• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

Aynen o yüzden böyleyim. Buradaki insanlara kendileri gibi davranıyorum ki nasıl bir iğrençlik sergilediklerini görsünler ve algılayabilsinler diye.

Saygılar.

sanada salgılar....
Hatta nick teki A'yı da büyük yazmışsın sen bak ondan kesin oyun AKP'ye :KK53:

Dün ben bu saygıdeğer ve sonsuz saygılı doktor hanım bana bir sürü hakaret etti diye siteden ayrılıyordum neredeyse meğer sadece bana değil her önüne gelen hakaret ediyormuş hanımefendi. Boşu boşuna kaç yıllık üyeliğim gidiyordu :KK11:
saçmalama yaaaaaa
olurmu oyle şey...
var bi skıntısı sordum cevap vermiyor

Hatta nick teki A'yı da büyük yazmışsın sen bak ondan kesin oyun AKP'ye :KK53:

Dün ben bu saygıdeğer ve sonsuz saygılı doktor hanım bana bir sürü hakaret etti diye siteden ayrılıyordum neredeyse meğer sadece bana değil her önüne gelen hakaret ediyormuş hanımefendi. Boşu boşuna kaç yıllık üyeliğim gidiyordu :KK11:

Siz kendinizi savunmayın ve çıkar noktası aramayın. Dünkü konuya geldiğimizde herkesin size benimle aynı düşünceler içerisinde olduğunu görebilirsiniz.

Hani bu konuyla sizin alakanız dahi yok. Sizin içinizdeki ve klavyenizdeki pislik şu dünyada görülmemiş örneklere sahiptir.

Saygılar.

İlk başta herkesi teröist ilan ettiniz dah asonra hakaretler etmeye başladınız. Sonra burada iki çift laf edince ben ağlamaya başladınız.

Kusura bakmayın arkadaşlar. Boşuna ağlamayın sizin hak ettiğiniz cümleler bunlar.

Aileniz eğitememiş sizi ben eğiteceğim burada.

Nasıl insan olunur bunu öğreneceksiniz üstelik bedava.

Saygılar.
Hosssssttttttty

tukkanin onunu kapatma insanlar giremiyor

Bakınız ben yıllarca bu orduda görev yapmış emekli bir askerin eşiyim..
Muhattab olmayın benle sakın,vergi vermiyorum..
Yemek yapar çamaşır yıkarım sadece,çok şükür beynimde çalışır yani..
Korkarım beni yanlış anladınız. Ben doktor hanıma hitap ediyordum. Onunla aynı fikirde olduğum zannedilirse çok üzülürüm.

"Öncelikle herkese merhaba,

Bir arkadaşım büyüler hakkında bilgi vermişti, kötü niyetki kişiler insanlara büyü yapabiliyormuş biraz araştırayım dedim bir kaç tane çok değişik internet sitesi buldum.

Benim bir kuzenim var 34 yaşına geldi hiç sevgilisi bile olmadı. Ne zaman birisiyle tanışsa en fazla 1 gün sürüyor kuzenim anında soğuyor.

Evlenme yaşı geçiyor, çokda güzel bir kız hiç bir kusuru yok ama hiç bir zaman birisine ısınamıyor. Çok aşık olduğu bir çocuk vardı aynı yerde çalışıyorlardı 1 sene peşinden koştu diyebilirim. Çocuk ne zaman ona karşı bişeyler hissetmeye başladı bizimki soğudu.

Araştırdım...internet sitesinde evlilik büyüler falan yapildiği yazıyor. Birisi size büyü yapiyormuş siz kimseye ısınamıyormuşsunuz.

Zamanında bir çocuk vardı çok seviyordu bizimkisi hiç kabul etmedi. Acaba o çocuk böyle birşey yapmış olabilir mi?

Fikirlerinizi merak ediyorum. Eğer varsa böyle birşey nasıl bozulur?"

ÜFÜRÜKCÜ DOKTOR :KK53::KK53:

Bir arkadaşım büyüler hakkında bilgi vermişti, kötü niyetki kişiler insanlara büyü yapabiliyormuş biraz araştırayım dedim bir kaç tane çok değişik internet sitesi buldum.

Benim bir kuzenim var 34 yaşına geldi hiç sevgilisi bile olmadı. Ne zaman birisiyle tanışsa en fazla 1 gün sürüyor kuzenim anında soğuyor.

Evlenme yaşı geçiyor, çokda güzel bir kız hiç bir kusuru yok ama hiç bir zaman birisine ısınamıyor. Çok aşık olduğu bir çocuk vardı aynı yerde çalışıyorlardı 1 sene peşinden koştu diyebilirim. Çocuk ne zaman ona karşı bişeyler hissetmeye başladı bizimki soğudu.

Araştırdım...internet sitesinde evlilik büyüler falan yapildiği yazıyor. Birisi size büyü yapiyormuş siz kimseye ısınamıyormuşsunuz.

Zamanında bir çocuk vardı çok seviyordu bizimkisi hiç kabul etmedi. Acaba o çocuk böyle birşey yapmış olabilir mi?

Eline işeyip yüzüne sürücekti halbuki düzelirdi sonra :D

işte tam DNA ile RNA arasına üfledilerse böyle oluyomuş, Tıpta da üfürme deniyomuş buna. hiç bişi bilmiyon Kova :) çok cahilsin :(

Siz kendinizi savunmayın ve çıkar noktası aramayın. Dünkü konuya geldiğimizde herkesin size benimle aynı düşünceler içerisinde olduğunu görebilirsiniz.

Hani bu konuyla sizin alakanız dahi yok. Sizin içinizdeki ve klavyenizdeki pislik şu dünyada görülmemiş örneklere sahiptir.

Saygılar.

Yanılıyorsunuz doktor hanım

Ben 8 yıldır bu sitedeyim. Biz burada karşı görüşteki arkadaşlarımla çok güzel tartışırız da konuşuruz da. Burada kimse kimsenin düşündüğünü düşünmek zorunda değildir. Ama bizim sizden bir farkımız var hiçbiri bana farklı düşündüğüm için hakaret etmez. Sizin gibi bana saydırıp saydırıp sonuna saygılar yazmaz.
Bu kadar insan burada size karşı birlik olmuşsa o pislik bizim klavyemizden değil sizin klavyenizden çıkıyordur.

Ay, ben de bakmıştım ama bu kadar bel altı vurmayayım demiştim :D

Korkarım beni yanlış anladınız. Ben doktor hanıma hitap ediyordum. Onunla aynı fikirde olduğum zannedilirse çok üzülürüm.

Hayır öyle değil ben özellikle yazdım onu vatandaş ev hanımlarına laf edince örnek olarak yazdım..
Sıkıntı yok yani,içini ferah tut sen..
Üzülme olurmu :KK66:

Back