Güzel günler yaşamışsınız demekki ki özlüyorsunuz :) bende böyle olabilirim umarım.. :)Bende ankarada okudum ama taa 2005 te mezun oldum. Sana imrendim açıkçası. Keşke o günlere geri dönsem
Kızılaya in metroya gir pazarlıkla her seyi yarı fiyatına alırsın. Kıyafet, ayakkabı, takı toka vs.
Hatta her sey için kızılaya in yakın olursa.
Teorikle olmaz bu işler pratik lazım. Ankara el kadar bir yer değil ki hem hangi okul olduğunu bilmeden kuaför bilmem ne tavsiyesi versin insanlar. Gidince öğrenirsin hepsini merak etme.
Hacettepe'de okuyacağım çok yakın değil sanırım
Uzakta sayılmaz benim yuruyerek bile hacettepeden kızılaya inmişliğim vardır
Sıhhiye ulus daha yakın oralarda da bulursun bir seyler ama kızılaydan daha pahalı olur.
ben de o okuldan mezunumHacettepe'de okuyacağım çok yakın değil sanırım
ben de o okuldan mezunum
metro altı uygun fiyatlıdır ama kalite aramazsan
kızılay karanfil sokak civarında pasajlar var oralarda takı vs, bulursun
ankara avm cennetidir bence bütün ihtiyaçlarını oralarda görürsün yemek vs.
kuaför de beytepe kampüsü içinde city deki kuaföre gidersin hala değişmediyse kuaför güzel kesim yapıyor
ben de hacettepe mezunuyumHacettepe'de okuyacağım çok yakın değil sanırım
cevap yazmışsınevet beytepetede olacağım. Çok sağolun hepsini not ettim :)
cevap yazmışsın
beytepe kampüsünde kaldım ben de öğrenci evlerinde
kampüste arkadaşın da bahsettiği gibi City'nin içinde çok güzel kesim yapan kuaför, kaş alan ağda yapan abla var :)
BAM'da da kuaför var ama tavsiye etmem
kampüste çoğu ihtiyacını karşılayabilirsin aslında ŞOK market var, bir milyoncu bile var :)
kırtasiye var, bijuteri var
yemekhanede (eğer değişmediyse) 75 kuruşa kahvaltı 1 liraya yemek yersin
BAM'da ve City'de yine çeşit çeşit yemek yapan yerler cafeler var
teşekkür ederim hamamönü sıhhiye ye mi yakın acaba beytepeye miKizilay metroalti
Ankara avm idi sanirim cogu magazanin outleti var cadir gunleri falan oluyor Ankara sanildigi gibi pahali degil
Hamamonunde arkadaslarinla 16 tlye harika bir kahvalti yapabilirsin zaten Hacettepe yurtlarina cokk yakin
Simdilik bunlar geldi aklima ama yemek yonunden pahali onuda yurtta halledersin :)