• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

Evet halk karar verdi amaaaabu durum "PKK yandaşı olmadıkları anlamına gelmiyor.."
ben acıklıyım bu partı nıye var neden kapatılmıyor
avrupa bırlıgıne kabul de ınsan hakları bıldırgesı dıye ıbare var sartlar var
herkesın her kesımın gorusun soz hakkı oldugunu kımseyı ayırmadıgını gostermelısın ulke olmak devlet olmak boyle bırseydır
turk meclısınde o yuzden yer verıldıler yanı supersonık olıvıa teror orgutune kırmızı halı serılıp buyrun ulkemıze s.çın demedıler , pkk meclısde olsun degıl dın dıl ırk mezhep kultur ayırt adılmeksızın herkesın sozcusu olması gerektıgı gıbı meclıse alındı

ama hdp yolunu bambaska yere cevırdı sınırsız haklardan yararlanan asla 2. sınıf muamelesı gormeyenler ısyan etmeye basladılar bununda sebebı : 2023 yılında lozan barıs ant bıtmesınden dolayı musul kerkuk turkıye topraklarına katılması gerekıyor
ancak yahudılerın buyuk ortadogu projelerı , o bolgedekı yer altı kaynaklarını kullanmak ıcın ozerklık sıstemı getırerek kendılerıne baglamak ıstemektedır
teror orgutune en buyuk destek veren ulkenın yahudı olduguda butun ulkeler tarafından bılınır pkk yahudılerın kuklasıdır
butun bunlar buyuzden yasanıyor

hdp lıler guya burası bızım bolgemız dıyor :KK70: soruyorum pkk sempatızyanına dıyorum kı devlet olsanız bolge sıze verılse yerlescekmısınız oraya cunku baska sehırde ıs kurmus calısıyor doguda bıle degıl
bana yooo nıye duzenımı bozım kı dıyor
e derdınız ne ozaman dıyorum yasamayacagınız yere ne dıye tutturup kan dokuyorsunuz dıyorum o baskaaa dıyor :KK70:

ne ıcın ölduklerını öldurduklerını bılmeyen yahudı kuklası hdp-pkk

Bir dakika hanımlar, parti olmak legal, yasal bir oluşum sayıldığından şu anda yazdıklarınız yasalara aykırı.
pkk bir terör örgütüdür evet ama yasal bir partiye terör örgütü dediğinizde : TBMM çatısı altındaki siyasi bir partiyi aşağılamaktan yargılanırsınız.Madde 301- (Değişik: 30/4/2008-5759/1 md.)

selahattin-demirtas_769372.webp
selahattin-demirtaş_350041.webp

o kadar çok resim var ki azıcık araştırın öyle söyleyin hdp nedir ne değildir diye

Bir dakika hanımlar, parti olmak legal, yasal bir oluşum sayıldığından şu anda yazdıklarınız yasalara aykırı.
pkk bir terör örgütüdür evet ama yasal bir partiye terör örgütü dediğinizde : TBMM çatısı altındaki siyasi bir partiyi aşağılamaktan yargılanırsınız.Madde 301- (Değişik: 30/4/2008-5759/1 md.)
Doğrudur abla. Kanunlar var. Haklısın.

Bazen doğruları söylemek de ceza sebebi olabilir abla ki bunda senin yapacağın bir şey yok. Yasalar belli.

Sen de sahitsin hatta o topikte birlikte yazdık demirtas değil miydi onlardan ayrı düşünülmemiz mümkün değil diyen?

Keşke onu da banlasan ablam ya :))))

Doğrudur abla. Kanunlar var. Haklısın.
Yani, yoksa tamam duygularınızı dile getirmek istiyorsunuz ama, işte ama'sı var.
Ki burda da ne dedik, birbirinize yazdıklarınız banlanma sebebi olmaktan çıktı fakat "suç" olduğu için siyasi liderlere, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Atatürk'e hakaret, küfür, Aşağılama ceza sebebidir dedik.

