• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

Aynen ofiş dayı. Devlet yine benim devletim ama burada ülkenin başkentinde bu oluyorsa ve akabinde ödül gibi hak veriliyorsa ben bu devleti zaten suçluyorum.
Yok o anlamda demedim dombiğim. İnsanların sokağa çıkma özgürlüğü var ve birileri gelip bu özgürlüğü elinden alıyor.. Devlet insanlarını koruyamıyorsa bu devletin suçu ve evet para ödemek zorunda.. bunun yanında içlerinde terörist var ve bu teröristleri eylem yapana kadar tutuklayamayıp bunun yüzünden o teröristlerin içinde onlarca masum insan ölüyorsa bu da devletin suçu ve devlet yine tanzim etmek zorunda..

özetle içimizde, Ankaranın göbeğinde terörist yaşıyor ise bu da devletin suçu.. sen, ben nasıl bileceğiz kim? ne?

Evet yüz küsür bin lira verilmişti. Hatırlıyorum.
Hatırlayın katırlarla sınırı geçenler vardı,35 kişiydi demi ölmüştü..Devlet para yardımı yapmıştı ailelerine..
Sen kaçaklılık yap haram para kazan,sonra gel devletten para al..

Hatırlayın katırlarla sınırı geçenler vardı,35 kişiydi demi ölmüştü..Devlet para yardımı yapmıştı ailelerine..
ama hanım onlar öldürüldüler. kaçakcıda olsa insandılar. tabiiki tazminat verecek millet

hah işte mesela adam suç üstünde ölüyor ama ona para veriliyor. Deveye demişler boynun eğri olayı abla.

şe

bazıları herşeyi görüyor tek kelime üzerine burda kk da oynanıp yorumlar bambaşka şekle getiriliyor yok efendim pkk yapmaz diyorlar işit diyorlar nedense işit yapsa rahatlıyacaklar ama her ikiside kanla beslenen hainler bu ülkede yaşayıp bu ülkeye hainlik ediyorlar.barış adı altında yürüyüş yapıp insanları katlediyorlar.
matmazel, ne demek IŞİD yapsa rahatlayacaklar?
bizim o bombayı PKK'nın patlatmamasından, IŞİD'in patlatmasından ne gibi bir çıkarımız olur? ne demek istiyorsun?
bir de PKK'dan maaş alıyorlar, deyin tam olsun.
sen yapma bari.
97 kişi öldü.
pek çoğu dediğin basında gördüğünüz 3 tane 5 tane cenaze. daha cenazelerin çoğunun ailelere teslim edilemediğini biliyor musun?
neden biliyor musun? parçalarını toplayamıyorlar! paramparçalar çünkü.
11 tane CHP'li genç de mi teröristti.
ölen CHP'li öğretmen de mi?
evet, Matmazel, Allah bunun vebalini çıkarır. bugün terörist dediğiniz o insanların ahı tutar, yarın sizin bir tanıdığınız sokakta patlar, insanların ilk soracağı "Ak Partili miydi?" olur.
belki o gün anlarsınız bizi.

Evet yüz küsür bin lira verilmişti. Hatırlıyorum.

Az paramı yani..

ama hanım onlar öldürüldüler. kaçakcıda olsa insandılar. tabiiki tazminat verecek millet

Doğru düzgün çalışsaydı onlarda,geberip gitmezlerdi yani..
Tazminatı hak etseler tamam derimde,bu durumda nasıl hak ediyrlar o arayı..
Bende gideyim gizli kapaklı işler çevireyim orada..

bizim o bombayı PKK'nın patlatmamasından, IŞİD'in patlatmasından ne gibi bir çıkarımız olur? ne demek istiyorsun?
sen yapma bari.
97 kişi öldü.
pek çoğu dediğin basında gördüğünüz 3 tane 5 tane cenaze. daha cenazelerin çoğunun ailelere teslim edilemediğini biliyor musun?
evet, Matmazel, Allah bunun vebalini çıkarır. bugün terörist dediğiniz o insanların ahı tutar, yarın sizin bir tanıdığınız sokakta patlar, insanların ilk soracağı "Ak Partili miydi?" olur.
Yine imzamı atayım buna

Az paramı yani..

yapma. kaçakçılık yapmanın sonucu öldürülmek değil. ölüm bu. can. yakalansalar cezalarını çeker çıkarlardı. ama şu an hepsi ölü
tabiiki canın karşılığını verecek hükümet.

