fiuuuuuvvv 9 bin mi diyor!!! çok iyi bi doktor olsa bile ellerinden öperim yani ancak; gidemem o fiyata
canım ben Nebil beyle görüşmüştüm ama 1-2 ay oldu.. sonra araştırmayı kesmek zorunda kaldım hastalıklar yüzünden.. Nebil beyle görüştüğümde de memnun kalmamıştım zaten.. ilk görüşme yaptığım doktordu ama herşeye sen nasıl istersen öyle yaparız demesi tuhafıma gitti.. kaç cc olur bana diyorum 400 istiyosan 400 de olur kaç istersen onu koyarız diyor; ameliyatı koltukaltı yapıyorum ama nerden istersen ordan yaparız diyor.. ameliyata en yakın arkadaşın veya akraban girebilir sana hangisi yakışıyosa o karar verir diyor! yani bunlar başkalarına cazip gelebilir ama benim gözlerim kocaman olmuştu
benim içime sinecek olan doktor gayet net olmalı.. yani doktor bu kaç cc olur diyorum kaç istersen olur ne demek veya doktor dışında herhangi birinin göz zevkine göre ameliyatta karar verilmesi ne demek.. neyse memnun kalan arkadaşlar da var ben bişey demeyim fazla..
bu pazartesi zühtü beyle salı da ferruh beyle görüşeceğim.. doktor görüşmelerinden önce de geriliyorum ya
valla stres yapıyorum doktorla konuşurken bile moralim bozuluyo sakat bi insan gibi