Ankara'da şekil bozukluğu ve büyütme için doktor tavsiye edebilir misiniz?

sevgili saphira , ben de ankarada ameliyat olmayı planlıyorum yakın zamanda da estetik international a gitmeyi düşünüyorum.senin de aklında bulunsun.dr adı bülent cihantimur.fırsatın olursa sen de bir görüş arkadaşım.

tamam arkadaşım araştırcam, sen de gidip görüşünce haberleşelim yine bakalım ne karar vercen :97:

saphiracım görüştün mü Hıfzı beyle? çok astronomik rakamlara maal olduğunu duymuştum ben :s

bir de çok sıkboğaz etmiş gibi olmayım ama :kk77: doktor görüşmelerinden sonra taze taze bizimle deneyimlerini paylaşsaaaann böyle izlenimlerini falan anlatsan bugün şu doktora gittim artıları bunlar şunlar da soruişaretlerim desen :97: ne iyi olurduuu :KK3:

canım görüştüm gerçekten dedikleri gibi oldukça pahalı ama doktor gerçekten güvenilebilecek iç rahatlığıyla gidilebilecek bi doktor. yalnız orda yatış olmuyor yatmak isteyenler hastenede oluyo bu da ek masraf, ayrıca tetkikler ve sütyen hariç verdiği fiyat 9000tl, diğer yerler aynı ameliyata 5500 herşey dahil fiyat vermişlerdi :KK14:

senin ankarada görüştüğün doktor varmı? benim görüşmek isteğin bikaç doktor daha var yoruldum artık ya :44:

fiuuuuuvvv 9 bin mi diyor!!! çok iyi bi doktor olsa bile ellerinden öperim yani ancak; gidemem o fiyata :KK9:

canım ben Nebil beyle görüşmüştüm ama 1-2 ay oldu.. sonra araştırmayı kesmek zorunda kaldım hastalıklar yüzünden.. Nebil beyle görüştüğümde de memnun kalmamıştım zaten.. ilk görüşme yaptığım doktordu ama herşeye sen nasıl istersen öyle yaparız demesi tuhafıma gitti.. kaç cc olur bana diyorum 400 istiyosan 400 de olur kaç istersen onu koyarız diyor; ameliyatı koltukaltı yapıyorum ama nerden istersen ordan yaparız diyor.. ameliyata en yakın arkadaşın veya akraban girebilir sana hangisi yakışıyosa o karar verir diyor! yani bunlar başkalarına cazip gelebilir ama benim gözlerim kocaman olmuştu :KK9: benim içime sinecek olan doktor gayet net olmalı.. yani doktor bu kaç cc olur diyorum kaç istersen olur ne demek veya doktor dışında herhangi birinin göz zevkine göre ameliyatta karar verilmesi ne demek.. neyse memnun kalan arkadaşlar da var ben bişey demeyim fazla..

bu pazartesi zühtü beyle salı da ferruh beyle görüşeceğim.. doktor görüşmelerinden önce de geriliyorum ya :KK53: valla stres yapıyorum doktorla konuşurken bile moralim bozuluyo sakat bi insan gibi :KK14:

bana soru sormuşsun..zühtü beye oldum benim gögüsümde sekilendirme olmadı sadece silikon konuldu izleri cok hafif bi şekilde kaldı ama 1 sene oldu bu zamanla hiç kalmayacak ama gögüslerim cok dogal oldu yani kimse silikon olduğunu anlamaz ben cok memnunum ve dual plan yapıldı sorun varsa yardımcı olurum ayrıca cok doktorumuda şişdetle tavsiye ediyorum .ben cok araştırdım ben sadece gögüs değil burunda yaptırdım ikiside süper oldu

yazılardan 300cc iyi gibi geldi ama tabi dediğin gibi mutsuz olanlar var küçük diye. Ben de iyice okurum ameliyata kadar, sizlerin böyle mutlu olduğunu görmek cesaret veriyo

canım egerki gögüs dokun fazlaysa 300 iyi olur..ama gögüs dokun azsa hiç yoksa dahada büyük takılabilir ama şuda var gögüs ölcülerini doktor yaptıktan sonra sana zaten şu olur fazla abartı diye söylüyorr bana öyle yaptı zühtü bey her bünyeye göre silikonun hacmi değişir

herkese selam :)
benimkiler çok küçük yaa :KK43: psikolojim bozulacak artık yaptırmak istiyorum ama güvenemiyorumda
izmirden tavsiye edebileceğiniz doktorlar varmı???
birde önceden böyleydi şimdi böyle diyebileceğiniz resimler varmıdır?