Ortada birtakım gerçekler var ise devletin yargı organları varken bizim direkt suçlamalarımız başımızı ağrıtır, eleştirebiliriz ama suçlama kısmına girmeyelim.

Bazen doğruları söylemek de ceza sebebi olabilir abla ki bunda senin yapacağın bir şey yok. Yasalar belli.

Sen de sahitsin hatta o topikte birlikte yazdık demirtas değil miydi onlardan ayrı düşünülmemiz mümkün değil diyen?

Keşke onu da banlasan ablam ya :))))
Ablacım, ahhh ahhh biliyorum ama neylersin zaman başka zaman olmuş.

Yani, yoksa tamam duygularınızı dile getirmek istiyorsunuz ama, işte ama'sı var.
Ki burda da ne dedik, birbirinize yazdıklarınız banlanma sebebi olmaktan çıktı fakat "suç" olduğu için siyasi liderlere, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Atatürk'e hakaret, küfür, Aşağılama ceza sebebidir dedik.

Ortada birtakım gerçekler var ise devletin yargı organları varken bizim direkt suçlamalarımız başımızı ağrıtır, eleştirebiliriz ama suçlama kısmına girmeyelim.
Banlanmalar kalktı ama ben kendimi daha çok frenlemeye çalıştığımı farkettim. Çok girmiyordum yine ama her konuda müsamaha gösteriyorum fikirleri okurken beğenirken desteklerken sadece bahsi geçen parti konusunda hiç olurum yok. Dayanmak güç geldi deminde. Sende haklısın abla. Ne diyeyim herzamanki gibi hakkımızda hayırlısı olsun.

Selocan zaten gerekli açıklamaları yaptı sırtımizi pkk ya dayadik ve ondan ayrı düşünülmemiz mümkün değil dedi.bunu kk da burada açılan bir çok konuda okuduk.

Adam biz pkk liyiz diyor ya hu ötesi var mi?

O diyor ama bizim dememiz suc. Böyle de komik bir ülke...

İlk defa, kurallar-ceza konusunda objektif olmana isyan ettim Mune...

İlk defa, kurallar-ceza konusunda objektif olmana isyan ettim Mune...

Bende yorumunla kısa süreli şaşkınlık yaşadım çünkü sen öyle kolay kolay yazmazsın kurallar, banlamalarla ilgili:-)
Bu bölümde banlamalarla alakalı alınan karar sonrası, kurallardan ziyade yasalara göre ceza verdiğimizden "suç kapsamına giren haller" hepimizi aşıyor.

Aklıma stop geldi

Merhaba, stop..
Nasilsin, stop...
Ben geldim stop

Sensin saygılar.
Ha'n'fendi çizgimden çıkarmayın beni saygılar.

Cahiller
Saygılar :KK53:

HDP terör orgutudur.PKK nin meclis sözcüsüdür. HDP de milletvekilleri PKK kamplarına giderken gelirken resimleri vardır.PKK ya sirtimizi dayadik lafları vardır.PKK dan emir alan PKK nin kuklası bir partidir.bunu bi anlamadinız gitti pes valla
ahhhhh canımmm sen yazmasan bilmiyoduk vallahi büyük aydınlanma yaşadım sayende ama keşke bu çıkışmalarını harbi okye çıkışmadan once kımsenın arkasına saklanmadan yapsaydın konuya gelıp bakıyosun akp liler fazlaysa yandaş bulabıleceksen o taraftan yazıyosun yok muhalıf partılıler fazlaysa daha ılıman ılıman yazıp tepkılerı toplamıyım diye ugrasıyosun bi sen bi de kakao ikiniz siyaset topiğinin mikserisiniz daha kendi fikrinizi acık acık soylemekten acizsiniz!

