- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
canım Zühtü beyle görüştüm sadece, ertesi gün de Ferruh beye gidecektim ama iptal ettirdim çok yorgundum ogün gidesim de yoktu
Zühtü beyin muayenehanesinde beklerken bikaç hastasıyla tanıştım, çok çok memnunlardı biri burun diğeri de göğüs küçültme olmuş (çok zor aşamalardan geçmiş) sonuçlar gerçekten de çok güzeldi. "Bizim bir cerrah arkadaşımız bizim için uzun süre araştırıp Zühtü beyi buldu" dediler.. yarım saatten fazla beklediğim için ameliyat öncesi sonrası tüm süreçlerini anlattılar iyi oldu :90: Doktorla görüşmeye girdiğimde içim çok rahattı, ama kaszarı altı yöntemini kullanıyor musunuz dediğimde "o sana olmaz, zaten soğan zarı gibi incecik bi zar napcaksın kaszarını" gibi bi cevap vermesi tuhafıma gitti :44: yani eğer o tekniği uyğulamıyorsa "ben uygulamıyorum" demeliydi bence.. bir de mentor marka protez kullanıyormuş, ben mentor istemiyorum..
yaniii kısacası zühtü beyi düşünmüyorum bu yüzden.. ama kararsız kalırsam güvenilirlik açısından tercih edebileceğim bi doktor
hayırlısı olsun canım ama kaszarıaltını cok iyi araştır derim.cünki cok hasas bi yere silikon konmasıda o kadar iyi bişey değil nedeni iste bende sorduğumda banada acıklaması şuydu orası cok ince ve en ufak bişeyde yırtılması olası ve daha cok tehlikesi var demişti. bu konulduktan sonraki dönem içindede gecerlii yani sonucun dual plandla aynı olacağını kas altı sistemin ve bu riske girmeninde bi anlamı olmadığını söylemişti..sana ondan öyle demiştir gereksiz bi operasyon sonuçta aynı görüntüyü bu şekildede alacaksın ayrıca herkesin tercihi farklı ve mentor markasıda yurt dışında en cok kullanılan protezlerden birisi ve garantili bi silikon usa damgalı ben takılmadan önce görmüştüm. ama piyasada şuna cok dikkat edin her markanın çinden japonyadan gelen cakmaları var hanginiz olursa olsun takılmadan önce orjinalimi bakın derim bu ülkede neler oluyor ve nelerle karşılaşıyoruz.. umarım seninde içine hangi doktor siniyosa ona olursun inş istediğin giibi olur canım