Aile de uzak da olunca sanırım iyice çekilmez oluyorBende Altındağ'dayım.Bende yalnızım ailem İstanbul'da.
Ne çok varmış sevmeyen alışamayan siz neredenBende Yenimahalle demetteyim 4 yıl olck evleneli bende daha alışamadım sevemedim Ankarayı
ciddi misin goruselim bi araBende Yenimahalle demetteyim 4 yıl olck evleneli bende daha alışamadım sevemedim Ankarayı
Karadeniz:)Siz nereden buraya taşındınız ? ☺
Oranın yeşilini doğallığını da özlüyosundurKaradeniz:)
Sen nerdesin canmciddi misin goruselim bi ara
Osmaniyeden gelin geldm canmNe çok varmış sevmeyen alışamayan siz nereden ☺
kaletepeSen nerdesin canm
Ankarayı bilemediğim için orayı da bilmiyorum ama tahminmce şentepe civarı mı oluyokaletepe
aynen o civardaAnkarayı bilemediğim için orayı da bilmiyorum ama tahminmce şentepe civarı mı oluyo
Çok tepelerde kışın çok zor ulaşımaynen o civardaneeffret ediyorum burdan
ohhh vallaaÇok tepelerde kışın çok zor ulaşım
Benim yerim güzel aslında demetin merkezinde sayılırımyürüyerek çarşı 5 10 dk dolmuşla 2 dk
Cemre parkını biliyomusn o civardaym bnde az kaldı açık adres verecemohhh vallaabende esim olmadiginda asagi vurduyorum kendimi 20 dk ya demetteyim
kapi numarasini da söyle çay koy geliyomCemre parkını biliyomusn o civardaym bnde az kaldı açık adres verecem
Ben hemen işe başladım ve hiç mutlu değilim iş yerinde zorla gidiyorumBana da işe başla arkadaşın olur derler hep oysa okul da sosyalleşmek için çok iyi bir seçenek hatta yurt ortamı tam olması gereken ortam ama ben hep aynıydım ne eksik ne fazla zaten kişilik olarak gelenekselciyim çok fazla yeniye açık değilimdir oğlak burcu olarakadaptasyon sürecini zır atlatıyorum hatta atlatamıyorum sanırım belki sorun bendedir diyeceğim de hiç unutmam bir keresinde ilk geldiğim sene sınıfta hocamız sormuştu nasıl alıştınız mi yerinize yurdunuza okula bölüme diye sınıfta sadece 2-3 İzmirli olarak biz alışamadık Ankara’ya dediğimizde zaten senelerdir hocayım burada nedense sadece İzmirliler alışamıyor buraya İstanbul’dan gelen bile bi şekilde alışıyor ama İzmirli yapamıyor demişti uzun yıllar sonra böyle bi tespit yapmış demek ki olmayınca olmuyormuş
AdanaSiz nereden bu arada
Ordan sonra da burası zor olur Güney insanı da sıcakkanlıdır Ege gibiOsmaniyeden gelin geldm canm
Eeee şimdi anlaşıldı Adana insanı da Ankara’ya zor alışır bence