• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Ankara'da Nikah Sapkasi Nerden Alabilirim?

Katze

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
2.855
597
373
Merhaba kizlar, kismet olursa Ekim'de es durumu icin nikah yapacagiz. Elbisemi aldim simdi nikah sapkasi arayislari icindeyim. Internettekiler cok pahali geldi bana. Hem uygun hem guzel nikah sapkasi nerden bulabilirim Ankara'da bilen var mi? Tesekkurler

Merhaba kizlar, kismet olursa Ekim'de es durumu icin nikah yapacagiz. Elbisemi aldim simdi nikah sapkasi arayislari icindeyim. Internettekiler cok pahali geldi bana. Hem uygun hem guzel nikah sapkasi nerden bulabilirim Ankara'da bilen var mi? Tesekkurler

Ben gelinliğimi Tunalı'daki Beyaz Butik'ten aldım, o zaman şapka da düşünüyordum ve yazın şapka geleceğini söylemişlerdi. Ağustosta provaya gittiğimde ben de bakacağım, yolun Tunalı'ya düşerse bak derim. Belki başka gelinlikçilerde de vardır, telefon açıp da sorabilirsin.

Ben gelinliğimi Tunalı'daki Beyaz Butik'ten aldım, o zaman şapka da düşünüyordum ve yazın şapka geleceğini söylemişlerdi. Ağustosta provaya gittiğimde ben de bakacağım, yolun Tunalı'ya düşerse bak derim. Belki başka gelinlikçilerde de vardır, telefon açıp da sorabilirsin.

Tesekkur ederim henuz nisani atlatamadigimdan sapka arayisimi 2. Plana attim simdilik. Sen bulursan bana da haber verebilir misin cok sevinirim

Kendim yaptım ben bulamayınca. 20 tlye satışa koymuştum beğenirsen. $DSC_0340-001.webp

nıkah elbısesını Ankara 'da nerden alabılırım kızlar 2 hafta sonra nıkahım var

Back