- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
yokmuş demek ki, ChelzyTanimadik mi sence marilyn yeteri kadar? Vallahi seviyenin bu kadar dustugune,bu kadar bayagilasildigina ben hic tanik olmamistim.Kontrol mekanizmasi yok mu kimsenin ben anlamiyorum.
Eskiden yani ben çocukken biri bize yaptığın çok ayıp dediğinde yüzümüz kızarırdı ya da bir bakışla yaptığımızı anlar nereye saklanacağımızı bilemezdik.Ben dunMune ye uzunnnn bir mesaj attim bu konuyla alakali.Vitesi boşa atip yokus asagi yardiran; her bolumu burasi sanip gidip baska bolumlerde sutlanan,insanlarin iskelet yapisina,omurlarina kadar hakaret eden...Bu kadar duzeyi dusuren...Son 3-4haftadir kepaze bir bolum oldu burasi.Kesinlikle ban gelmeli.Ilk gun de soyluyordum simdi de arkasindayim.Yasak kalkinca kendine hakim olunacagina, klasini,farkini ortaya koyacagina yasanan tablo cidden rezalet.
ya zaten normalde iki insan görüşlerini söyler konu kapanır:)Seviyesini takdir ettiğim insan bikaç sayfa sonra beddua etti. Özelden konuştuğum kişiler var. Farklı görüşten. Yaftalanmak umrum değil benim burada.
ben beddua etmedim, beni mi kastettin anlayamadım ama öyleyse açıklamak istedim kendimi.Seviyesini takdir ettiğim insan bikaç sayfa sonra beddua etti. Özelden konuştuğum kişiler var. Farklı görüşten. Yaftalanmak umrum değil benim burada.
koyun denmiş. inanın bana koyunda dense o kadar içim acımaz.birdostta geldi birşeyler dedi. çook rahatsız etmedi.
ama grrip terörist sevicisi denirse işte orada duuracak diyen.
pardon da kimin ne haddine bana koyun demekkoyun denmiş. inanın bana koyunda dense o kadar içim acımaz.birdostta geldi birşeyler dedi. çook rahatsız etmedi.
Ben ramazandan itibaren kimle konuşulur kimle konuşulmaz öğrendim. Burada fikir beyan edip birbirini alıntı yapıp '' saçmalayan ve küçümseyen '' tavırlardan sonra gelip insanlar saygıdan savcılıktan bahsediyor. Bende bunu anlamıyorumya zaten normalde iki insan görüşlerini söyler konu kapanır:)
dün bana koyun dendi
yok onlar anlamaz gram beyniyle dendi(yine bana hitaben ama alıntısız cümlemden sonra) ohooo bu ne böyle şaka gibi.
herkes insanlığını gösteriyor bence ama iyi oldu gerçekten kiminle insanca muhabbet edilir kimden uzak durulması gerekir çok iyi anladım..
Yaran varsa gocun tabi haklısın. Ben sana böylesin mi dedim? Çıkar msji "oky sen terörist sevicisisin" dediğimi. Lafları çarpitma. Ortaya söylenen lafı aliniyorsan o senin sorunun. Vay bana böyle dediler,vay ben böyle hakarete ugradim diye duygu sömürüsü yapma.koyun denmiş. inanın bana koyunda dense o kadar içim acımaz.birdostta geldi birşeyler dedi. çook rahatsız etmedi.
bu benim düşüncem.banada salak dendi.ama terorist denmesi benim icin kabul bile edilemez.ben ne birini oldurdum ne pkkyi savundum.katil degilimpardon da kimin ne haddine bana koyun demek
canım acır acımaz orası bana kalmış
Yorum yazmaya korkar olduk. Soylemedigimiz şeyleri millet kafasına göre yorumlayıp paranoyakça cevaplar yazıp bizi savunma yapmak durumunda bırakıyorlar. Artık yazmıyorum ben de meydan onların olsun.Eskiden yani ben çocukken biri bize yaptığın çok ayıp dediğinde yüzümüz kızarırdı ya da bir bakışla yaptığımızı anlar nereye saklanacağımızı bilemezdik.
Bu bölümde banlanmalar varkende, kalktıktan sonra da defalarca, ısrarla, bıkmadan usanmadan, üstelik kimseyi de kırmayacak bir dil kullanmaya özen göstererek o kadar çok ayıplamalarım oldu ki ama kızaran olmuyor, olsaydı ya biz ne yapıyoruz deyip Sözlerine çekidüzen verirdi insanlar.
Mahalle muhtari gibi her yazilan msji alintilayip "hedede hödödö" konuşuyorlar,her yazılana " vay leleee bana böyle dediler yetisin gomşularrr" diyolar,sonra da seviyeden bahsediyolar. Çok komik!Yorum yazmaya korkar olduk. Soylemedigimiz şeyleri millet kafasına göre yorumlayıp paranoyakça cevaplar yazıp bizi savunma yapmak durumunda bırakıyorlar. Artık yazmıyorum ben de meydan onların olsun.
Harbi hamilesin ve bebeğin bu stresten etkileniyor birbirinizi dava ediyorsanız edin ama bu tartışmayı bitir canım lütfen.bebis için.Yaran varsa gocun tabi haklısın. Ben sana böylesin mi dedim? Çıkar msji "oky sen terörist sevicisisin" dediğimi. Lafları çarpitma. Ortaya söylenen lafı aliniyorsan o senin sorunun. Vay bana böyle dediler,vay ben böyle hakarete ugradim diye duygu sömürüsü yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?