Seni çok özlemiştim kaliş ama benim çalışacağım günümü buldun buluşmak için seni affetmiycem ......MERHABA KIZLAR,
ANKARA OLARAK YAZ SEZONU NEDENİYLE BULUŞMALARIMIZA ARA VERİYORUZ, O NEDENLE SON KEZ BULAŞLIM DİYORUZ NE DERSİNİZ?
MALUM OKULLAR KAPANDI,
HERKEZ BİR YERLERE GİTMEYE BAŞLADI, HERKEZ DAĞILMADAN SON KEZ BULAŞIM, HASRET GİDERELİM,
EYLÜL AYI SONUNA DOĞRU, YADA RAMAZAN BAYRAMINDAN SONRA, VEYA EKİM BAŞI GİBİ TEKRAR BULUŞMAYA BAŞLARIZZ,
HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜYORUM CANLARIM opuyorumnanaktan:1hug:a.s.
BULUŞMA YERİMİZ BAŞKENT ÖĞRETMEN EVİ BAHÇESİ turkbayragi,
TARİH: 27 HAZİRAN CUMARTESİ
SAAT: 13:00--17:00 ARAI
KATILANLAR:
1-KALİMERA
Arkadaşlar gecen ki buluşmaya cumartesi günü diye gelemedim...bu seferdemi cumartesi yapıyorsunuz:çok üzgünüm:.. çok istiyorum gelmeyi ama çalışıyorum o gün.. ne olurdu bu seferde pazar buluşma olsaydı... :gitme: tanımak istiyorum sizleri..
Çok ısrar ettiniz ama ben gelemiyeceğim :umursamaz: işte.
Buluşun bakalım ankaranın güzel hatunları opuyorumnanaktan
Artık resimlerden hasret gideririz artık :gitme:
Seni çok özlemiştim kaliş ama benim çalışacağım günümü buldun buluşmak için seni affetmiycem ......
GÜANYADIIIIN KK NIN EN FISTIK HATUNLARIIIIII opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
KIZ YELDOŞ ZATİ SEN GELEMEYESİN DİYE CUMARTESİ YAPTIIMM kaydirigubbakcemile3:tomato::tomato:
:tomato:TAMAM TAMAM :tomato: BUNDAN SONRAKİ İLK BULUŞMA PAZAR OLACAK SÖZ VALLA :1hug: HEM MANOŞ APLAMDA GELİR alkisalkisalkis HASRET GİDERİRİZ OLARMI ŞEKER a.s:1hug:a.s.opuyorumnanaktan
ÇITIR KAYNANA SEN GELMİYCENMİ KIS :1hug:a.s.
canlarım merhaba sizden bi ricam olacak eşimi kaybettiğim gün bu gün bilen herkesten bir FATİHA okumasını istiyorum hepinizden ALLAH razı olsun sizlerle teselli oldum bu günler bana çok zor geliyor
hepinize sağlıklı uzun ömür diliyorum
anlamıştım zatin kalişşşşşşşsen beni sevmiyon kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
ALLAH KABUL ETSİN ABLAM, MEKANI CENNET OLSUN :Saruboceq::Saruboceq:canlarım merhaba sizden bi ricam olacak eşimi kaybettiğim gün bu gün bilen herkesten bir FATİHA okumasını istiyorum hepinizden ALLAH razı olsun sizlerle teselli oldum bu günler bana çok zor geliyor
ÇİÇEĞİM YARAMAZIM TEBRİKLER ŞEKER HİÇ SÖYLEMİYOSUNDA YANİİİ vereliniortakAblacım,aslında adıyla okusak daha iyi olur.Allah,kabul etsin inşallah.:Saruboceq:a.s.a.s.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis Çünkü beni seviyo Kaliişşş.....Mazeret uydurma Yeldacım Kapatancım.Yarım saatliğine atlayıp gidiver işte.naniknanik:1hug:
O İŞİNİ BIRAKAMAZ BIRAKABİLSE MUTLAKA GELİRDİ EMİNİM DEMİ YELDOŞUM CİVANIM Şeniz[/FONT]
bide soruyonmu çirkin şey:mymeka:gelsem mi gelsem mi gelsem mi...
naapsam ki...
şu kontrole gidim sonra karar verim...
bu ctesi başkent öğretmen evi...
canlarım merhaba sizden bi ricam olacak eşimi kaybettiğim gün bu gün bilen herkesten bir FATİHA okumasını istiyorum hepinizden ALLAH razı olsun sizlerle teselli oldum bu günler bana çok zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?