılık suya koy,güneş banyosu yaptır,beslenmesine dikkat et ..sağlık ve sevgiyle kala.s.

:1hug::1hug::1hug::1hug:oyyyyyyyyyyyy aşkım sen yoktun ya o yüzden resim yokkkiivereliniortakvereliniortakvereliniortak NORUYYONUZ ANGARAM HANİ RESİMLER GIIIIIIIIIIIII AĞAÇ OLDUM :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabHANİ SÜPRİZLER VARDI VALLAHI ONU MERAK EDEYORUM ABLAMMMM:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

ben senin gelemeyeceğini söyledim emem sen telefonda geleceğim demişsin bana öyle dediler,bugünde sana telde söyledim.Küstüm sana :sinifsinif::olmaz::1no2:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm::a015:

fotolar yoldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bitene kadar yorum yazmayın yükleme bitti denince yazınızzzzzzzzzzzz:lepi:a.s.

Back