Ankara'da öğrenci olmak

Hacettepe'de okuyacağım çok yakın değil sanırım
Hacettepe mezunuyum canım. Skntılı bi bütçen varsa hadi çayyoluna, parkcaddesine, beysukente,inceke gidelim diyen arkadaşlarına pek ayak uydurma derim. Bahçelievler öğrenciler için daha uygundur ama ben daha daha uygun isterim dersen Kızılay'a iner 2 buçuk liralara dönerler yiyebilirsin. Tunalıda vardır pasajlar ama bütçeni Sarsarmı bilemicem. Hı Tunalı Arjantin caddesi gibi yerlerde öğrenci bütçesini zorlayabilecek yerlerdir ama deneme yanılma Yöntemi'yle hepsini zamanla halledersin:KK66:

samanpazarı yakın bütçene uyar mı bilmem ben hacettepe doğdum büyüdüm 2003 te başka semte taşındım ve hacettepe çook değişti

beytepe kampüsüdür onunkisi.tıp fakultesine samanpazarı yakın

Kizilayda metronun altina inersin ucuza kafanagore bulursun mutlaka biseyler persembe gunleri sihhiye de sosyete pazari oluyo oraya bak karanfil sokakta bi tur at (kizilayda)
Ayrica luks semtler haricinde ankara pahali bi sehir deil sende istanbuldan geliyosun sonucta..cok rahat uyum saglarsin hacettepede her telden ogrencinin oldugu cok genis bi uni.
Kardesimde orda okuyo kendi icinde yemekhanesi var ev yemekleri filan cikiyo

hacettepeli hemde beytepeli. öğrenci olarak ankara iyidir. bende hacettepe beytepe mezunuyum. şehre uzaktır ben ilk geldiğimde noluyoz ya burası ankara mı demiştim şaşırmayın. :KK70: üniversitenin yurtlarında kalmaya çalış beytepenin öğrenci kuyrukları meşhurdur. öğrenci için favori mekanlar bahçeli 7. cadde ve kızılaydır. bahçeli nispeten birazcık daha tuzludur ama aman aman pahalı değilir. ankarada kıyafet falan uygundur merak etmeyin kuaförmuş kıyafetmiş kızılayda bulursunuz. daha ucuz olsun derseniz ulusta işinizi görür. ulusa tek başınıza gitmeyin pek güvende hissetmezsiniz.

X