ana kampüs sıhhiyeHerkese teşekkür ediyorum :) Söylediklerinizi not aldım. Bu arada ana kampüs Beytepe sanıyordum ben
Kızılay heryere 1 vesait. Uygunda bulursun pahalıda. İstanbuldan daha ucuz yerler bile bulabilirsin. Bence sen bu konuyu ankaraya yerleş yerini yurdunu yaz buraya öyle aç. Şimdi akla gelen tek yer kızılay çünkü :)Hacettepe'de okuyacağım çok yakın değil sanırım
Yaa gerçekten miAnkara'da öğrenci olmak kabus gibiydi. Tek tavsiyem kaç kurtar kendini
Öncelikle hayırlı olsun :) beytepe de olacak ve yurtta kalacaksan merkeze uzak kalırsın. Yakınlarda Avmler var. Merkez kampüsteysen Kızılaydan bulabilirsin :) bu arada bölüm nedir? Bende hacettepedeyim belki aynı bölümdür :)Hacettepe'de okuyacağım çok yakın değil sanırım
Hacettepe'de okuyacağım çok yakın değil sanırım
mütercim tercümanlık :)Öncelikle hayırlı olsun :) beytepe de olacak ve yurtta kalacaksan merkeze uzak kalırsın. Yakınlarda Avmler var. Merkez kampüsteysen Kızılaydan bulabilirsin :) bu arada bölüm nedir? Bende hacettepedeyim belki aynı bölümdür :)
Teşekkür ederiim hoşbuldukBeytepe'nin ulaşımı bayağı sıkıntılı o yüzden kesinlikle beytepede kalmalisin. Öncelikle bunu söyleyim
Beytepe city deki kuafor on numara beş yıldız iş çıkarır mahalle arası kuaforlere göre biraz pahalıdır ama çok iyidir.
Hacettepe'nin sıhhiye kampüsünün hemen dibinde Hamamonu var. Fiyatları falan çok uygun. Tarihi Ankara evleri var. Genelde hacettepenin öğrencileri takılır zaten orada
Alışveriş olarak da kızılaydaki mağazalar iyidir ya addax gezer... Uygundur fiyatları yani. Keçiören'de forum ankara outlet var. Bu avmyi eş geçme derim kesinlikle
Son olarak hayırlı olsun hoşgeldin Beytepe'ye
valla ben beytepede kaldım 4 sene
öğrenci yurtlarında 4 kişilik odada.
çok da güzel oldu :) şimdi 4 sene oldu mezun olalı ve çoook özledim. doktoraya gitsem mi ki kampüsüme
Eğer maddi olarak rahatlığın yoksa bahçeli 7. cadde falan sana uymayabilir ben 4 yılda 4 kere gitmişimdir :)