Ankara’da olanlar

Gurbetten gelipte ne kadar cok yalnizlik ceken varmis benim gibi ...
Bende alisamayanlardanim 1 bucuk senedir burdayım . Insanlari cok soguk mecburiyetten yaşıyormuş gibi görünüyorlar. Kimse mutlu durmuyor gülmüyor garip gri bi şehir

Ben de ankaralıyım. Ama yurtdışında okuduğum için çevremde aktif görüşebileceğim kimse kalmadı. Bazen insan içine çok kapanıyor eşi yetmiyor. Bir komşu olsa diyorsunuz hatta bir kaç kişinin kapısını calıyorsunuz ama işte insanlarla tek taraflı iletişime geçemiyorsunuz. Evet hanımlar whatsap grubu kurdunuz mu? naptınız ? :)

Merhabalar kızlar ben yeni üyeyim, Ankara’da yaşıyorum 10 senedir alışamıyorum, ailem kardeş, anne baba, kuzen hepsi İzmir’de. yalnızım şimdi bir de bebiş olunca daha da yalnızlık çekmeye başladık buralarda yaşayan benim gibi yalnız olan anneler var mi acaba ?
Yeni uyeyim , aslında bu dertten muzdarip olarak geldim bu mecraya. Acaba benim gibi birileri var mıdır halimden anlayan diye ama 2 sene olmuş konuyu acalı belki biri görür bir umut :)
Merhabalar kızlar ben yeni üyeyim, Ankara’da yaşıyorum 10 senedir alışamıyorum, ailem kardeş, anne baba, kuzen hepsi İzmir’de. yalnızım şimdi bir de bebiş olunca daha da yalnızlık çekmeye başladık buralarda yaşayan benim gibi yalnız olan anneler var mi acaba

X