- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
şizo dünde bana rastladın bundan bir taneTıp fakültesi mezunları bi zahmet diplomalarını doktor hanımın üstüne atsın.
Zira bu kadar bilgili bir insan karşısında attığım iktisat ve işletme diplomalarım geri gelip kafamı kırabilir.
Dopamin diye bir türkçe yoktur. İngilizcesi Dopamine dir. Tıpla uğraşanlar latince kullanır.
Kullanım şekli Depomindir.
Saygılar.
Prt Scr SysRq(Print Screen) tuşuna basıp yapıştıracağın yere yapıştır ya da Ctrl V yapabilirsin.ekran görüntüsü almayi bilmiyorum. arkadaslarlardan yardim istiyorum s alabilirlermi bana
Basligi görüp benimde tuzum olsun bu CORBA da diyerekten yorumumu yapmak istiyorum.
Insanlar öldükten sonra ister sehit sayilsinlar ister sayilmasinlar, hic önemli degil. Hayalleri yok olmus, hayata Cabuk Veda etmis, ümitlerini görmemis, arzularini yasamamis, sevememis, sevilememis. .....
Ne yapsinki sehit sayilsa bile ?
Kim verecek o ölenin kaybettigini ?
Bence bunlari konusacagimiza, acaba ölümleri nasil önleyebiliriz ? Kimse ölmesin vatanimizdayi konusmak hepimiz icin daha hayirli olur.
Herkes kendisiyle baslayacak barisa istemeye. Baris mutluluktur, refahdir, medeniyettir.
googleedenmi baktınız ablacımDopamin diye bir türkçe yoktur. İngilizcesi Dopamine dir. Tıpla uğraşanlar latince kullanır.
Saygılar.
Dopamin diye bir türkçe yoktur. İngilizcesi Dopamine dir. Tıpla uğraşanlar latince kullanır.
Saygılar.
Depomin = dopamin
seratonin=serotonin
piiiii
dogmamış bir bebegi diline dolayana kadar iyiydi de şimdi olmadi.
benim bir huyum var cümle kuramayan bunun yerine çocukları bebekleri kullanan ve diline dolayan insanlardan bir anda tiksiniyorum ve kusasim geliyor suratlarina.
googleedenmi baktınız ablacım
Siz, sizi terörist ilan ettiler diye mi böylesiz?Bu arada davaları
Olur mu efendim şimdi sizi de terörist ilan edecekler. Cık cık cık
Saygılar.
ordan bakıp hızlıca yazdıysa dedim haniGugıllasa doğrusunu yazardı en azından.
Saygılar.
Siz, sizi terörist ilan ettiler diye mi böylesiz?
Aynen o yüzden böyleyim. Buradaki insanlara kendileri gibi davranıyorum ki nasıl bir iğrençlik sergilediklerini görsünler ve algılayabilsinler diye.
Salgılar.
Salgılarr
Hatta nick teki A'yı da büyük yazmışsın sen bak ondan kesin oyun AKP'yeşizo dünde bana rastladın bundan bir tane
facete
çiçeğe nie süpanALlah demişim
bir kasımda kesin akp ye vericden oyunu demesinmi
gülmekten altıma ettim
en alakayaaaaaaaa
Siz en son görüdüğümde benimle muhattap değildiniz? Ne oldu hanımefendi?
Saygılar.
Böyle bir anlayış sistemi yokki. Sizinle uğraşana cevap verseydiniz. Bu şekilde hiç hoş değil, burası tartışmaya açık bir yer.. Kaldıramıcaksanız niye yorum yapıyorsunuz?Aynen o yüzden böyleyim. Buradaki insanlara kendileri gibi davranıyorum ki nasıl bir iğrençlik sergilediklerini görsünler ve algılayabilsinler diye.
Saygılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?