ÇoookEeee şimdi anlaşıldı Adana insanı da Ankara’ya zor alışır bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇoookEeee şimdi anlaşıldı Adana insanı da Ankara’ya zor alışır bence
Bizim aramızda arabayla 5 6 dk mesafe var :)Çok tepelerde kışın çok zor ulaşım
Benim yerim güzel aslında demetin merkezinde sayılırım yürüyerek çarşı 5 10 dk dolmuşla 2 dk
Aaaa hemserim bende adanaliyim
Ankara'da bir Adanalı bulmakAaaa hemserim bende adanaliyim
Hemde forumdaAnkara'da bir Adanalı bulmak
HaftaHemde forumda
Kac haftadasınız hemserim
Bebiş var gibi düşündüm de
Yok ama inşallah olurBebiş var gibi düşündüm de
Ay inşallah inşallahYok ama inşallah olur
Gerçekten şehirde insanlarda griGurbetten gelipte ne kadar cok yalnizlik ceken varmis benim gibi ...
Bende alisamayanlardanim 1 bucuk senedir burdayım . Insanlari cok soguk mecburiyetten yaşıyormuş gibi görünüyorlar. Kimse mutlu durmuyor gülmüyor garip gri bi şehir
Yeni uyeyim , aslında bu dertten muzdarip olarak geldim bu mecraya. Acaba benim gibi birileri var mıdır halimden anlayan diye ama 2 sene olmuş konuyu acalı belki biri görür bir umut :)Merhabalar kızlar ben yeni üyeyim, Ankara’da yaşıyorum 10 senedir alışamıyorum, ailem kardeş, anne baba, kuzen hepsi İzmir’de. yalnızım şimdi bir de bebiş olunca daha da yalnızlık çekmeye başladık buralarda yaşayan benim gibi yalnız olan anneler var mi acaba ?
Merhabalar kızlar ben yeni üyeyim, Ankara’da yaşıyorum 10 senedir alışamıyorum, ailem kardeş, anne baba, kuzen hepsi İzmir’de. yalnızım şimdi bir de bebiş olunca daha da yalnızlık çekmeye başladık buralarda yaşayan benim gibi yalnız olan anneler var mi acaba