Az paramı yani..

Onlara göre ne para hemde abla. Ben altı sene okuyayım gerzek bi sınava gireyim geçemeyim evimde oturayım tek maaşla geçinmeye çalışayım adamlar gitsin kaçakçılık yapsın hooop gelsin tazminatlar paralar. Haram olsun benden giden bukadar net!

yapma. kaçakçılık yapmanın sonucu öldürülmek değil. ölüm bu. can. yakalansalar cezalarını çeker çıkarlardı. ama şu an hepsi ölü
tabiiki canın karşılığını verecek hükümüt.

Okycim buna rahatlık derler ama,sen kalkıp yasa dışı iş yaparsan,emeğinle çalışan insana hakaret olur bence bu.
Tamam yakalanıp çekselerdi cezalarını,yattı çıktı diyelim gene yapacaklardı aynını..

tabiiki canın karşılığını verecek hükümet.
hah bunu söyledin ya şimdi de terörist oldun.
çünkü bu ülkede kaçakçılığın cezası kafana bomba atılıp öldürülmen, cenazenin katır leşlerinin arasına karışması.
sanki biz yakalanmasınlar cezalarını çekmesinler, diyoruz. buyursunlar, yakalasınlar, çıkarsınlar adaletin önüne, biz de alkışlayalım.

sen yapma bari.
97 kişi öldü.

şu yazdığın şeyi kendine yakıştırabildin mi Marilyn gerçekten şu yazdığına ben ne desem boş burda çok şeyde yazarım ama kendime yakıştıramıyacam günlerdir bir şeyler yazıyorsun...ben ne senin nede bana ters gelen yorumu alıpta

yarın sizin tanıdığınız başına gelsin diye bir beddua etmedim.demek böyle bir şey olsa sevineceksiniz..bravooo

okypete buna destek oldu daha iki yorum öncesi kul hakkı yazdı vicdan yazdı gülüyorum sadece

ama ayıp gerekten çok ayıp

o yorumu yazarken ekledim de şimdi bir kelimyi alıp bambaşka hale getirecekler diye yanılmamışım aynen alıp bir kelimeyi bambaşka hale getirdiniz.yazılanı anlamk yerine başka yorum yapıp YAFTALAMAK kelimesini sık sık kullanıyorsunuz ya bunun HAKKINI siz çok daha iyi veriyorsunuz.

Son düzenleme:
Okycim buna rahatlık derler ama,sen kalkıp yasa dışı iş yaparsan,emeğinle çalışan insana hakaret olur bence bu.
Tamam yakalanıp çekselerdi cezalarını,yattı çıktı diyelim gene yapacaklardı aynını..

o kaçakçıların parasını bile pkk alıyor ve sattıkları mallar uyuştucu silah ha görünürde başka malzemeler olabilir yine kaçakciların parası da pkk ya gidiyor.çogunun tabiki

Ya üç beş tane ölen insanın akıbetinin ne olacağını tartışıyoruz şurada. Asıl tehlike kendi maaşlarımızdan onların maaşını ödediklerimiz. Kaldı ki ben ki vatansever bir insan olarak iflahım kuruyana kadar okumuşum, iş bulmuşum, her koşulda çalışmışım, iflahım kesilene kadar da çalışacağım. Artık emeklilik yaşını görürsem..
Ama o insanlar şart aranmaksızın 2 yılda devasa rakamlarla emekli oluyorlar.
Diğer hakları da şöyle dursun..
Ne demek lazım ki bu düzene?

o kaçakçıların parasını bile pkk alıyor ve sattıkları mallar uyuştucu silah ha görünürde başka malzemeler olabilir yine kaçakciların parası da pkk ya gidiyor.çogunun tabiki

Satılan her mal pkk'ya geri dönüyor nasılsa..
Alsınlar silahları vursunlar sonra insanları..

Eşim 2 yıl görev yaptı o bölgede,araziler uçsuz bucaksız her yer hint keneveri ekili diyordu.
Adam ekiyor biçiyor satıyor bunları,sonrada gelsin silahlar..

Back