Ankara'da şekil bozukluğu ve büyütme için doktor tavsiye edebilir misiniz?

canım Zühtü beyle görüştüm sadece, ertesi gün de Ferruh beye gidecektim ama iptal ettirdim çok yorgundum ogün gidesim de yoktu :KK9:

Zühtü beyin muayenehanesinde beklerken bikaç hastasıyla tanıştım, çok çok memnunlardı biri burun diğeri de göğüs küçültme olmuş (çok zor aşamalardan geçmiş) sonuçlar gerçekten de çok güzeldi. "Bizim bir cerrah arkadaşımız bizim için uzun süre araştırıp Zühtü beyi buldu" dediler.. yarım saatten fazla beklediğim için ameliyat öncesi sonrası tüm süreçlerini anlattılar iyi oldu :90: Doktorla görüşmeye girdiğimde içim çok rahattı, ama kaszarı altı yöntemini kullanıyor musunuz dediğimde "o sana olmaz, zaten soğan zarı gibi incecik bi zar napcaksın kaszarını" gibi bi cevap vermesi tuhafıma gitti :44: yani eğer o tekniği uyğulamıyorsa "ben uygulamıyorum" demeliydi bence.. bir de mentor marka protez kullanıyormuş, ben mentor istemiyorum..
yaniii kısacası zühtü beyi düşünmüyorum bu yüzden.. ama kararsız kalırsam güvenilirlik açısından tercih edebileceğim bi doktor :KK9:

hayırlısı olsun canım ama kaszarıaltını cok iyi araştır derim.cünki cok hasas bi yere silikon konmasıda o kadar iyi bişey değil nedeni iste bende sorduğumda banada acıklaması şuydu orası cok ince ve en ufak bişeyde yırtılması olası ve daha cok tehlikesi var demişti. bu konulduktan sonraki dönem içindede gecerlii yani sonucun dual plandla aynı olacağını kas altı sistemin ve bu riske girmeninde bi anlamı olmadığını söylemişti..sana ondan öyle demiştir gereksiz bi operasyon sonuçta aynı görüntüyü bu şekildede alacaksın ayrıca herkesin tercihi farklı ve mentor markasıda yurt dışında en cok kullanılan protezlerden birisi ve garantili bi silikon usa damgalı ben takılmadan önce görmüştüm. ama piyasada şuna cok dikkat edin her markanın çinden japonyadan gelen cakmaları var hanginiz olursa olsun takılmadan önce orjinalimi bakın derim bu ülkede neler oluyor ve nelerle karşılaşıyoruz.. umarım seninde içine hangi doktor siniyosa ona olursun inş istediğin giibi olur canım

hayırlısı olsun canım ama kaszarıaltını cok iyi araştır derim.cünki cok hasas bi yere silikon konmasıda o kadar iyi bişey değil nedeni iste bende sorduğumda banada acıklaması şuydu orası cok ince ve en ufak bişeyde yırtılması olası ve daha cok tehlikesi var demişti. bu konulduktan sonraki dönem içindede gecerlii yani sonucun dual plandla aynı olacağını kas altı sistemin ve bu riske girmeninde bi anlamı olmadığını söylemişti..sana ondan öyle demiştir gereksiz bi operasyon sonuçta aynı görüntüyü bu şekildede alacaksın ayrıca herkesin tercihi farklı ve mentor markasıda yurt dışında en cok kullanılan protezlerden birisi ve garantili bi silikon usa damgalı ben takılmadan önce görmüştüm. ama piyasada şuna cok dikkat edin her markanın çinden japonyadan gelen cakmaları var hanginiz olursa olsun takılmadan önce orjinalimi bakın derim bu ülkede neler oluyor ve nelerle karşılaşıyoruz.. umarım seninde içine hangi doktor siniyosa ona olursun inş istediğin giibi olur canım

