Ankarada sezonun son buluşması kızlar haydi bekliyorum hepinizi;=)

Seni çok özlemiştim kaliş ama benim çalışacağım günümü buldun buluşmak için seni affetmiycem ......

Canım,bu seferde Cts olmuş.Senlede tanışmak kısmet olmadı bi..opuyorumnanaktan

Çok ısrar ettiniz ama ben gelemiyeceğim :umursamaz: işte.

Buluşun bakalım ankaranın güzel hatunları opuyorumnanaktan

Artık resimlerden hasret gideririz artık :gitme:

Evet canısı,bu sefer bizsiz toplanacaklar..opuyorumnanaktan
Candy38 ede söyledim,delikafaduldenAlmanya dan geldi,artık nolcek şu anda bilemiyrumm :1shok: kafamçokkarıştı

GÜANYADIIIIN KK NIN EN FISTIK HATUNLARIIIIII opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Seni çok özlemiştim kaliş ama benim çalışacağım günümü buldun buluşmak için seni affetmiycem ......

KIZ YELDOŞ ZATİ SEN GELEMEYESİN DİYE CUMARTESİ YAPTIIMM kaydirigubbakcemile3:tomato::tomato:

:tomato:TAMAM TAMAM :tomato: BUNDAN SONRAKİ İLK BULUŞMA PAZAR OLACAK SÖZ VALLA :1hug: HEM MANOŞ APLAMDA GELİR alkisalkisalkis HASRET GİDERİRİZ OLARMI ŞEKER a.s:1hug:a.s.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

anlamıştım zatin kalişşşşşşş sen beni sevmiyon kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

ÇITIR KAYNANA SEN GELMİYCENMİ KIS :1hug:a.s.

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::sinifsinif::sinifsinif::kedi::kedi::kedi::kedi:işte boyleyimmm gelmiyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kaydirigubbakcemile5nurşen abla süprizin neykiiiiii meraklı karıyım bennnyerimseniben
o tarihten 27 sinde bizim şenliğimiz var canım mıhtarımmmyurt içi yurt dışı misafirler gelir tanıma görme buluşmasıııııa.sa.sa.sa.sa.s[/QUOTE]

canım sen yurt içi ve dışı tanışmalarını yap bizde burda tanışırız yeni gelenlerle hem merak edin bakem:sm_cool:a.sa.s.

canlarım merhaba sizden bi ricam olacak eşimi kaybettiğim gün bu gün bilen herkesten bir FATİHA okumasını istiyorum hepinizden ALLAH razı olsun sizlerle teselli oldum bu günler bana çok zor geliyor

hepinize sağlıklı uzun ömür diliyorum

Ablacım,aslında adıyla okusak daha iyi olur.Allah,kabul etsin inşallah.:Saruboceq:a.s.a.s.

anlamıştım zatin kalişşşşşşş sen beni sevmiyon kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis Çünkü beni seviyo Kaliişşş.....Mazeret uydurma Yeldacım Kapatancım.Yarım saatliğine atlayıp gidiver işte.naniknanik:1hug:

ALLAH KABUL ETSİN ABLAM, MEKANI CENNET OLSUN :Saruboceq::Saruboceq:

Ablacım,aslında adıyla okusak daha iyi olur.Allah,kabul etsin inşallah.:Saruboceq:a.s.a.s.
ÇİÇEĞİM YARAMAZIM TEBRİKLER ŞEKER HİÇ SÖYLEMİYOSUNDA YANİİİ vereliniortak
NURŞEN APLAM DİKKATLİ HATUN HEMEN ARKINA VARMIŞ VALLA kaydirigubbakcemile5

alkisalkisalkisalkisalkisalkis Çünkü beni seviyo Kaliişşş.....Mazeret uydurma Yeldacım Kapatancım.Yarım saatliğine atlayıp gidiver işte.naniknanik:1hug:

İKİNİZİDE ÇOK SEVİYORUM BEENNN opuyorumnanaktan

O İŞİNİ BIRAKAMAZ BIRAKABİLSE MUTLAKA GELİRDİ EMİNİM DEMİ YELDOŞUM CİVANIM Şeniz

gelsem mi gelsem mi gelsem mi...
naapsam ki...
şu kontrole gidim sonra karar verim...
bu ctesi başkent öğretmen evi...

okudum canimin içi Allah gani gani rahmet eylesin
nur içinde yatsin:teselli:

iyi buluşmalar hanımlar,bizi anmayı unutmayınlmaz:resimleri dört gözle bekliyorummmmmmmmmm:sinifsinif:

buluşma tarihinde mersinde düğün var eşimle gitmezsem gelebilirim buluşmaya...

sana sağlık diliyorum,okuduma.s

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:amin amin okudum ablam allah rahmet eylesin:Saruboceq:
nasılsınız ankaranın gülleriiiizemuszemuszemuszemus
biter biter kırşehirin gülü biter opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…