• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

Harbi hamilesin ve bebeğin bu stresten etkileniyor birbirinizi dava ediyorsanız edin ama bu tartışmayı bitir canım lütfen.bebis için.
Kadis sinir oldum vallahi ya saçma sapan yerlere çekiyor konuyu. Sanki sen oylesin demisim gibi. Bu son msjim zaten. Ekran görüntüleri gitmesi yereken yere gitti. Kendisi düşünsün artık.

Yaziyi okumadan once bu yonden bakmamistim hic.
Ama haklimi hakli.
Evet bilemeyiz kim orya ne icin geldi.
Askeri karalamayami yoksa askere arka cikmayami?
Bu meydan kanli meydan degisleri aslinda cokta acik.
Ama araftayim bu konuda.
Hemen terorist damgasi vurmak olmuyor maalesef.

Ama su konuda hakli, hemde cok cok hakli.
Sanki askerlerimiz ne icin sehit olmuslardi sahi? Hatirlayin.
Meydani teroristlere birakmamk adinaydi bu.
Canlarini ortaya koydular o sanli sehitlerimiz.
Fark var! Askerimiz ve teroristlerin arasinda buyuk kocaman bi fark var.
Birisi vatanimi goklere tasirken digeri vatanima kallesse saldiriyor.
Ve simdi o sanli sehidimle o kalles teroristler( terosistleri goklere cikaranlar aynende terorist diye anlandirilir).
Her ikiside SEHIT namini aliyor.
Bu sehit kelimesinin kutsalligina saygisizlik degilmidir?
Askerimiz ne icin sehit olmuslardi sahi?? Hatirlayin..

Kadis sinir oldum vallahi ya saçma sapan yerlere çekiyor konuyu. Sanki sen oylesin demisim gibi. Bu son msjim zaten. Ekran görüntüleri gitmesi yereken yere gitti. Kendisi düşünsün artık.
Valla harbi ben ne sana ne ona ne buna bu tarz konuşmaları yakıştıramiyorum.lütfen.

Şehit denemez bunu asla kabul etmiyorum.. Ancak ölen insan ve terör kurbanı hiç kimse öylesi bir ölümü hak etmiyor ben bir asker eşi olarak çok üzüldüm..
Sebebi ne olursa olsun bu cinayeti lanetliyorum...

Yorum yazmaya korkar olduk. Soylemedigimiz şeyleri millet kafasına göre yorumlayıp paranoyakça cevaplar yazıp bizi savunma yapmak durumunda bırakıyorlar. Artık yazmıyorum ben de meydan onların olsun.
Halbuki her alanda olduğu gibi siyasette de farklı görüşlerin olması gerekir, suçlamak kolaydır, bende yazayım buradakilere sen şucusun, Öbürü bucu diye, zekâlara da Atıf yapılıyor ki, insanların hakikaten dilinin kemiği yok, birinin zekasını küçümserken lafın ucu taaa nerelere kadar gidiyor düşünemiyorlar.

Acımasız olayım mı?
Örneğin Zekası kıt diyen biri zihinsel engelli birini görünce ah canım benim diyor, üzülüyor, niye üzülüyor ki? Neden birini kıt zekalı olmakla suçlayıp aşağılamak için zekasına laf söylerken engelli birine Şirin gözükme çabasına giriyor?
Bir başkasını koyun deyip yeriyor koyunlar kesilince ağlamaktan içleri çıkıyor, ee hani koyun sözünü yermek için söylemiştin, yerdiğin canlının kesimine niye üzülüyorsun?

Bu Örnekleri çoğaltabilirim, iktidar ve muhalif taraftan lafın nereye gideceğini bilmeden söyleyenlere ne denir ki?

Benim bildiğim insanlar platformlarda bilgi paylaşır, düşünce alışverişinde olur, farklı Düşüncedeki kişiye saygısı olmasa da savunduğu fikre hoşgörülü olur, insanlar her fikre açık olmalı, mantığına yatanı alırsın, yatmayanı almazsın ama yine de yermezsin, bu benim düşüncemdir, diğeri de sizin düşünceniz, ben sizden siz benden birşeyler öğrenirsiniz, arada tabii üslubunu bilmeyenler olur ama onlara da cevap vermezsin mevzu uzamaz, iş kavgaya dönmez ama burda herkes kendini savunmaya geçmiş, biri birşey dediğinde mutlaka cevap verme gereği duyuyor, cevap vermeyince kendimizden birşey kaybetmiyoruz oysa.

