Ankara'da Semt Tavsiyeleri

deligibideli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
73
94
38
Ankara
Ay kızlar baktım baktım nereye yazayım diye ama bu da benim derdim bana bir yardım edin pıliiis. Ankara'da yaşıyorum ama Ankara'nın her yerini maalesef çok iyi bilmiyorum. Şuan Eryamandayım güzel semt fakat buradan taşınmak istiyorum. Çünkü eşimin işine de benimkine de oldukça uzak. Biraz da daha şehir merkezine yakın, özellikle siteli ve kira fiyatları çok uçuk olmayan yaşanabilir, kavgası gürültüsü olmayan bir semt arıyorum. Şu arkadaşınıza bir yardım ediverin de söylediğiniz semtlerden arasın evi

Ben şentepe de oturuyorum canım bizim buranın adı çıkmış kavga gürültülü diye ama Rabbim nazarlardan esirgesin 2 senedir bu semtteyim hiç öyle bir olayla karşılaşmadım burası olabilir diye düşünüyorum pek fazla site yok ama güvenlik açısından pek sıkıntı duymadım kiralarda genellikle 1000 TL den başlıyor

Sakinlik ve düzen seviyorsanız, Koru Sitesi, Çayyolu, Konutkent.
Biraz hareket olsun diyosanız, Bahçeli, Tunalı, Gop’un Arjantin Caddesi tarafları, Ayrancı.
Arası olsun diyorsanız, Gop’un Uğur Mumcu Caddesi tarafları, Birlik Mahallesi.

Şentepeye gittim bence güzel bir yer evleri falan da güzeldi.

Ben de gittim Şentepeye özellikle yeni evlerinin için çok geniş beğenmiştim ama eşimin site gibi bir takıntısı var maalesef

Merkeze yakın çankaya, kızılay, tunalı yerler ideal. Onun dısında çayyolu güzel bir semt bence.
Kızılay, Tunalı merkeze yakın evet ama oralar hep gözümü korkutuyor benim yaşamak için çok zor geliyor bana, çünkü hep işyeri, büro, ofis sanki yarın şöyle çoluğumu çocuğumu yetiştirebilecegim de bir yerim olsun diye şey yapıyorum

Teşekkür ederim, bir bakalım buralarda durum nedir

Ben 2015-2018 yillari arasinda bahceli ve ayrancida oturdum 750 ve 1000 tlydi o zaman kiralarim ev arkadaslarim da vardi bu yuzden benim payima dusen az biseydi. Bahcelideki evim guzeldi ama teras katiydi asiri soguk ici bakimsizdi. ayrancidaki evim ise ruya gibiydi. iki sent de tavsiye ederim hem cok merkezi hem cok guzel, cok sakin, her sey iki adim otende ama sokagina bagli olarak da sakin... Kardesim 100. Yilda oturdu ortam cok guvenli ama evler (isci konutlari) cok eski ve ev sahjpleri genelde ogrenciye verdigi icin kazikci.

Tabi tasinali iki sene oldu kiralar simdi nasildir fikrim yok.

Cigdem balgat sogutozu filan oralar da bana gereksiz pahali geliyor nedense yani muhitler luks ama keyifli degil bence. Mesela sinpas oran oralar da bana gereksiz pahali geliyor. Ankara'da bazi muhitler var bence bu saydiklarim gibi, evler asiri pahali site icinde ve sebebini hala anlamis degilim.

Ankara'yi Ben de cok bilmem ama izlenimlerim bunlar.

Eryamani beğenmeyip taşınmak isteyen kişiye Şentepe, Yahyalar vs önermek de ne bileyim.
Eryamanı beğenmiyor değiliim çok güzel bir siteden oturuyorum yerleşke olarak, yemyeşil gerçekten otobüse, AVM'ye, sağlık ocağına, markete şuna buna çok yakın sadece işe uzak ve evler biraz eski TOKİ ağırlıklı olduğu için. Yoksa semt ve siteye diyeceğim yok kesinlikle

Teşekkür ederiiim, vakit ayırdığın için. Gereksiz pahalı olmasın evet bence de , aldığımız tüm.parayi kiraya yatırmak çok mantıklı gelmiyor bana da o yüzden çok uçuk olmayan bir yerler arıyorum ben de

Arkadaşlar yazmış, tenzih ediyorum kendi komsuluklari iyidir belki ama yani
Arkadaşın da dediği gibi buralar yani adı cikmus biraz.
Arkadaşların saydığı Koru Çayyolu vb pahalı ve evler eski. Yaşamkent teni ama uzak ve pahalı.

Çiğdem 100. Yil hakikaten güzel.
Etlik güzel site yok. Pamuklar var ama ha Şentepe ya Pamuklar.
Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…