canım benim bildiğim kadarıyla kas zarı en ufak bişeyde yırtılmanın aksine çok sağlam bi zar.. ancak kesici bir aletle müdehale olursa yırtılıyor diye biliyorum.. :44: zaten kas zarı altı yapan doktorlar da öyle eften püften doktorlar değil; bakınız Naci Çelik, Barış Çakır.. ama daha zor bi yöntem buna bağlı olarak da daha uzun süren bir operasyon.. bana öyle geliyor ki kas zarı altı yapmayan doktorlar "ben kaszarı altı tekniğinde uzman değilim" demek yerine "aman napıcaksın incecik zar" deyiveriyorlar :KK45:

bir de bence "gereksiz bir ameliyat nasıl olsa aynı görüntüyü elde edicez" yaklaşımı da yanlış canım ; kaszarı altının avantajlarına bak :

Silikonun zaman içinde aşağıya kaymasını engeller.
Silikonu, meme dokusundan ayırır ve silikon meme dokusuna temas etmez
Hiç bir kas kesilmez.
Kas kesilmesine bağlı fonksiyon kaybı ve ağrı olmaz.
Kollar bele doğru bastırıldığında silikonlar hareket etmez yada yanlara doğru kaçmaz.
Plajda, kolanızı, kendiniz uzanıp alabilirsiniz, gögüslerinizin hareket etmesinden endişelenmezsiniz.
Meme başı sinirinin geçtiği meme yan tarafında, serratus kasının fasyasının altından ilerlendiği için, az kanama olur ve sinirin korunması kolaydır.
:81:

tabi bir de risklerini araştırmak lazım.. Zühtü bey gibi bir doktor da riskli diyorsa bu konunun üzerine eğileceğim :KK19: her ne kadar doktorların bu söylemleri bana samimi gelmese de :44:

umarım seninde içine hangi doktor siniyosa ona olursun inş istediğin giibi olur canım

amin canım teşekkür ederim bu arada :KK19: illa kaszarı altı olucam vs gibi teknik seçmiyorum inşaallah içime tam olarak sinen bi doktora olurum en kısa zamanda ve güzel olur sonuçları :KK31:

PembeFrezya_

tekrar alırsın artık ondan randevu cnm. ben de kaszarı altı iyi olur diye düşünüyodum neden öyle dediki anlayamadım, peki kas altı yada üstü koyalım gibi bişey dedi mi? okuduklarıma ve doktorlara göre mentor iyiymiş sen neden istemiyosun cnm?
orda konuşman iyi olmuş ben gittiğimde kimse yoktu soramadım. Ben Naki hoca (Akay) ve Zühtü hoca arasında kararsızım, bide Tunç Şafakla görüşmek istiyorum ücretsiz muayene ayarlayabilirsem. ondan sonrada 3 ü arasında karar vercem havalar iyice ısınmadan olmak istiyorum. istersen sende Naki hocayı da araştır, 20lira muayene ücreti. hayırlısı canım hepimiz için :44:

istanbul dönüşü gerek kalırsa yeniden randevu alırım Ferruh beyden de artık, bakalım hayırlısı.. Naci beyin de Barış beyin de çıkarttığı sonuçları fotolarını videolarını gördüğüm için ikisinden birini istiyorum..
Zühtü bey bana kaslatı dedi, zaten kas üstü gibi bişey denilemez çünkü meme dokum da yok :85: evet mentor kullanıyor çoğu doktor, kötü de demiyorum kalitesini kanıtlamış bi marka sonuçta.. ama tıp da teknolojiyle birlikte hızlı ilerliyor, arion ve nagor gerçek meme dokusuna daha yakın yumuşaklıkta oldukları için mentor istemiyorum ben. mentor marka protezini arionla nagorla değiştirenler de duyduğum için.. :44: ama en çok içime sinen doktor da mentor kullanıcam ben derse tamam derim belki de.. :90:

ben de mayıs ayı bitmeden ameliyatımı olmak istiyoruuuummm :KK12: hayırlısı olsun tatlım hakkımızda :KK31:

Arkadaşlar zühtü bey protezi ne kadara yapıyor ve memnun kalan ya da kalmayan war mı?

