- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
Ellerinde yoksa bayrak tabutlarının üstünde vardı bu bile yeterli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerinde vardı dersen ellerinde olduğunu ispatlaman gerekir matmazelciğim. Diğer türlüsü iftira olur. Sana demiyorum her kim ellerinde bayrak vardı dediyse onlara diyorum.Ellerinde yoksa bayrak tabutlarının üstünde vardı bu bile yeterli
bayrak degıl bez parcası dıyelım canımEllerinde yoksa bayrak tabutlarının üstünde vardı bu bile yeterli
Saldırıda ölenlerin hak sahiplerine aylık bağlanacağı bildirilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Yaralananlardan maluliyeti tespit edilenlere maluliyetleri oranında (yüzde 40 ile 100 arasında) aylık bağlanacaktır. Kişilerin sigortalılıklarından dolayı almış oldukları aylıklar, bu kapsamda bağlanacak aylıkları etkilemeyecektir. Aynı anda iki aylığı alma imkanı bulunmaktadır. Hak sahiplerinden biri kamuda istihdam hakkından faydalanacak, eğer hak sahiplerinin şartları atanmasına uygun değilse bu haktan kardeşlerinden biri faydalanabilecektir. Aylığa bağlanmış kişilerin sağlık yardımları genel sağlık sigortası kapsamında karşılanacaktır. Aylık bağlama işlemleri Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ilgili valiliğe yapılacak müracaatlar esas alınarak gerçekleştirilecektir. Bu vatandaşlarımızdan terör suçlarından hüküm giymemiş olanlara, sağlık kurulu raporu ile durumlarını belgelemeleri halinde aylıkları bağlanacaktır. Tüm bu çalışmaların sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın hak sahiplerine 820 lira, malul kalan vatandaşlarımıza da maluliyet derecelerine göre 497 ile 820 lira arasında aylık bağlanacaktır."
Açıklamada, vatandaşların tazminat ve diğer haklar için valiliklere müracaat etmeleri gerektiği belirtildi.
Tabutlarıda belirlerler heralde o zaman. AMa malesef sadece hüküm giymekten bahsediyor matmazel keşke o bayraklarada bakılsa.Ellerinde yoksa bayrak tabutlarının üstünde vardı bu bile yeterli
Ellerindeki bez parçalarından dahi hüküm giymeleri lazımken hemde.Tek tek ayıklamazlar bence
Ellerindeki bez parçalarından dahi hüküm giymeleri lazımken hemde.
aynı sebepden paylasmıyorumyanlış hatırlamıyorsam malum patlama olduktan sonra ölülerin üzerine serilen pkk sözde bayrağı vardı. google baksam bulurum sanıyorum ama artık midem kaldırmıyor.
Daha bu sabah bu konuyu konustuk ve hala anlamak istemiyorsun galiba, hdp terör örgütü degildir ! Eger terör örgütü olsa su an meclisdeler, meclisde hic terör örgütü olabilirmi sence ? Yani mantigin el veriyormu ?bıde hdp ye teror orgutu dememle taslandım
benımle muhattap olmaDaha bu sabah bu konuyu konustuk ve hala anlamak istemiyorsun galiba, hdp terör örgütü degildir ! Eger terör örgütü olsa su an meclisdeler, meclisde hic terör örgütü olabilirmi sence ? Yani mantigin el veriyormu ?
Hdp ayni Mhp, Chp ve Akp gibi meclise halk tarafindan secilmis bir parti, bilmeyenlere duyurulur.
eger teror orgutu olmasa kendılerı bu bızım bayragımız demezlerHDP terör orgutudur.PKK nin meclis sözcüsüdür. HDP de milletvekilleri PKK kamplarına giderken gelirken resimleri vardır.PKK ya sirtimizi dayadik lafları vardır.PKK dan emir alan PKK nin kuklası bir partidir.bunu bi anlamadinız gitti pes valla
Daha bu sabah bu konuyu konustuk ve hala anlamak istemiyorsun galiba, hdp terör örgütü degildir ! Eger terör örgütü olsa su an meclisdeler, meclisde hic terör örgütü olabilirmi sence ? Yani mantigin el veriyormu ?
Hdp ayni Mhp, Chp ve Akp gibi meclise halk tarafindan secilmis bir parti, bilmeyenlere duyurulur.
Ellerindeki bez parçalarından dahi hüküm giymeleri lazımken hemde.
o sucu kaldirdi hukumet. onlara suclusun diyemezsin yani. Haburu hatirlatmama gerek yok herhalde. Ofkenizi olenlere degil de bunu suc kapsamindan cikaranlara yoneltseniz keske.
@cokanlayisliarkadas'a hdp pkkdir demene bisey demiyorum. zaten sen soyleyince oyle olmuyor. neden kapatilmiyor buna cevabin ne?
Anlatimim cok iyidir de bazilari icin gucse demek.
Neyse telden giriyorum 50mesaj gidiyor daha da yazmayayim
Selocan zaten gerekli açıklamaları yaptı sırtımizi pkk ya dayadik ve ondan ayrı düşünülmemiz mümkün değil dedi.bunu kk da burada açılan bir çok konuda okuduk.HDP terör orgutudur.PKK nin meclis sözcüsüdür. HDP de milletvekilleri PKK kamplarına giderken gelirken resimleri vardır.PKK ya sirtimizi dayadik lafları vardır.PKK dan emir alan PKK nin kuklası bir partidir.bunu bi anlamadinız gitti pes valla
Bilmeyenlere duyrulur!!!!HDP terör orgutudur.PKK nin meclis sözcüsüdür. HDP de milletvekilleri PKK kamplarına giderken gelirken resimleri vardır.PKK ya sirtimizi dayadik lafları vardır.PKK dan emir alan PKK nin kuklası bir partidir.bunu bi anlamadinız gitti pes valla