Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar, ben yaptıralı 1 ayı geçti, çok şükür kendi dişim gibi kullanıyorum. Şöyle anlatayım canım, diş etlerimde bir sıkıntım vardı, önce onlara pempe estetik yapıldı.Gülerken diş etlerim çok görünüyordu, artık nerdeyse hiç görünmüyor. Bunun dışında üst 6 dişim empress ll laminate yapıldı. Alt 2 dişimede estetik dolgu yapıldı. Bütün bunlar için 3000TL ödedim. Daha önce çok araştırdım, en uygunu ve en mantıklısını burası yaptı. Ben çok memnun kaldım. Laminateler diş başına fiyatı 500TL civarı canım, fakat doktorum bana toplamda uygun bişeyler yaptı. Diğer işlemler için ücret almadı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Bu arada eski halimide koyuyorum, ordan bakarsın..
merhaba
iletişim bilgilerini ben de alabilir miyim acaba?
Merhabalar, ben yaptıralı 1 ayı geçti, çok şükür kendi dişim gibi kullanıyorum. Şöyle anlatayım canım, diş etlerimde bir sıkıntım vardı, önce onlara pempe estetik yapıldı.Gülerken diş etlerim çok görünüyordu, artık nerdeyse hiç görünmüyor. Bunun dışında üst 6 dişim empress ll laminate yapıldı. Alt 2 dişimede estetik dolgu yapıldı. Bütün bunlar için 3000TL ödedim. Daha önce çok araştırdım, en uygunu ve en mantıklısını burası yaptı. Ben çok memnun kaldım. Laminateler diş başına fiyatı 500TL civarı canım, fakat doktorum bana toplamda uygun bişeyler yaptı. Diğer işlemler için ücret almadı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Bu arada eski halimide koyuyorum, ordan bakarsın..
merhaba arkadaşlar burdaki yazıları okudum , Ankarada ki o kliniği araştırdım.Aradığım kadarıyla o cadde üzerinde iki tane klinik var.Kafam iyice karıştı bana da atın tam olarak neresi hangi doktorlar var.lütfen yardımcı olun
Laminate Veneer gibi dişlerin kesilmesine gerek yoook!! İsterseniz geri dönüüşü bile var! Hollywood'da hep bundan yaptırıyolarmış ben de diş hekimimden duydum. Daha çok yeni Türkiye'de sadece belli başlı yerlerde yapıyorlar Ben de düşünüyorum ama parayı denkleştirirsem iilk işim yaptırmak :) Ankara'da Koray Tuna sanırım yapıyormuş bu işlemi
kızlar ön dişlerime yaprak porselen yaptırmak istıyorum. yaptıran arkadaşlar foto koyup yer öneririseniz çok sevinirim. kesin dişleri üzerinden küçültülüyor mu yoksa küçültmedende olur mu?
ben de şuanda porselen lamine yaptırıyorum. inşallah bi sorun çıkmadan pazar günü biticek. üst ön iki dişe yaptırıyorum. eğer dişlerin diğer dişlerine göre geride kalıyorsa üzerinden çok fazla aşındırmaya gerek kalmıyor. sadece yapıştırılan diş tutunsun diye pürüzlendirmek yeterli oluyor. 0,3mm bile olsa yüzeyden aşındırılıcağı için hassasiyet oluyor çok.
canım kaça yaptırıyosun bu işlemi fiyat aralığına göre dayanıklılığı değişiyormuş. doktoruna sordun mu acaba senin bilgilerine ihtiyacımız var [
iki diş için 970tl aldı benden. adını sanını sormadım yaptığı laminenin ama mümkün olan en sağlam şekilde yapıcağını söyledi. benim de okuyup öğrendiğim kadarıyla bi dişin yüzeyine yapıştırılan var bi de komple bütün dişi kaplayan var. muhtemelen fiyatlar da ona göre değişiyordur. bütün dişi kaplayan bana yapılamazdı çünkü dişlerimin arasında boşluk yoktu. onun için dişi epey küçültmek gerek diye düşünüyorum.