Bu bölümde sizler gibi insanların pes edip gitmesine üzülüyorum ben, site kimsenin değil, herkesin, sizinde herkes kadar söz hakkınız var.

Güzel arkadaşlarım bir kişinin şehit olup olabileceğine ne yazık ki sizler karar veremiyorsunuz :) Devlettir bunun yetkili mercihi ve devlet onlar şehit dediyse olay bitmiştir.

Yok bu devlete hakkımı helal etmiyorum falan laflarını geçin devlete ne hakkınız var onu söyleyin önce gelin birlikte tartışalım.

Vergi veriyor musunuz? - HAYIR
Devlete ait öğretim kurumları gibi yerlerde bedavaya mı çalışıyorsunuz? HAYIR

Ne yapiyorsunuz?
Evde can sıkıntısına kadinlarkulubune giriyorsunuz akşam koca eve gelirse yemek yapcaksınız falan.

Cidden ne hakkınız var devlet üstünde söyleyin. Merak ediyorum.

Örneğin ben bir doktorum. Eşim ve ben her ay düzenli şekilde vergilerimizi ödüyoruz. Aynız amanda bir tıp fakültesinde cerrah eğitiyorum.

Düzgün bir vatandaş olabilmek için elimden geleni yapiyorum. Önüme terörist hasta da gelse, gazi de gelse aynı ilgi ile bakıyorum.

Çünkü ben bir yemin ettim.

Şimdi bu devlet ve bu devletin insanı için çalışan ben 1 kere bile hayatımda "BU DEVLETE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM" diyememişken ve bu hakkı kendimde göremiyorken.

Siz o sıcak evlerinizde hiç birşey yapmadan nasıl hakkı kendinizde görüyorsunuz.

Lütfen açıklayın. Hangi ilaçları kullanıp bu kafayı yaşıyorsunuz gerçekten çok merak ettim.

Saygılar.

Ne yapiyorsunuz?
Evde can sıkıntısına kadinlarkulubune giriyorsunuz akşam koca eve gelirse yemek yapcaksınız falan.
Ne kadar doğru tespit yapmışsınız sayın doktor hanım.
bi insan doktor olamamışsa devlete hiç katkısı yoktur. haklısınız
ben eşimi teröristlerin arasına yolluyorum?
günlerce haber alamıyorum?
vergimi? alasını ödüyoruz.
bende özel sektör çalışanıyım maaşımdan vergi kesiliyor.
ha benim kocam sizin verginizle maaş alıyor o ayrıntıyı unutmuşum.
yani dediğim gibi bizim devletle ilgili bi eleştirimiz yada takdirimiz olamaz, bu size özel bi durum doktorsunuz ya.
benim eşim de göğsünde" ay yıldızlı" armayla bütün gün düşünüyor
hatun evde ne yemek yaptı diye.
başka derdi yok zaar adamın.

Güzel arkadaşlarım bir kişinin şehit olup olabileceğine ne yazık ki sizler karar veremiyorsunuz :) Devlettir bunun yetkili mercihi ve devlet onlar şehit dediyse olay bitmiştir.

Yok bu devlete hakkımı helal etmiyorum falan laflarını geçin devlete ne hakkınız var onu söyleyin önce gelin birlikte tartışalım.

Vergi veriyor musunuz? - HAYIR
Devlete ait öğretim kurumları gibi yerlerde bedavaya mı çalışıyorsunuz? HAYIR

Ne yapiyorsunuz?

Cidden ne hakkınız var devlet üstünde söyleyin. Merak ediyorum.

Örneğin ben bir doktorum. Eşim ve ben her ay düzenli şekilde vergilerimizi ödüyoruz. Aynız amanda bir tıp fakültesinde cerrah eğitiyorum.

Düzgün bir vatandaş olabilmek için elimden geleni yapiyorum. Önüme terörist hasta da gelse, gazi de gelse aynı ilgi ile bakıyorum.

Çünkü ben bir yemin ettim.

Şimdi bu devlet ve bu devletin insanı için çalışan ben 1 kere bile hayatımda "BU DEVLETE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM" diyememişken ve bu hakkı kendimde göremiyorken.

Siz o sıcak evlerinizde hiç birşey yapmadan nasıl hakkı kendinizde görüyorsunuz.

Lütfen açıklayın. Hangi ilaçları kullanıp bu kafayı yaşıyorsunuz gerçekten çok merak ettim.

Saygılar.
Birisi demişti kime demişti hatırlayamıyorum güzel doktorum. Okuduğunuz kitaplar sizi daha nezih ve güzide hakaret etme potansiyeli kazandırmış.

