• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

bence bu sıte uye alırken en basta ıq testı yapmalı
ben bunu bılır bunu soylerım :D

devlete vergıden falan bahsetmıs
ben malı musavırım tıpcı hanım bana sor sen vergıyı ev hanımının devlet ustunde hakkı varmı yokmu boyundan buyuk sozlere gırısmeden once :)

kapasitesi düşükler dışarı ev hanımları sizde çıkın vergi ödemeyecek olanlar sizi de dışarı alıyoruz

kapasitesi yüksek vergi veren doktorlar varsa aramızda lütfen onlar yazsın
Benim kapasitem yüksek vergi de veriyorum ama doktor degilim olma mi ?

qztwl.gif

anaaamm kızlar cıddıye alıp yazmayın bıle tıpcı hanıma
:D :D :D
ay tobe tobeee....
sadece hanım tıpla ve vergıyle ılgılenmıyor
kısmet kapanması ve nasıl acılabılır ıle ılgılı konularada gırısmıs epey ;yasak oldugu ıcın yazamıyorum buraya ıcerıgını

konusu kılıtlı yardımcı olamadım kendısıne :D

Arkadaşlar bakın bu sefever biraz daha detaylı anlatayım çünkü anlayış kapasiteniz düşündüğümün altında çıktı.

Tabiki eleştireceksiniz ama bir hakkınız yok. Yani ne hakkınız yok Haram yada helal edebileceğiniz bir hakkınız yok.

Neden. Bu devlet sayesinde okudunuz.

Bu devlet sayesinde rahat bir hayat sürüyorsunuz.

bu devlet sayesinde özgürsünüz.

Kurtuluş savaşından bu yana Atatürk'ün kurmuş olduğu TC Devleti sayesinde bu günlerdesiniz kısaca.

Seçtiğiniz inasnları dilediğiniz kadar eleştirin dilerseniz bir daha oy vermeyin.

Ama hakkımı haram ediyorum demek taa kurtuluş savaşından bu yana herşeye karşı lanet etmek demektir.

Sorarlar adama derler ki sen ne yaptın ne hakkın var.

Siz ikisini birbirine karıştırıyorsunuz.

Saygılar.
semiss seninle genelde aynı fikirde oluruz ama ben buna katılamadım.
Bu devlet sayesinde okumadı kimse.
Devlet vatandaş içindir, vatandaş devlet için değil.
ben devlet için bir şey yapmak zorunda değilim, vergi vermek zorunda değilim, hatta suç bile işleyebilirim ama devlet sırf devlet olduğu için beni korumak, bana sosyal yardım vermek vs vs ile yükümlü.
ben bir katma değer üretemiyor olabilirim, bu devlet sayesinde özgür değilim.
Devlet sadece bir tüzel kişilik.
ancak biz eti, kanı canı olan canlılarız.
Hitler Almanya'sını çabuk mu unuttuk ne? hep Devletin insandan üstün tutulmasının sonucudur bu.
demek istediğini anlıyorum
ama böyle denmemeli bana göre.
insanları, dillerine, ırklarına vs vs ayıramayacağımız gibi yarattıkları değerle de ayıramayız, bu da yanlış, bence.

üstad asgari ücretili olarak benden kesilen vergiyle hangi konulara yorum yapabilirim, bi listesini yapta haddimi aşmıyayım

:KK48::KK48::KK48: Asgari ücretliysen en fazla elektriğe, doğalgaza, suya gelen zamlarla ilgili konuşma hakkına sahipsin.
Gerisi seni ilgilendirmez :KK12:

Back