- 27 Temmuz 2013
- 2.838
- 1.165
teşekkür ederim hamamönü sıhhiye ye mi yakın acaba beytepeye mi
Valla canim yanlis bilgi vermeyeyim cunku Ankarada ikamet etmiyorum bir sure orsda bulundum ama Beytepe besevler olmasi lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim hamamönü sıhhiye ye mi yakın acaba beytepeye mi
sıhhiyeye yakınteşekkür ederim hamamönü sıhhiye ye mi yakın acaba beytepeye mi
çıkmayabilir tabi, o konuda kesin bir şey söyleyemem, umarım çıkar, çook rahat edersin, her sene yeni öğrenci evleri yapılıyor, bu sene de yenisi yapılıyordu, yeni döneme yetiştirilir ve açılır inş.Çok teşekkür ederim bunları da not ettim, ya öğrenci evleri demişken bende orada kalmak istiyorum ama çıkmayabilir diyolar korktum biraz
çıkmayabilir tabi, o konuda kesin bir şey söyleyemem, umarım çıkar, çook rahat edersin, her sene yeni öğrenci evleri yapılıyor, bu sene de yenisi yapılıyordu, yeni döneme yetiştirilir ve açılır inş.
beytepede okuyorken kampüste kalmak başına gelebilecek en güzel şeydir :)
rica ederiminşallah çıkar ya. Çok sağolun :)
rica ederim
bu bilgileri kampüste kalacağınızı düşünerek veriyorum tabi ki
ola ki öğrenci evleri size çıkmazsa; başka devlet yurtlarında, evde veya özel yurtta kalacak olursanız işler değişir
diğer arkadaşların dediği gibi kızılaya gitmek tüm ihtiyaçlarınızı karşılar
avm çok fazla var ankarada, genelde kentpark, cepa, gordion'da takılırsın
gezmek cafede oturmak için de bahçelievler 7. caddeye gidersin genelde
tunalı ve ümitköy de diğer seçenekler tabii ki
bu arada tebrik ederim sizi umarım eğitim hayatınız güzel geçer
hiç de sıkıcı değil, bellemişler bi istanbul diye, bellemişler bi ankarada deniz yok diye, sanki diğer tüm 80 ilde deniz var, bi ankarada yok sanırsın :)ohoo birsürü yer varmış bana hep ankara sıkıcı çok yer yok diyolar :)
Çok teşekkür ederim umarıım :)
kampüsün içinde kalmak istiyorum ama bakalımHamamönü sıhhıyeye yakın beytepe uzak kizilay Sıhhiye ulus sana uzak canım ulaşım sorun olur oraya yakın bi yerde kalmalisin bence
Oraya derken kampüse yakın bi yeri kastetmiştim zaten :)olur mu canım
bölümü beytepe kampüsündeyse,
beytepeye yakın bir yerde kalmalı
bu insan her gün gezmeyecek ya :)
ama her gün okula gidecek
hatta kampüste kalması çok avantajlı olur
hala o günlerimi özlüyorum valla bıraksalar bi 2-3 sene daha beytepe kampüsünde yaşardım ordaki ortam harika :)
evet canım ben de sıhhiyeye yakın ev tutman gerektiğini söyleyen arkadaşa cevap yazmıştım zaten, alıntı yapmayı unutmuşum :)Oraya derken kampüse yakın bi yeri kastetmiştim zaten :)
evet canım ben de sıhhiyeye yakın ev tutman gerektiğini söyleyen arkadaşa cevap yazmıştım zaten, alıntı yapmayı unutmuşum :)
neyse inş kampüste kalırsın starbuckstan tut burger king'e kadar her şey mecvut kampüste, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmezsin, bi de güven içinde yaşarsın
Beytepeden miUzakta sayılmaz benim yuruyerek bile hacettepeden kızılaya inmişliğim vardır
Sıhhiye ulus daha yakın oralarda da bulursun bir seyler ama kızılaydan daha pahalı olur.
Beytepeden mi
Şaşırdım ben de, uzak değil deyince. Ulaşım epey sıkıntıliydi ben giderken. Beytepede okuyacakmis konu sahibi. Sihhiyede tıp fakültesi var saniyodum ben sadece.Hayır ana kampusu olan sıhhiye kampusunden bahsediyorum. Beytepe, polatlı, bala kampuslerinden değil.
Şaşırdım ben de, uzak değil deyince. Ulaşım epey sıkıntıliydi ben giderken. Beytepede okuyacakmis konu sahibi. Sihhiyede tıp fakültesi var saniyodum ben sadece.