Sevgiler..

Buda bir ev hanımından vergi vermeyen evinde oturup kocasına yemek pişiren bir fertten size.

Ölen öldü kalan sağlar haindir nokta. Kimsenin Vatan millet umrunda değil,hatta ölen insanlar da umrunda değil.herkes klavye kahramanı,sözde vatansever. benim kadınlar kulübünde gördüğüm budur.sosyal medya kullanmıyorum eminim orada da durum aynıdır çok yerinde bir karar olmuş kapatmak.

Ne kadar doğru tespit yapmışsınız sayın doktor hanım.
bi insan doktor olamamışsa devlete hiç katkısı yoktur. haklısınız
ben eşimi teröristlerin arasına yolluyorum?
günlerce haber alamıyorum?
vergimi? alasını ödüyoruz.
bende özel sektör çalışanıyım maaşımdan vergi kesiliyor.
ha benim kocam sizin verginizle maaş alıyor o ayrıntıyı unutmuşum.
yani dediğim gibi bizim devletle ilgili bi eleştirimiz yada takdirimiz olamaz, bu size özel bi durum doktorsunuz ya.
benim eşim de göğsünde" ay yıldızlı" armayla bütün gün düşünüyor
hatun evde ne yemek yaptı diye.
başka derdi yok zaar adamın.
Hanfendi keşke anlayabilseydiniz. Yukarıdaki mesaj vergi vermeyen ev hanımları içindi haklarını helal etmeyen.

Halbuki siz vergisini ödeyen bir insanmışsınız:)

Ama sizinde bir hakkınız yok ne yazıkki bu devlet üstünde. Benimde yok. Biz devlet sayesinde para kazanan insanlarız. Birinin bizim üzerimizde hakkı varsa devletin hakkı vardır.

Devlet bizim çocuğumuz falan değil durup dururken küsüp hakkımı helal etmiyorum diyemeyiz.

Unutmayın devlet olmasa hepimiz aç kalırız. O yüzden kendinizde hiç bir zaman olmayan helal etme hakkını görmeyin.

Halbuki her alanda olduğu gibi siyasette de farklı görüşlerin olması gerekir, suçlamak kolaydır, bende yazayım buradakilere sen şucusun, Öbürü bucu diye, zekâlara da Atıf yapılıyor ki, insanların hakikaten dilinin kemiği yok, birinin zekasını küçümserken lafın ucu taaa nerelere kadar gidiyor düşünemiyorlar.

Acımasız olayım mı?
Örneğin Zekası kıt diyen biri zihinsel engelli birini görünce ah canım benim diyor, üzülüyor, niye üzülüyor ki? Neden birini kıt zekalı olmakla suçlayıp aşağılamak için zekasına laf söylerken engelli birine Şirin gözükme çabasına giriyor?
Bir başkasını koyun deyip yeriyor koyunlar kesilince ağlamaktan içleri çıkıyor, ee hani koyun sözünü yermek için söylemiştin, yerdiğin canlının kesimine niye üzülüyorsun?

Bu Örnekleri çoğaltabilirim, iktidar ve muhalif taraftan lafın nereye gideceğini bilmeden söyleyenlere ne denir ki?

Benim bildiğim insanlar platformlarda bilgi paylaşır, düşünce alışverişinde olur, farklı Düşüncedeki kişiye saygısı olmasa da savunduğu fikre hoşgörülü olur, insanlar her fikre açık olmalı, mantığına yatanı alırsın, yatmayanı almazsın ama yine de yermezsin, bu benim düşüncemdir, diğeri de sizin düşünceniz, ben sizden siz benden birşeyler öğrenirsiniz, arada tabii üslubunu bilmeyenler olur ama onlara da cevap vermezsin mevzu uzamaz, iş kavgaya dönmez ama burda herkes kendini savunmaya geçmiş, biri birşey dediğinde mutlaka cevap verme gereği duyuyor, cevap vermeyince kendimizden birşey kaybetmiyoruz oysa.

Bu bölümde sizler gibi insanların pes edip gitmesine üzülüyorum ben, site kimsenin değil, herkesin, sizinde herkes kadar söz hakkınız var.
Farklı görüşlere saygım sonsuz. Benim fikrim başkasına doğru gelmeyebilir bunu anlarım. Ama seviyeli tartışma, bunu anlayanlarla yapılır. Burada da malesef bu yok. Bizde güzel güzel fikir alış verişi olsun istiyoruz malesef...

Back