• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada sezonun son buluşması kızlar haydi bekliyorum hepinizi;=)

GÜNAYDIIINNN opuyorumnanaktan

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:HAYIRLI CUMALAR OLSUN CÜMLETEN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

en büyük Erzurum başka büyük yokturkbayragi
ay kaliş hiç sevemedim Ankarayi hele birde üstüne iş bulamayinca
iyice nefret ettim napim:çok üzgünüm:
ÜZÜLME CADIM ALIŞIRSIN, SEN ŞİMDİ HİÇ BİR YERİ BİLMEDİĞİNDEN GEZEMİYORSUNDA ONDAN SIKILIYOSUN,
HELEBİR ANKARAYI KEŞFET BAK NASIL SEVECEKSİN :1hug:

canım benim demek zevklea.s,iyi gecelerŞenizhihoyyytkaydirigubbakcemile3:teytey::sm_cool:a.s.:nazar::nazar::enbuyukkk:
SAOL ABLAM BENİİM opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3Kalimera'm gelecegim birgun :jeyyar:
Bu dagin basindan kurtuldumuz vakit delikafadulden
İNŞALLAH CANIM, GELDE ŞÖÖÖLE DÜNYA GÖZÜYLE BİR GÖRELİM SENİ ŞEKERCİM :1hug:

sizler sürprizim var:)kaydirigubbakcemilezemuszemuskaydirigubbakcemile3hihoyyyta.sŞeniz:teytey:a.s.:sm_cool::dance::nazar::enbuyukkk:

Sevgili,opuyorumnanaktanbidenecik organizatörümm..gününü yeni farkettim.fisfisfis.bu ay Pazar olacaktı diye biliyorum:1shok:,ne yazıkki benim Cts. katılmam çok zor.. a.s. Bi de Yurt dışından gelen bi arkadaşa da söyledim benn..delikafaduldenNeyse bi şeyler yaparız artık,nidem.. nidem..:kedi:

Arkadaşlar gecen ki buluşmaya cumartesi günü diye gelemedim...bu seferdemi cumartesi yapıyorsunuz:çok üzgünüm:.. çok istiyorum gelmeyi ama çalışıyorum o gün.. ne olurdu bu seferde pazar buluşma olsaydı... :gitme: tanımak istiyorum sizleri..

az yukarda tatlıkafa :mymeka:
pardon şekerim şimdi gördüm:kedi:

Arkadaşlar gecen ki buluşmaya cumartesi günü diye gelemedim...bu seferdemi cumartesi yapıyorsunuz:çok üzgünüm:.. çok istiyorum gelmeyi ama çalışıyorum o gün.. ne olurdu bu seferde pazar buluşma olsaydı... :gitme: tanımak istiyorum sizleri..
evet ya neden pazar olmadi:umursamaz:
Çok ısrar ettiniz ama ben gelemiyeceğim :umursamaz: işte.

Buluşun bakalım ankaranın güzel hatunları opuyorumnanaktan

Artık resimlerden hasret gideririz artık :gitme:
seni tanimak çok güzeldi
inşallah tekrardan görüşürüz
Şeniz

gnydn010zx8.jpg

ŞenizŞenizGÜÜNAYDIIIIN AKİDE ŞEKERLERİİİİM ŞenizŞenizŞenizŞeniz

sizler sürprizim var:)kaydirigubbakcemilezemuszemuskaydirigubbakcemile3hihoyyyta.sŞeniz:teytey:a.s.:sm_cool::dance::nazar::enbuyukkk:

AAAAA:1shok: APLAAAMMM BANA DEMEDİİİN NE SÜRPRİSİİİİİ :1shok:
BAK ŞİMDİ ÇOK MERAK ETTİM YAF :uhm:

ne sürpriziki[bana neyse ]:utangac:
HEEE SANANEKİ BİZİM SÜRPRİSİMİSDEN :roflol: MERAKLI TAZEEE :1hug:

Sevgili,opuyorumnanaktanbidenecik organizatörümm..gününü yeni farkettim.fisfisfis.bu ay Pazar olacaktı diye biliyorum:1shok:,ne yazıkki benim Cts. katılmam çok zor.. a.s. Bi de Yurt dışından gelen bi arkadaşa da söyledim benn..delikafaduldenNeyse bi şeyler yaparız artık,nidem.. nidem..:kedi:

ÇİÇEĞİM YANILMIYOSUN PAZA OLACAKTI EMME DİLEK APLAM PAZAR GÜNÜ İZMİR YOLCUSU ONDAN CUMARTESİ OLSUN DİDİK ŞEKERopuyorumnanaktan

ya keşke haftaiçi buluşsanız benneyaptımki
AH CANIM BEEE HAFTA İÇİ MÜMKÜNATI YOKKİİİ :sm_confused:

şu an ankara dayım ama yarın adana ya gidiyoruz uff yaa yine kaçırdım buluşmayı:(((((
BİR GÜN MUTLAKA KISMET OLUCAK CANIM MERAK ETME:1hug:a.s.
HAYIRLI YOLCULUKLAR SANA opuyorumnanaktan

CANIM BU SEFERKİ BULUŞMADA PAZAR OLACAKTI AMA MECBURİYETTEN SAPMA OLDU, BAŞKA ZAMAN İNŞALLAH :Saruboceq:

Çok ısrar ettiniz ama ben gelemiyeceğim :umursamaz: işte.

Buluşun bakalım ankaranın güzel hatunları opuyorumnanaktan

Artık resimlerden hasret gideririz artık :gitme:
SEN ARTIKIN BİZDENSİN ŞEKERİM :1hug: GENE BULUŞURUZ İNŞALLAH :1hug:a.s.

Ya canlarımmmm

benİm buluŞun bakaılım:)
elbet bİrgÜn bende geleceĞİmmmm:)
ÇITIR KAYNANA SEN GELMİYCENMİ KIS :1hug:a.s.

ÇITIR KAYNANA SEN GELMİYCENMİ KIS :1hug:a.s.[/QUOTE]

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::sinifsinif::sinifsinif::kedi::kedi::kedi::kedi:işte boyleyimmm gelmiyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kaydirigubbakcemile5nurşen abla süprizin neykiiiiii meraklı karıyım bennnyerimseniben
:delphin::delphin::delphin:o tarihten 27 sinde bizim şenliğimiz var canım mıhtarımmmyurt içi yurt dışı misafirler gelir tanıma görme buluşmasıııııa.sa.sa.sa.sa.s

Back