• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

S semisss , kesinlikle doktor olduğunuza inanmıyorum. Yazdıklarınızı ve tepkilerinizi okudum da , komik.

Nerede çalştığınızı söyleyin de kendimize dikkat edelim. Vasiyet yazalım kendimize, düşürmeyin bu yuce doktorun eline diye ?

Bu arada geçenlerde Kazen in yasakladığı üye varya Almanyalı, işte üslubu ona benziyor.

Bende ona benzettim tam onun tarzı

Bence söyle gercek vasfını da biz de çıkalım.
Valla isim var ama meraktan cikamiyorum da.
Zaten bulunur gercekte neysen.
Bari itiraf et.

S semisss , kesinlikle doktor olduğunuza inanmıyorum. Yazdıklarınızı ve tepkilerinizi okudum da , komik.

Nerede çalştığınızı söyleyin de kendimize dikkat edelim. Vasiyet yazalım kendimize, düşürmeyin bu yuce doktorun eline diye ?

Bu arada geçenlerde Kazen in yasakladığı üye varya Almanyalı, işte üslubu ona benziyor.

Hangisiydi yahu..

Benim söylediğim ne ise gerçekteki halimde odur. Siz burada role playing yapip gerçek hayatta farklıysanız benide o şekilde sanmanız çok doğal.

Saygılar.

neyse Kazen Kazen kimliğini açıklar, üzerine bir de dava açılır.. o zaman görürüz gerçekte neymiş..

Dava mı tabii ki beklerim. Neye dava açıp açamayacağınızı dahi bilmezken beni bu şekilde aklı sıra korkutacağınızı mı sanıyorsunuz?

Siz cahil kadınları korkutun eğitimli insan zerre umursamaz ki sizi benim gibi.

İstediğiniz zaman ne kadar da güzel insan gibi davrabiliyorsunuz :) Bir doktor olarak size bunu öğretebildiğim için çok memnunum.

İlk sayfalardaki hayvanlığınızdan ne güzelde arındınız bakın. Yeminimi her zaman yerine getirebilmekten çok büyük gurur duyuyorum :)

Sevgiler pıtırcıklar, siz biraz daha pıtırlaşın burada ben arada gelip sizi yemleyip besleyeceğim.

Saygılar:)

Dava mı tabii ki beklerim. Neye dava açıp açamayacağınızı dahi bilmezken beni bu şekilde aklı sıra korkutacağınızı mı sanıyorsunuz?

Siz cahil kadınları korkutun eğitimli insan zerre umursamaz ki sizi benim gibi.

tabi, şu üstteki mesajda davalık bir şey görmüyorsanız hemen avukatınıza danışmanızı öneririm..

Saygılar :KK14:

Benim söylediğim ne ise gerçekteki halimde odur. Siz burada role playing yapip gerçek hayatta farklıysanız benide o şekilde sanmanız çok doğal.

Saygılar.

Role Play, oyuncuların kendilerini karakterlerine bürümesi, bir nevi oyun içerisindeki atmosfere uygun olarak tiyatro oyunu sergilemesini sağlar. Ultima Online, role play’e en elverişli evrenlerden bir tanesi olup, sizleri rolünüzde hayal gücünüzün sınırlarını zorlamaya teşvik eder.

Biz gerçeğizde siz nesiniz..

Back