Bize cok yardimci oldu cok memnun kaldik. Cep numarasini verdik istedigimiz zaman arayabildik. Bazen seans suresini 1.30 saat yapti cok tatli hayat dolu. Sadece dinlemiyor yonlendirmesi cok guzel. Tedavi planini beraber olusturduk. Adim adim herseyi anlatti. Ayrica emdr de yapiyor. Ben cok oneririm . Isteyen olursa numarasini ozelden atabilirim.
Devlet hastanesin de yetişkin psikologu olmuyor diye biliyorymDevlet hastanesinde psikolog önerisi olan var mı? Anlaşıldı özellere güvenemeyeceğiz demek ki...
Devlet hastanesin de yetişkin psikologu olmuyor diye biliyorym
Merhana Prince sanırım daha önceden de bir psikolog aramıştın 1-2 sene önce. O giitiğin psikologdan memnun kalmadıysan ben Dr. Uzm. Psikolog Fatma KIRIMLI TAŞKIN hanımı öneririm. Ben daha önce kendisine gittim ve memnun kaldım. Geçmiş olsun.Kızlarr ankara nın en iyisi psikiyatrisi kimdir??? Ücreti sorun değil.. Önerilerinize ihtiyacım war acil
Merhana Prince sanırım daha önceden de bir psikolog aramıştın z
yeni üye ve reklamlarrrrrrrrrrrr..... ya utanmıyırmusunuz bu kadar hassas konu için reklam yapmaya?ben de ankara da psikolog arayışı içindeyken tesadüf yorumlardan MEHMET EMİN KIZGIN hocaya denk geldim ve kaynımı ona yönlendirdim iyi ki ona denk gelmişim ve kaynımı yönlendirmişim ilk bilgi almak için telefon numarasını aradığımda bile ilgilendi bilgi verdi o kadar samimi içten bir doktor ki işini gerçekten çok iyi yapan dalında gerçekten uzman kaynımı hayata yeniden sıfırdan başlattı resmen. gerçekten yorumlar sade kalır zayıf kalır anlatmaya. bence ankara daysanız ve gerçekten bir psikolog arıyorsanız düşünmeden gidin derim şimdi hakkında yazılan yorumları daha iyi anlıyorum siz de hak vereceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?