Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

Seviyesini takdir ettiğim insan bikaç sayfa sonra beddua etti. Özelden konuştuğum kişiler var. Farklı görüşten. Yaftalanmak umrum değil benim burada.

Eskiden yani ben çocukken biri bize yaptığın çok ayıp dediğinde yüzümüz kızarırdı ya da bir bakışla yaptığımızı anlar nereye saklanacağımızı bilemezdik.
Bu bölümde banlanmalar varkende, kalktıktan sonra da defalarca, ısrarla, bıkmadan usanmadan, üstelik kimseyi de kırmayacak bir dil kullanmaya özen göstererek o kadar çok ayıplamalarım oldu ki ama kızaran olmuyor, olsaydı ya biz ne yapıyoruz deyip Sözlerine çekidüzen verirdi insanlar.

Seviyesini takdir ettiğim insan bikaç sayfa sonra beddua etti. Özelden konuştuğum kişiler var. Farklı görüşten. Yaftalanmak umrum değil benim burada.
ya zaten normalde iki insan görüşlerini söyler konu kapanır:)
dün bana koyun dendi
yok onlar anlamaz gram beyniyle dendi(yine bana hitaben ama alıntısız cümlemden sonra) ohooo bu ne böyle şaka gibi.
herkes insanlığını gösteriyor bence ama iyi oldu gerçekten kiminle insanca muhabbet edilir kimden uzak durulması gerekir çok iyi anladım..

Valla kızlar isteyen istediğini dava etsin herkes özgür de artık bizi bu çirkin savaşıniza tanık etmeyin.yeter gari.

Ben bıktım.okumaktan utanır oldum.

Kızlar 24 saat burada konuyu takip edip ona buna vatan haini ilan ettiğinize göre bir işe sahip değilsiniz.

İkincisi vergi vermiyorsunuz anlamına geliyor. Yani devlete gram faydanız yok. Ama kimin terörist olduğuna kimin vatan sever olduğuna siz karar veriyorsunuz çok ilginç.

İnsan gibi tartışmayı bilmiyorsunuz hakaret ediyorsunuz buda eğitimsiz ve cahil olduğunuzu gösteriyor.

Klavyelerinize çok hızlı basmayın hakaret etmek için aman diyim kırılıverir klavye falan gazi olduk zannedersiniz.

(Bu laflarım bir kaç kişiye onlar kime gittiğini biliyor lütfen herkes alınmasın üstüne.)

Saygılar.

Onlar baris icin ordaydi!

Oyle mi gercekten? Belki aralarinda gercekten saf temiz duygularla baris isteyen cok insan vardı. Ama barışı kimden isteyeceklerdi?

Hdp barış barış diye bağırıp eylemler duzenleyecegine milletvekillerine teroristlere erzak silah yardimi yapmalarini yasaklasaydi, belediyelerine ait is makineleriyle yollara bombalar doseyip uzerini asfalt dokmeseydi , Demirtas terorist cenazesine katilmayan vekile sorusturma acarim demeseydi, sirtimizi teror orgutune dayadik demeselerdi, "isgalci tc" zirvaliklarini dile getirmeselerdi... Bu liste i kadar uzun ki okuyanlarin gozlerini yormayayim. Hani her sey saray yuzunden ya. Saray falan savunmak degil derdim ama bunları da saray Hdp ye silah zoruyla yaptırıyordur degil mi?

Sen bunca teror faaliyetine destek veren bir partiyle barış istiyorum diyorsun.

Buna inanan var mı gerçekten? Barış istiyorum demekle olmuyor sen barış icin ne yapıyorsun?

Barış isteyen insanin Hdp ile isi olmaz

Bunca seyi yapıp "ama biz barış istiyoruz yiaaa" diyince sirin cici cocuk oluyorsun gozunu sevdigimin memleketinde.

Eğer o cenazelerine pkk pacavrasi serilen pkk seviciler sehit sayilip da benim zerre hakkim gecerse

HARAM OLSUN HARAM OLSUN HARAM OLSUN

koyun denmiş. inanın bana koyunda dense o kadar içim acımaz.birdostta geldi birşeyler dedi. çook rahatsız etmedi.
ama grrip terörist sevicisi denirse işte orada duuracak diyen.

Ciddiye almamayı deneyin. Hani bir söz vardır internette çok dolaşır bu söz;

"Bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adam mı diye?"

Görmezlikten gelin geçin. Karşıdakinin kalitesine inmeyin.

koyun denmiş. inanın bana koyunda dense o kadar içim acımaz.birdostta geldi birşeyler dedi. çook rahatsız etmedi.
pardon da kimin ne haddine bana koyun demek
canım acır acımaz orası bana kalmış

Ben ramazandan itibaren kimle konuşulur kimle konuşulmaz öğrendim. Burada fikir beyan edip birbirini alıntı yapıp '' saçmalayan ve küçümseyen '' tavırlardan sonra gelip insanlar saygıdan savcılıktan bahsediyor. Bende bunu anlamıyorum

Bu ne be.. nasl saçma bişey.. yuh diyorum bu karara... selim kirazın katillerini öven.. vatan bölünsün nadaları... yuh diyorum bu topraklar hainliği hak etmediği gibi onlarda bunu haketmiyor.. ölenlere rahmet dimiyorum ama hakettiklerine inanmıyorum ..

Yaran varsa gocun tabi haklısın. Ben sana böylesin mi dedim? Çıkar msji "oky sen terörist sevicisisin" dediğimi. Lafları çarpitma. Ortaya söylenen lafı aliniyorsan o senin sorunun. Vay bana böyle dediler,vay ben böyle hakarete ugradim diye duygu sömürüsü yapma.

Yorum yazmaya korkar olduk. Soylemedigimiz şeyleri millet kafasına göre yorumlayıp paranoyakça cevaplar yazıp bizi savunma yapmak durumunda bırakıyorlar. Artık yazmıyorum ben de meydan onların olsun.

Ohoooo ben kime diyorum ki, siz kavga etmeye dünden razıymışsınız zaten, banlanmaktan çekindiğiniz için frenliyormuşsunuz içinizdekileri.

Kurallar bazı nahoş durumları engeller sadece, insanların huyuna suyuna etki edemez maalesef.

Yorum yazmaya korkar olduk. Soylemedigimiz şeyleri millet kafasına göre yorumlayıp paranoyakça cevaplar yazıp bizi savunma yapmak durumunda bırakıyorlar. Artık yazmıyorum ben de meydan onların olsun.
Mahalle muhtari gibi her yazilan msji alintilayip "hedede hödödö" konuşuyorlar,her yazılana " vay leleee bana böyle dediler yetisin gomşularrr" diyolar,sonra da seviyeden bahsediyolar. Çok komik!

Harbi hamilesin ve bebeğin bu stresten etkileniyor birbirinizi dava ediyorsanız edin ama bu tartışmayı bitir canım lütfen.bebis için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…