Ankara'da öğrenci olmak

Kızılay'a git metro altında mağazalar var oradan yaparsın alışverişini yada karanfil sokak falan
İyi Ankarayı iyi bilen arkadaşların olursa onlarla gide gele öğrenirsin zaten
Bu arada hayırlı olsun :)

Herkese teşekkür ediyorum :) Söylediklerinizi not aldım. Bu arada ana kampüs Beytepe sanıyordum ben

Kızılay öğrenci yeri yemek te uygu. Ordaki kuaforler de cok ucuz fon uc tl bes tl. Komple agda yirmi tl den başlıyor. Otuz kırk da olabiliyor. Metro altında herseyi bulabilirsin. Zaten iki haftaya Ankaranın kurdu olursun. Devlet yurdunda kalırsan orda da kuaför kırtasiye internet cafe vvar. Yemekler de uygun ve güzel zaten sabah ve aksam yemegi için devlet yardım ediyo bi bütçe.

Optimum outlet a city outlet buralar cok ucuzdur her konuda kaliteli esyayi yari fiyatina kadar alabilirsin. Indirim donemleri gordion avmde bile ki kendisi en luks semtlerden birindedir cok uyguna istedigini bulabilirsin. Gezmek icin bahceliye tunaliye gidebilirsin hatta cayyoluna da gidebilirsin daha uygun olsun dersen kizilay hamamonu de iyidir. Kuafor icin oneride bulunamicam cunku ankarada hic iyi kuafore rastlamadim...

Pasajlar sadece kızılayda yok. Tunalıda bir kaç güzel pasajım var benim. Kızılaydakilere göre daha pahalı ama mağazalara göre daha ucuz ve çok çeşit olur, çok güzel şeyler olur. Sadece kızılaya takılma, tunalıda çok pasaj vardır, emek tarafı tamamen öğrenci mekanı olduğundan kuaförlerde çok ucuzdur. Benim orda bir kaç kuaförüm var fönü beş liraydı.
Ayrıca aman denizi yok işte gri diyenler sevmese de ben geldiğim günden beri çok sevdim okul bitti dönmedim geri. Memleketimden çok severim ki bende denizi olan şehirde doğdum büyüdüm yani. Güzeldir Ankara, umarım çok keyif alarak okursun...

Hacettepe'de okuyacağım çok yakın değil sanırım
Kızılay heryere 1 vesait. Uygunda bulursun pahalıda. İstanbuldan daha ucuz yerler bile bulabilirsin. Bence sen bu konuyu ankaraya yerleş yerini yurdunu yaz buraya öyle aç. Şimdi akla gelen tek yer kızılay çünkü :)

Bende böyle tatlı bir derdi tekrar istiyorum. Ankara aşktır la :)
ilk gittiğimde ailemden ilk kez ayrıldığım için böyle bir tuhaf hissetmiştim ama sonrası hayatımın en güzel günleri oldu.
okul döneminde artık arkadaşlarla nasıl bir ankara sevgisi oluştuysa yaz okullarına kalıyorduk. Tatilin bir kac gününü Ankara'da geçiriyorduk.
2013 mezunuyum her fırsatta Ankara'ya gezmeye giderim. bir gün de Ankara'da yaşayabilme hayallerini kuruyorum. Bir çok şehre gittim ama Ankara bir başka Nasıl bir sevgi oluştuysa başka bir şehre giderken uyusam bile Ankara'dan geçerken gözümü açıyorum
sorularınıza gelecek olursak ben Ankara'nın ilçesinde kalıyordum ilk gittiğmde maddi durumum pek iyi değildi hatta hiç iyi değildi para yok diye okulu kazanmama rağmen gitmemeyi bile düşünmüştüm. Neyse ki öyle büyük bir sıkıntım olmadan mezun oldum. Ankara'da öğrenci çok olduğu için maddi açıdan uygun yerler çok. Kızılay zaten bir çok ihtiyaca cevap verir.

Hacettepe'de okuyacağım çok yakın değil sanırım
Öncelikle hayırlı olsun :) beytepe de olacak ve yurtta kalacaksan merkeze uzak kalırsın. Yakınlarda Avmler var. Merkez kampüsteysen Kızılaydan bulabilirsin :) bu arada bölüm nedir? Bende hacettepedeyim belki aynı bölümdür :)

o değilde tekirdağlı mısın canım? bende tekirdağ çorludan geldim zamanında buraya :) ah memleketim sen neresindensin merak ettim.bir şey sormak istersen her zaman sorabilirsin.

mütercim tercümanlık :)

Beytepe'nin ulaşımı bayağı sıkıntılı o yüzden kesinlikle beytepede kalmalisin. Öncelikle bunu söyleyim

Beytepe city deki kuafor on numara beş yıldız iş çıkarır mahalle arası kuaforlere göre biraz pahalıdır ama çok iyidir.

Hacettepe'nin sıhhiye kampüsünün hemen dibinde Hamamonu var. Fiyatları falan çok uygun. Tarihi Ankara evleri var. Genelde hacettepenin öğrencileri takılır zaten orada

Alışveriş olarak da kızılaydaki mağazalar iyidir ya addax gezer... Uygundur fiyatları yani. Keçiören'de forum ankara outlet var. Bu avmyi eş geçme derim kesinlikle

Son olarak hayırlı olsun hoşgeldin Beytepe'ye

valla ben beytepede kaldım 4 sene
öğrenci yurtlarında 4 kişilik odada.
çok da güzel oldu :) şimdi 4 sene oldu mezun olalı ve çoook özledim. doktoraya gitsem mi ki kampüsüme

Teşekkür ederiim hoşbulduk

valla ben beytepede kaldım 4 sene
öğrenci yurtlarında 4 kişilik odada.
çok da güzel oldu :) şimdi 4 sene oldu mezun olalı ve çoook özledim. doktoraya gitsem mi ki kampüsüme

ne güzel umarım kampüsün içinde olurum bende :))
Eğer maddi olarak rahatlığın yoksa bahçeli 7. cadde falan sana uymayabilir ben 4 yılda 4 kere gitmişimdir :)

bunu bilmem iyi oldu pek rahat olamayacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…