- 26 Mart 2019
- 443
- 1.785
- 63
- Konu Sahibi deligibideli
-
Şentepe tavsiye etmem öncelikle site tarzı evler yok ve kim ne derse desin insan profili düşük. Genel olarak Kızılcahamam ve haymana gibi yerlerden gelen ve belli bir yaşın üzerindeki insanlar yaşıyor. Evler geniş, kiralar uygun, merkeze çok uzak değil ama sosyoekonomi seviyesi düşük bir bölge olduğu için etraftaki market ve mağazalar da ona göre oluyor. Ayrıca canımız sıkıldı hadi Bi dolaşalım deyince gidecek hiçbir yer yok.Ben de gittim Şentepeye özellikle yeni evlerinin için çok geniş beğenmiştim ama eşimin site gibi bir takıntısı var maalesef
Kavgasiz sakin diye aranan konuya sentepe yorumu beni cidden cok sasirtti.yenimahalle deseniz hadi derim de.Ben şentepe de oturuyorum canım bizim buranın adı çıkmış kavga gürültülü diye ama Rabbim nazarlardan esirgesin 2 senedir bu semtteyim hiç öyle bir olayla karşılaşmadım burası olabilir diye düşünüyorum pek fazla site yok ama güvenlik açısından pek sıkıntı duymadım kiralarda genellikle 1000 TL den başlıyor
Ben şentepe de oturuyorum ciddi anlamda söylüyorum 2 senedir ne kavga ya denk geldim ne duydum yani o yüzden önerdim birde burda çok fazla asker polis ve memur kesimi var yani batıkent te nezih Bi yer ama buradaki evler gibi evler orada buranın 2 katı kira fiyatında.Kavgasiz sakin diye aranan konuya sentepe yorumu beni cidden cok sasirtti.yenimahalle deseniz hadi derim de.
Konu sahibi bence siklar arasinda sentepeyi bulundurmayin.cok daha nezih semtler var .cankaya Bahceli besevler gibi
Kesinlikle Çayyolu , koru mahallesi civarlarıKızılay, Tunalı merkeze yakın evet ama oralar hep gözümü korkutuyor benim yaşamak için çok zor geliyor bana, çünkü hep işyeri, büro, ofis sankiyarın şöyle çoluğumu çocuğumu yetiştirebilecegim de bir yerim olsun diye şey yapıyorum
Aynı sokakta kalmışız kızYukarı Ayrancı, Reşat Nuri Sokak... Ahh ahh... hep orada kaldım ben...sadece yazmak istedim...
5 sene emekte oturdum 2 ev degistirdim hamambocekleriyle kanka olmustum.Emek tabi ki. Sıfır şüphe Emek’i seçin
Ay kızlar baktım baktım nereye yazayım diye ama bu da benim derdim bana bir yardım edin pıliiis. Ankara'da yaşıyorum ama Ankara'nın her yerini maalesef çok iyi bilmiyorum. Şuan Eryamandayım güzel semt fakat buradan taşınmak istiyorum. Çünkü eşimin işine de benimkine de oldukça uzak. Biraz da daha şehir merkezine yakın, özellikle siteli ve kira fiyatları çok uçuk olmayan yaşanabilir, kavgası gürültüsü olmayan bir semt arıyorum. Şu arkadaşınıza bir yardım ediverin de söylediğiniz semtlerden arasın evi
Kuzey Ankara toki nasıl kızlar altındağa sağlık sanırım
AA öylemi ben pek bilmiyorum merak amaçlı sormuştum çokmu uzak şehreOoooooo ora ankara değil ankara yok orada
Keçiörene bağlı. Keçiörenin en sakin yeri diyebiliriz. Kızılaya trafik yoksa 20 dkda gidersiniz, trafik saatinde 45 dkyı bulduğu olur. Otobüsle öyle tabi özel araçla daha yakın. Havası güzel, ama insanları genelde yaşlı kesim. Kiralar uygun sanırım.Kuzey Ankara toki nasıl kızlar altındağa bağlı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?