- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
konuya ara ara baktımda ışid neden savunuluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pkklı öldürdüğü için sanırım.konuya ara ara baktımda ışid neden savunuluyor![]()
ahmet davutoğlu da ışid terör örgütü değildir,öfkeden bir araya gelmiş insanlar topluluğu diye savunmuştuPkklı öldürdüğü için sanırım.
Öfkeli adalet savaşçıları :)ahmet davutoğlu da ışid terör örgütü değildir,öfkeden bir araya gelmiş insanlar topluluğu diye savunmuştu![]()
Ben aldim ikimizin yerine![]()
Bazı isimler sayesinde kk dan ve siyasetten tiksindim sizlerin yüzünden konulara yazamaz,okuyamaz olduk.yeter be artık.
Biriniz diğerini insancıl olmamakla ve ölü sevicilikle suçlar,diğeriniz öbürünü pkk li olmakla isidci olmakla vs..ile suclar.bla bla off.
Son kaç gündür hep aynı iğrenç muhabbetleri yapıyorsunuz.
Nolur ban gelsinKazen lütfen ban gelsin.burası oyun parkindan beter oldu.
Aynen.topigin ortasına kusmak üzereyim o derece midem bulandı.Ben dunMune ye uzunnnn bir mesaj attim bu konuyla alakali.Vitesi boşa atip yokus asagi yardiran; her bolumu burasi sanip gidip baska bolumlerde sutlanan,insanlarin iskelet yapisina,omurlarina kadar hakaret eden...Bu kadar duzeyi dusuren...Son 3-4haftadir kepaze bir bolum oldu burasi.Kesinlikle ban gelmeli.Ilk gun de soyluyordum simdi de arkasindayim.Yasak kalkinca kendine hakim olunacagina, klasini,farkini ortaya koyacagina yasanan tablo cidden rezalet.
ben tam tersini düşünüyorum, Chelzy. iyi böyle.Ben dunMune ye uzunnnn bir mesaj attim bu konuyla alakali.Vitesi boşa atip yokus asagi yardiran; her bolumu burasi sanip gidip baska bolumlerde sutlanan,insanlarin iskelet yapisina,omurlarina kadar hakaret eden...Bu kadar duzeyi dusuren...Son 3-4haftadir kepaze bir bolum oldu burasi.Kesinlikle ban gelmeli.Ilk gun de soyluyordum simdi de arkasindayim.Yasak kalkinca kendine hakim olunacagina, klasini,farkini ortaya koyacagina yasanan tablo cidden rezalet.
Ayrica pkkli olsa ne olur isid olsa ne olur ikisi de ayni degil mi?Ne oluyor anlayamıyorum. Arka sayfalara gidip duruyorum.
Kavga üstüne kavga yapılıyor artık.
Hem kutuplaşma oldu ciddi şekilde hemde hakaretler ardı ardına sıralanmaya başladı.
Herkesi susturan sadece banmıydı? Üzücü..
Kaç gündür ölenler için üzülürken herkes şimdi pkk lılar mı değiller mi tartışması başlamış. Ben geride kaldım.
ben tam tersini düşünüyorum, Chelzy. iyi böyle.
birbirimizi daha iyi tanıyoruz.
o konttrol mekanızması var.ama burda değil.Tanimadik mi sence marilyn yeteri kadar? Vallahi seviyenin bu kadar dustugune,bu kadar bayagilasildigina ben hic tanik olmamistim.Kontrol mekanizmasi yok mu kimsenin ben anlamiyorum.