HDP terör orgutudur.PKK nin meclis sözcüsüdür. HDP de milletvekilleri PKK kamplarına giderken gelirken resimleri vardır.PKK ya sirtimizi dayadik lafları vardır.PKK dan emir alan PKK nin kuklası bir partidir.bunu bi anlamadinız gitti pes valla
Matmazel senidemi akpli yaptı bunlar ne yuklenmisler sana halbuki Kundaktaki bebek bile bilir hükümet yanlısı olmadığını... Ama sana demiştim..Olaylara objektif yazarsin.. Ortalığı karıştıran derler,, karşı gorusun güzel paylasimlarini begenirsin ne oldugun neyi savundugun belli değil derler..Biraz sertlesirsin şaşırırlar ..aaa senden bunu beklemezdik derler,,,hatta,,hatta Mutlu oldukları bir durumda tebrik edersin,Gelirler burada Ettigin tebrigi iyi niyetleri Benim duvarima gelip beni kutladin derler..ve o kelimeyide beğenirler. Ahhhh matmazelim demiştim sana.. Anladinmi şimdi. Senki tüm yazılarında objektif yazan.. Anladinmi...

ahhhhh canımmm sen yazmasan bilmiyoduk vallahi büyük aydınlanma yaşadım sayende ama keşke bu çıkışmalarını harbi okye çıkışmadan once kımsenın arkasına saklanmadan yapsaydın konuya gelıp bakıyosun akp liler fazlaysa yandaş bulabıleceksen o taraftan yazıyosun yok muhalıf partılıler fazlaysa daha ılıman ılıman yazıp tepkılerı toplamıyım diye ugrasıyosun bi sen bi de kakao ikiniz siyaset topiğinin mikserisiniz daha kendi fikrinizi acık acık soylemekten acizsiniz!
Bak adımı yazmissin sana cevap yazmak farz oldu....Tolin seni tanımam senle bir sohbetimiz bile yoktur. Geçen doğum gununmus sana yazılan tebriklerden gordum vve yeni yaşını kutladim.. Seninle alisverisimiz bu kadardır..seni takip etmem neler yapıyorsun bilmem bu sitenin yaramaz çocuğu olarak kaldın aklımda... Siyasetteki fikrini bile bilmem...Yazma güzelim.. Bilmedigin konular hakkında tanimadigin insanlar hakkında yazma.. Madem begenmiyorsun, madem sevemedin yazma.. İsim verme alintilama Ben suyum yada Buyum diye sana kendimi anlatacak değilim. Zaten sen kafanda kurgulamissin.. O yüzden yazma alintilama.. Sen sitenin yaramaz çocuğu olarak duruyorsun gözümde öyle kal..ve tahmin ediyorumki benden kucuksun ABLA sözü dinle... HAaaaa devam edersen inan misliyle cevaplarını alırsın..

Bak adımı yazmissin sana cevap yazmak farz oldu....Tolin seni tanımam senle bir sohbetimiz bile yoktur. Geçen doğum gununmus sana yazılan tebriklerden gordum vve yeni yaşını kutladim.. Seninle alisverisimiz bu kadardır..seni takip etmem neler yapıyorsun bilmem bu sitenin yaramaz çocuğu olarak kaldın aklımda... Siyasetteki fikrini bile bilmem...Yazma güzelim.. Bilmedigin konular hakkında tanimadigin insanlar hakkında yazma.. Madem begenmiyorsun, madem sevemedin yazma.. İsim verme alintilama Ben suyum yada Buyum diye sana kendimi anlatacak değilim. Zaten sen kafanda kurgulamissin.. O yüzden yazma alintilama.. Sen sitenin yaramaz çocuğu olarak duruyorsun gözümde öyle kal..ve tahmin ediyorumki benden kucuksun ABLA sözü dinle... HAaaaa devam edersen inan misliyle cevaplarını alırsın..
yaw he he!

Matmazel ve kakao nun böyle biri olduğunu düşünmüyorum!! Yorum yapacağım diye siyasette saçmalamanında bi dozu var şu açtığım topikte daha neler göreceğim!!
Ne sacmalamasi ya daha gecen gun saraylim oyumu hdp verecegim diye yazdiginda matmazel saraylima haklisin saraylim senin fikirlerine deger veriyorum saraylim diye alttan alttan yaziyodu gormek isteyen acip bakar!

Back