fiuuuuuvvv 9 bin mi diyor!!! çok iyi bi doktor olsa bile ellerinden öperim yani ancak; gidemem o fiyata :KK9:

canım ben Nebil beyle görüşmüştüm ama 1-2 ay oldu.. sonra araştırmayı kesmek zorunda kaldım hastalıklar yüzünden.. Nebil beyle görüştüğümde de memnun kalmamıştım zaten.. ilk görüşme yaptığım doktordu ama herşeye sen nasıl istersen öyle yaparız demesi tuhafıma gitti.. kaç cc olur bana diyorum 400 istiyosan 400 de olur kaç istersen onu koyarız diyor; ameliyatı koltukaltı yapıyorum ama nerden istersen ordan yaparız diyor.. ameliyata en yakın arkadaşın veya akraban girebilir sana hangisi yakışıyosa o karar verir diyor! yani bunlar başkalarına cazip gelebilir ama benim gözlerim kocaman olmuştu :KK9: benim içime sinecek olan doktor gayet net olmalı.. yani doktor bu kaç cc olur diyorum kaç istersen olur ne demek veya doktor dışında herhangi birinin göz zevkine göre ameliyatta karar verilmesi ne demek.. neyse memnun kalan arkadaşlar da var ben bişey demeyim fazla..

bu pazartesi zühtü beyle salı da ferruh beyle görüşeceğim.. doktor görüşmelerinden önce de geriliyorum ya :KK53: valla stres yapıyorum doktorla konuşurken bile moralim bozuluyo sakat bi insan gibi :KK14:

aynen canım ya 2 katı para, yani benimkinde şekil de düzelecek ama sade protez de olsa çok fazla ineceğini sanmam
Zühtü Hoca da onepte çalışıyomuş önceden ve verdiği fiyat normal şuanda, bende sana onla bi görüş diyecektim yrn görüşüyomuşsun iyi olur. protezin markasını da sorarmısın mentor mu kullanıyo ben sormamıştım. canım hiç kötü hissetme kendini onların işi bu ve çok fazla kişiyi muayene ediyolar, ben o kadar görüştüm ya sadece olacak bitcek ve kurtulcam diye düşünüyorum. cidden görüştükçe bişeyler öğreniyosun.
Nebil Bey için de biraz aynı şeyleri düşünüyoruz, çok ilgili çok sempatik bi insan hatta muayenem en çok onla sürmüştür ama kafamda netleşmedi
Sen görüş bakalım nasıl geçcek, soracağın herşeyi sor yarın:)

canım egerki gögüs dokun fazlaysa 300 iyi olur..ama gögüs dokun azsa hiç yoksa dahada büyük takılabilir ama şuda var gögüs ölcülerini doktor yaptıktan sonra sana zaten şu olur fazla abartı diye söylüyorr bana öyle yaptı zühtü bey her bünyeye göre silikonun hacmi değişir

anladım canım ben çok büyük olsun istemiyorum üstüm zayıf zaten dediğin gibi doktor fikrini söyler, öncelikli olarak şekli ve izler önemli, Zühtü beyde demişti çok fazla iz kalmaz zamanla azalır diye, onepten ayrılmış cinnahta şuan yeri. burun yaptırıp memnun olan çok kişi varda göğüs yaptıran pek denk gelmemişti
senin ameliyatlarının iyi geçmesine sevindim güle güle kullan :KK1:

they they they....
o paraya lezzetli greyfurtlar yaparlar umarım :KK9:

:KK1:
arkadaşım izmir de doktor sormuşsun maya nickli arkadaş izmirde oldu yakınlarda ve memnun, konusuna bakabilirsin izmirli bikaç kişi daha var yazan. öncesi sonrası şeklinde foto yasak sanırım ama albüm koyabiliyo bazı arkadaşlar sende ekliyse görebiliyosun.

