- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Aynen o yüzden böyleyim. Buradaki insanlara kendileri gibi davranıyorum ki nasıl bir iğrençlik sergilediklerini görsünler ve algılayabilsinler diye.
Saygılar.
saçmalama yaaaaaaHatta nick teki A'yı da büyük yazmışsın sen bak ondan kesin oyun AKP'ye
Dün ben bu saygıdeğer ve sonsuz saygılı doktor hanım bana bir sürü hakaret etti diye siteden ayrılıyordum neredeyse meğer sadece bana değil her önüne gelen hakaret ediyormuş hanımefendi. Boşu boşuna kaç yıllık üyeliğim gidiyordu
Hangisiydi yahu..
Hatta nick teki A'yı da büyük yazmışsın sen bak ondan kesin oyun AKP'ye
Dün ben bu saygıdeğer ve sonsuz saygılı doktor hanım bana bir sürü hakaret etti diye siteden ayrılıyordum neredeyse meğer sadece bana değil her önüne gelen hakaret ediyormuş hanımefendi. Boşu boşuna kaç yıllık üyeliğim gidiyordu
Hossssstttttttyİlk başta herkesi teröist ilan ettiniz dah asonra hakaretler etmeye başladınız. Sonra burada iki çift laf edince ben ağlamaya başladınız.
Kusura bakmayın arkadaşlar. Boşuna ağlamayın sizin hak ettiğiniz cümleler bunlar.
Aileniz eğitememiş sizi ben eğiteceğim burada.
Nasıl insan olunur bunu öğreneceksiniz üstelik bedava.
Saygılar.
Korkarım beni yanlış anladınız. Ben doktor hanıma hitap ediyordum. Onunla aynı fikirde olduğum zannedilirse çok üzülürüm.Bakınız ben yıllarca bu orduda görev yapmış emekli bir askerin eşiyim..
Muhattab olmayın benle sakın,vergi vermiyorum..
Yemek yapar çamaşır yıkarım sadece,çok şükür beynimde çalışır yani..
Aynen o yüzden böyleyim. Buradaki insanlara kendileri gibi davranıyorum ki nasıl bir iğrençlik sergilediklerini görsünler ve algılayabilsinler diye.
Saygılar.
Benim söylediğim ne ise gerçekteki halimde odur. Siz burada role playing yapip gerçek hayatta farklıysanız benide o şekilde sanmanız çok doğal.
Saygılar.
Admin sen misin
Hani okyepeteye takmıştı ya. En sonda kazene küfür etmişti.
Herkes w ile başlayan uye sanmıştı. Mune açıklama yapmıştı değil diye.
"Öncelikle herkese merhaba,
Bir arkadaşım büyüler hakkında bilgi vermişti, kötü niyetki kişiler insanlara büyü yapabiliyormuş biraz araştırayım dedim bir kaç tane çok değişik internet sitesi buldum.
Benim bir kuzenim var 34 yaşına geldi hiç sevgilisi bile olmadı. Ne zaman birisiyle tanışsa en fazla 1 gün sürüyor kuzenim anında soğuyor.
Evlenme yaşı geçiyor, çokda güzel bir kız hiç bir kusuru yok ama hiç bir zaman birisine ısınamıyor. Çok aşık olduğu bir çocuk vardı aynı yerde çalışıyorlardı 1 sene peşinden koştu diyebilirim. Çocuk ne zaman ona karşı bişeyler hissetmeye başladı bizimki soğudu.
Araştırdım...internet sitesinde evlilik büyüler falan yapildiği yazıyor. Birisi size büyü yapiyormuş siz kimseye ısınamıyormuşsunuz.
Zamanında bir çocuk vardı çok seviyordu bizimkisi hiç kabul etmedi. Acaba o çocuk böyle birşey yapmış olabilir mi?
Fikirlerinizi merak ediyorum. Eğer varsa böyle birşey nasıl bozulur?"
ÜFÜRÜKCÜ DOKTOR
Anacım ben literally sordum.Dünyaya adalet dağıtmaya gelmiş böğürtlencim
işte tam DNA ile RNA arasına üfledilerse böyle oluyomuş, Tıpta da üfürme deniyomuş buna. hiç bişi bilmiyon Kova :) çok cahilsin"Öncelikle herkese merhaba,
Bir arkadaşım büyüler hakkında bilgi vermişti, kötü niyetki kişiler insanlara büyü yapabiliyormuş biraz araştırayım dedim bir kaç tane çok değişik internet sitesi buldum.
Benim bir kuzenim var 34 yaşına geldi hiç sevgilisi bile olmadı. Ne zaman birisiyle tanışsa en fazla 1 gün sürüyor kuzenim anında soğuyor.
Evlenme yaşı geçiyor, çokda güzel bir kız hiç bir kusuru yok ama hiç bir zaman birisine ısınamıyor. Çok aşık olduğu bir çocuk vardı aynı yerde çalışıyorlardı 1 sene peşinden koştu diyebilirim. Çocuk ne zaman ona karşı bişeyler hissetmeye başladı bizimki soğudu.
Araştırdım...internet sitesinde evlilik büyüler falan yapildiği yazıyor. Birisi size büyü yapiyormuş siz kimseye ısınamıyormuşsunuz.
Zamanında bir çocuk vardı çok seviyordu bizimkisi hiç kabul etmedi. Acaba o çocuk böyle birşey yapmış olabilir mi?
ÜFÜRÜKCÜ DOKTOR
Siz kendinizi savunmayın ve çıkar noktası aramayın. Dünkü konuya geldiğimizde herkesin size benimle aynı düşünceler içerisinde olduğunu görebilirsiniz.
Hani bu konuyla sizin alakanız dahi yok. Sizin içinizdeki ve klavyenizdeki pislik şu dünyada görülmemiş örneklere sahiptir.
Saygılar.
Ay, ben de bakmıştım ama bu kadar bel altı vurmayayım demiştim"Öncelikle herkese merhaba,
ÜFÜRÜKCÜ DOKTOR
Korkarım beni yanlış anladınız. Ben doktor hanıma hitap ediyordum. Onunla aynı fikirde olduğum zannedilirse çok üzülürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?