Ankara'da Semt Tavsiyeleri

Ben de gittim Şentepeye özellikle yeni evlerinin için çok geniş beğenmiştim ama eşimin site gibi bir takıntısı var maalesef
Şentepe tavsiye etmem öncelikle site tarzı evler yok ve kim ne derse desin insan profili düşük. Genel olarak Kızılcahamam ve haymana gibi yerlerden gelen ve belli bir yaşın üzerindeki insanlar yaşıyor. Evler geniş, kiralar uygun, merkeze çok uzak değil ama sosyoekonomi seviyesi düşük bir bölge olduğu için etraftaki market ve mağazalar da ona göre oluyor. Ayrıca canımız sıkıldı hadi Bi dolaşalım deyince gidecek hiçbir yer yok.

Kavgasiz sakin diye aranan konuya sentepe yorumu beni cidden cok sasirtti.yenimahalle deseniz hadi derim de.

Konu sahibi bence siklar arasinda sentepeyi bulundurmayin.cok daha nezih semtler var .cankaya Bahceli besevler gibi

Kavgasiz sakin diye aranan konuya sentepe yorumu beni cidden cok sasirtti.yenimahalle deseniz hadi derim de.

Konu sahibi bence siklar arasinda sentepeyi bulundurmayin.cok daha nezih semtler var .cankaya Bahceli besevler gibi
Ben şentepe de oturuyorum ciddi anlamda söylüyorum 2 senedir ne kavga ya denk geldim ne duydum yani o yüzden önerdim birde burda çok fazla asker polis ve memur kesimi var yani batıkent te nezih Bi yer ama buradaki evler gibi evler orada buranın 2 katı kira fiyatında.

Emek bahçelinin nezihliği mi kalmış, kafeler ve araba galerilerinden oluşan kalabalık ve çoğu eski evlerden oluşan öğrenci semtleri artık oralar. Ki iki mahalleyi de çok severim bende yeri ayrıdır ama konu sahibinin istediği site içinde ev gibi kriterleri karşılamaz.

İşyeriniz nerede bilmiyorum ama yenimahallede yda evleri ve civarı son yıllarda epey güzelleşti. Eskişehir yolu güzel ama oralar da merkeze uzak.

Isyerleriniz nerde ona gore öneri yapsaydık. Eryaman zaten güzel bi semt ve en çok sitenin bulunduğu bi yer. Çakırlar ı dusunebilirsiniz ama pahalıdır. Ben şahsen en çok gazi mahallesini beğenirim. Ama ordada bildiğim kadarıyla site yok
.
Kendim ise golbasinda oturuyorum buralarda gayet sakin ferah havadar . tabi ben lojmanda olduğum için çok çok memnunum .

Kesinlikle Çayyolu , koru mahallesi civarları
Asla pişman olmazsın ama tabi kiralar biraz fazla , imkanın varsa değer , çocuk da var diyorsun , çocuk oyun alanları bomboş :) tertemiz

bana kalsa bahçeli/ beşevler/ kızılay falan olmaz çok gürültülü yerler özellikle geceleri.
Yüzüncü yılda yaşamıştım gayet güzel kiraları bir tık fazla sanırım. Siteler de vardı, akşam yürütüşe çıkmak için gayet güzel bi orta .Kızılaya da 15 dakika. Merkezi bir yer bence.
Emekte yaşadım gayet güzeldi yeni yapılan siteler var.
Ben yıldız tarafını seviyorum ancak orda yaşamadım yorum yapmayayım :)
Son olarak yenimahalle diyebilirim

Abim saimekadin tarafinda oturuyor. Mamak diye geciyor ama mamagin girisi hemen. Dikimevine 10dk. Kizilaya otobus 20dkda gidiyor. 3+1 150m2 0 binada oturuyor. Site icerisinde ve ankara sartlarinda gayet luks bir bina. 1100 lira kira veriyor. Ayni kulvarda eve emekte 3000 lira kira diyorlar. Ben öneririm sahsen

Ben eryaman yazmaya gelmiştim.ya da batıkent

Valla diğer yerler de uçuk bilemedim.neresi

Uzun zamandir Ankara'da degilim. Simdiki halini cok bilmiyorum. Ama ille de site sizin icin onemli ise Batikentte Cakırlar diye bir yer varmis sanirim. Site icinde evler varmis. Batikent nezihtir her zaman bir bakin isterseniz.
Cocuklugum Yenimahallede gecti. Benim icin ayri bir yeri var. Ama cocuklugumdaki Yenimahalle bahceli mustakil evlerdi. Su an apartmanlasti site sekilinde olmasa da guvenlik icin dusunuyorsaniz yenimahalle bu konuda iyidir.
Cayyolunda evli iken oturmustum. Evler eski. Uzak ama nezih bir yer. Eryamandan ayrilma nedeniniz uzaklik ise Cayyolu da uzak. Cok merkezi yerler soylenebilir ama merkezi yerlerde site seklinde degil oturum alanlari cunku merkezi yerler eski yapilasmalar ve site seklinde yapilasmalar sonradan basladi Ankara'da, o da genelde merkezden biraz uzakta, Eryaman gibi.
Emek, Bahceli denmis. Eskiden cok nezih, cocuk yetistirmek icin cok idealdi. Ancak artik araba park edecek yer bile yok, her yer cafe.
Ayranci iyi ve eski bir yerlesim yeridir. Eski yerlesim yeri oldugu icin binalar da oyle tabi ki haliyle apartmanlarda asansor falan yok. Ama nezih bir yerdir. Arabanizi park edecek yer zor bulursunuz bir de.
En merkezi yer Cebecidir. Orayi hic tavsiye etmem. Evler eski, hep ogrenciler kaliyor. Site seklinde de degil.

Kuzey Ankara toki nasıl kızlar altındağa bağlı sanırım
Keçiörene bağlı. Keçiörenin en sakin yeri diyebiliriz. Kızılaya trafik yoksa 20 dkda gidersiniz, trafik saatinde 45 dkyı bulduğu olur. Otobüsle öyle tabi özel araçla daha yakın. Havası güzel, ama insanları genelde yaşlı kesim. Kiralar uygun sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…