- Konu Sahibi Munzevi Zencefil

Olmazsa olmazdı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay profil fotona bayıldım :)![]()
Olmazsa olmazdı.
Allah katında şehit olurlarmı olmazlarmı Allah bilir, haşa ona bi sözümüz yok, zaten devlet şehitsin derse direk cennete gitmiyorlar, sadece burda farklı haklar elde ediyorlar, üzüldüğümüz askerlerimizi polisimizi öldürenlere bu haklar verilmesin diyoruz.Kimsenin cennetine cehennemine siz karar vermeyin
Allah katında şehit olurlarmı olmazlarmı Allah bilir, haşa ona bi sözümüz yok, zaten devlet şehitsin derse direk cennete gitmiyorlar, sadece burda farklı haklar elde ediyorlar, üzüldüğümüz askerlerimizi polisimizi öldürenlere bu haklar verilmesin diyoruz.
benim eşim terör eyleminde ölürse Allah'ın izniyle şehit olur.Bir gun sizin esiniz de ölebilir bir teror eyleminde
Hmm dusuncelerini ifade etmek istersen olen babalarin evlatlari ac kalsin... Cok insani bi dusunce hanimefendi, dunyadan bihaber yuzlerce cocugun bogazindan lokma gecmesin bence de cok dogru!
Ordaki insanlar pkkli falan degil hanimefendi solcular, sendika mensuplari. Ideoloji farki var sadece hepsi bu.
Solcu babalarin cocuklari aylik kiytirik bi maasi hak etmez ama di mi? Ölsün onlar... Ne diyeyim ki size Allah insanin kalbini karartmasin sonucu katlanilamaz oluyor.
Bir gun sizin esiniz de ölebilir bir teror eyleminde illa eylemde olmasi gerekmez ordan geciyordur mesela kurban gider, ya da dini bir mitingde de teror eylemi olabilir o zaman birileri de sizin cocugunuzun bogazindaki lokmayi cekip almak icin var gucuyle cabalayabilir bunu unutmayin bence.[/QUO diazz hanım yoldan geçerken ölünce şehit pek olunmuyor genelde bildiğim kadar.
benim eşim terör eyleminde ölürse Allah'ın izniyle şehit olur.
yine birşeyi kaçırıyorsunuz, oradaki teröristlerden bahsettim. yani pkklı olanlardan. benim ideolojimi savunmayanlar demedim.
Haklisin, kesin varlardi, ama onlar vardi diye hepsini vatani bölmek icin orada idiler dememiz yanlis olur. Yoksa cok haklisin ! Ama o azinligida biz kenetlenirsek, onlara firsat kalmaz ! Kale icten yikilir distan degil.o gun orada bu vatanı bölmek isteyen yatarıklarda vardı
Hahahaha yemin ederim tip yaaa yine gelmiş!Selam
Yine cahilliği döktürmüşsün canım. Davalar ne oldu ne zaman veriyorsunuz hala beklemedeyim.
Kocana tekrardan selamlar.
Saygılar.
neden bu kadar hiddetlisiniz anlamadım?Dedigim gibi cok dindar biri degilim ama cok sevdigim bir islami hikaye ve hadis var. Sahabenin ismini tam hatirlayamiyorum ama savas zamaninda karsi taraftan kelime-i sehadet getiren birini oldurdugunu Hz. Muhammed'e anlatiyor, peygamber de ona kelime-i sehadet getirmis madem niye oldurdun diyor. Sahabe elimdeki kilictan korkup kelime-i sehadet getirdi, yurekten soylemedi diyor. Hz. Muhammed de sunu diyor : " Nerden biliyorsun, kalbini mi yaripa baktin?".
Harika bi hikaye bence bu, ders almak isteyen cok ders alir.
Pardon hanimefendi patlama aninda insanlarin beynini mi kalbini mi yarip baktimiz da pkkli oldugunu anladiniz, yoksa elinizde dagda kalasnikoflu resimleri mi var?
ana birde bu eksikti. sanada hıhhhh:)![]()
Olmazsa olmazdı.