- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
ben acıklıyım bu partı nıye var neden kapatılmıyorEvet halk karar verdi amaaaabu durum "PKK yandaşı olmadıkları anlamına gelmiyor.."
avrupa bırlıgıne kabul de ınsan hakları bıldırgesı dıye ıbare var sartlar var
herkesın her kesımın gorusun soz hakkı oldugunu kımseyı ayırmadıgını gostermelısın ulke olmak devlet olmak boyle bırseydır
turk meclısınde o yuzden yer verıldıler yanı supersonık olıvıa teror orgutune kırmızı halı serılıp buyrun ulkemıze s.çın demedıler , pkk meclısde olsun degıl dın dıl ırk mezhep kultur ayırt adılmeksızın herkesın sozcusu olması gerektıgı gıbı meclıse alındı
ama hdp yolunu bambaska yere cevırdı sınırsız haklardan yararlanan asla 2. sınıf muamelesı gormeyenler ısyan etmeye basladılar bununda sebebı : 2023 yılında lozan barıs ant bıtmesınden dolayı musul kerkuk turkıye topraklarına katılması gerekıyor
ancak yahudılerın buyuk ortadogu projelerı , o bolgedekı yer altı kaynaklarını kullanmak ıcın ozerklık sıstemı getırerek kendılerıne baglamak ıstemektedır
teror orgutune en buyuk destek veren ulkenın yahudı olduguda butun ulkeler tarafından bılınır pkk yahudılerın kuklasıdır
butun bunlar buyuzden yasanıyor
hdp lıler guya burası bızım bolgemız dıyor

bana yooo nıye duzenımı bozım kı dıyor
e derdınız ne ozaman dıyorum yasamayacagınız yere ne dıye tutturup kan dokuyorsunuz dıyorum o baskaaa dıyor

ne ıcın ölduklerını öldurduklerını bılmeyen yahudı kuklası hdp-pkk