canım ben zühtü beye 1 bucuk sene oldu dual pland sisteminde ve mentor marka takıldı.ben cok memnunum hiç kimse diyemezki bu silikon diye görenler bile kendi gögüsüm sanıyor o kadar doğal oldu cok memnunum fiyat benim söylemem doğrıumu ama benim eski yeni olan arkadaşlarım var onlarda burda kkda yazanlardan ve bildiğim kadarıyla arkadaşlarımdan 4.500 yapıyomuş benim fiyat eski söylememde doğru olmaz daha yeni olanlar var topiklerde onlarada sorabilirsin zühtü beyi

devletde calısan dr cok ıyı sonucta adamlar sabah devlette aksam ozeldeler ne gerek varkııı sısısırıpp para dokmeyeee

canım görüştüm Nebil Beyle benim ameliyatım sadece büyütme olmadığı için biraz daha zor gibi, göğüslerin birine 2.ameliyat gerekir dedi o yüzden düşünmüyorum.
Ben başka şehirde olmayı hiç düşünmedim çok fazla doktor var Ankarada, seninde dediğin gibi burda ankarada olup da memnun kalmış kişilerin yorumu pek yok maalesef. inş senin için de hayırlısı neyse o olur:) çok doktorla görüştüm ben
prof dr Naki Selmanpakoğlu
prof dr Erdem Yormuk
Prof dr Mustafa Deveci
doç dr Zühtü Demir
dr Nebil Bozdoğan
dr Hıfzı Velidedeoğlu (yarın görüşcem)
hepsinin yöntemi farklı aklım çok karıştı çok kararsızım bikaç doktor daha var görüşmek istediğim
Mustafa deveci ile görüşen nasıl geçti ne diyor ne öneriyor

Merhabalar arkadaşlar 💐🤗
Ben, 6hafta önce dr Ayşe barutçu'ya ameliyat oldum (275cc kas altı ve dikleştirme.; meme ucu etrafından kesi olması gerekirlyordu ve hissizlik diye bisi yaşamıyorum) Çukurambar'da cok başarılı cok positif cok güzel insan gerçekten. Her konuda her şeyi anlatıyor cok detaylı bilgi vermişti ilk muanede o yüzden çok güvendim.
Arkadaşın dediği gibi kas altı daha küçük oluyor protez diye bir şey yok ordaki duruş farklılıktır.
Kas altı yerleştirince biraz üzerine baskı yaptığı için kas üstüne göre hacmi yayvan durur üstler daha dolgun görünür. Diğerinde altlar daha dolgun olur.
Bunu doktorum bana böyle anlattı.

Merhabalar arkadaşlar 💐🤗
Ben, 6hafta önce dr Ayşe barutçu'ya ameliyat oldum (275cc kas altı ve dikleştirme.; meme ucu etrafından kesi olması gerekirlyordu ve hissizlik diye bisi yaşamıyorum) Çukurambar'da cok başarılı cok positif cok güzel insan gerçekten. Her konuda her şeyi anlatıyor cok detaylı bilgi vermişti ilk muanede o yüzden çok güvendim.
Arkadaşın dediği gibi kas altı daha küçük oluyor protez diye bir şey yok ordaki duruş farklılıktır.
Kas altı yerleştirince biraz üzerine baskı yaptığı için kas üstüne göre hacmi yayvan durur üstler daha dolgun görünür. Diğerinde altlar daha dolgun olur.
Bunu doktorum bana böyle anlattı.
ne kadar ödediniz acaba

Merhabalar yeni üyeyim siteyi doktor araştırırken buldum.
Ankara da birkaç doktorla görüştüm, çok kararsızım doktor konusunda, göğüslerimde asimetrik bi durum var, Dr. Nebil Bey, Dr Zühtü Demir, Dr Hıfzı Velidedeoğlu arasında kararsızım, bilen varmı ya da önerebileceğiniz doktor. Lütfen yardımcı olun
Serhan Tuncer Eskiden Gazide çalışıyordu şuan özelde ama hangi hastahane bilmiyorum ama inanılmaz doğal yapıyor tavsiye ederim

X