anladım canım ben çok büyük olsun istemiyorum üstüm zayıf zaten dediğin gibi doktor fikrini söyler, öncelikli olarak şekli ve izler önemli, Zühtü beyde demişti çok fazla iz kalmaz zamanla azalır diye, onepten ayrılmış cinnahta şuan yeri. burun yaptırıp memnun olan çok kişi varda göğüs yaptıran pek denk gelmemişti
senin ameliyatlarının iyi geçmesine sevindim güle güle kullan :KK1:

tşkler cnm umarım seninkide istediğin gibi olur

:KK1:
arkadaşım izmir de doktor sormuşsun maya nickli arkadaş izmirde oldu yakınlarda ve memnun, konusuna bakabilirsin izmirli bikaç kişi daha var yazan. öncesi sonrası şeklinde foto yasak sanırım ama albüm koyabiliyo bazı arkadaşlar sende ekliyse görebiliyosun.

canım çok teşekkür ederim mayayı bende gördüm ve inceliyorum
henüz çok yeniyim sitede hergün yeni birşeyler keşfediyorum :KK3:
benim limoncukları portakala hatta greyfurta upgrade edeceğim günlerimi düşünüyorum :82:

benim limoncukları portakala hatta greyfurta upgrade edeceğim günlerimi düşünüyorum :82:

inş cnm seninde istediğin gibi bi greyfurtların olur:)))

site başta çok karışık geliyo da zamanla alışılıyo :)
inşallah ya hepberaber greyfurt olayına geçeriz :KK9: benim hiç inanasım gelmiyo ama bi cesaret çıkcak aradan umarım:)

..

canım naptın görüşmeleri nasıldı? ben de şimdi dr Tunç Şafak tan randevu almaya çalışıyorum ama muayene ücreti 200lira, mail adresini arıyorum hocanın bulursam mail atmak istiyorum.

canım Zühtü beyle görüştüm sadece, ertesi gün de Ferruh beye gidecektim ama iptal ettirdim çok yorgundum ogün gidesim de yoktu :KK9:

Zühtü beyin muayenehanesinde beklerken bikaç hastasıyla tanıştım, çok çok memnunlardı biri burun diğeri de göğüs küçültme olmuş (çok zor aşamalardan geçmiş) sonuçlar gerçekten de çok güzeldi. "Bizim bir cerrah arkadaşımız bizim için uzun süre araştırıp Zühtü beyi buldu" dediler.. yarım saatten fazla beklediğim için ameliyat öncesi sonrası tüm süreçlerini anlattılar iyi oldu :90: Doktorla görüşmeye girdiğimde içim çok rahattı, ama kaszarı altı yöntemini kullanıyor musunuz dediğimde "o sana olmaz, zaten soğan zarı gibi incecik bi zar napcaksın kaszarını" gibi bi cevap vermesi tuhafıma gitti :44: yani eğer o tekniği uyğulamıyorsa "ben uygulamıyorum" demeliydi bence.. bir de mentor marka protez kullanıyormuş, ben mentor istemiyorum..
yaniii kısacası zühtü beyi düşünmüyorum bu yüzden.. ama kararsız kalırsam güvenilirlik açısından tercih edebileceğim bi doktor :KK9:

PembeFrezya_

tekrar alırsın artık ondan randevu cnm. ben de kaszarı altı iyi olur diye düşünüyodum neden öyle dediki anlayamadım, peki kas altı yada üstü koyalım gibi bişey dedi mi? okuduklarıma ve doktorlara göre mentor iyiymiş sen neden istemiyosun cnm?
orda konuşman iyi olmuş ben gittiğimde kimse yoktu soramadım. Ben Naki hoca (Akay) ve Zühtü hoca arasında kararsızım, bide Tunç Şafakla görüşmek istiyorum ücretsiz muayene ayarlayabilirsem. ondan sonrada 3 ü arasında karar vercem havalar iyice ısınmadan olmak istiyorum. istersen sende Naki hocayı da araştır, 20lira muayene ücreti. hayırlısı canım hepimiz için :44:

X