• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da lamina diş (yaprak porselen) yapan klinik arıyorum

Merhaba kızlar dişlerimde şeker hastalığından dolayı diş eti çekilmesi oldu. Sizlerin yorumları ve araştırmalarım sonucu diş hekimi güzin kırsaçlıoğlu ile tanıştım.Önce anestezi altında tüm dişlerimi açıp temizledi ne acı ne sıkıntı nede stres çok rahat oldu.Her 15 günde bir gittim ve kendi dişlerimi bu sayede 3 yıl korudum.Şimdi tüm dişlerim çekildi.Ama olsun güzin hanım yeni yerinde yeni konsepti ve kalitesi ile bana yeni bir yüz hediye ediyor.Aslında ona sorarsanız yeni bir gülümseme internetten araştırıp yeni yerini bulabilirsiniz aslında veririm ama malüm reklama giriyor veremem.Güzel gülüşler dilerim.

tekrar merhaba ben güzin hanımın sitesine ve facebook'na üye oldum sorulara yanıt veriyor güzel küçük bilgiler veriyor Çalış seninde olurrr şekerler araştırın internetten

Merhabalar, benim dişlerimde hiç bir sağlık sorunu yok ne çürük nede dolgu. Fakat ön dişlerim sarı ve biçimsiz. Dişlerimi kestirmek veya söktürmemek için şimdiye kadar yeni bir diş düşünmemiştim. Fakat geçenlerde okuduğum bir yöntemle dişleri kestirmeden veya çektirmeden bir çeşit yaprak porselen ile yeni ve güzel bir dişe sahip fikri bana cazip geldi. İstanbulda bir kliniğe sordum 4 dişe 4000 TL dediler çok fazla geldi açıkcası. Ankarada daha önce yaptıran ve memnun olan varmı acaba? birde yer ve fiyat hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim. Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler..

Bu arada yaptırdım kızlar, aşağıda resimlerim var, merak edenleriniz olur ise..

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Merhaba, ben diş hekimi Özge Asmacık Yağcı'nın sekreteriyim. Rozalindanın foruma koyduğu fotoğraflardan sonra birçok hasta bize ulaştı. Fakat zor ulaştıklarını bizi uzun süre aradıklarını söylediler. Özge hn da foruma üye olup bir açıklama yapmamı rica etti. Kendisi Hoşdere caddesindeki klinikten ayrılmış olup Tunalı Hilmi Cad. 89/83 Aynalı Çarşı 4. kattaki yeni kliniğinde hizmet vermeye devam etmektedir. O dönemde Asmacık olan soyadı Yağcı olarak değişmiştir. Bize ulaşamamalarının esas sebebi de budur sanırım. Merak edenler için telefon numaralarımız 0312 466 37 61- 0506 488 56 37. Başta rozalinda olmak üzere ilgilenen herkese çok teşekür ederiz. Saygılarımızla...

bu topiği uzun süre takip etmiş ama bir türlü topik sahibine dolayısı ile doktorunun bilgilerine ulaşamamıştım...büyük ihtimalle arkadaşımız artık siteye girmiyor...ben de ankarada yaşıyorum, uzun süren araştırmalar sonucu bu işi istte çok bilinen bi hocanın (galip gürel sanırım adı)bile övdüğü bir doktor buldum ankarada, kendisi samimi de geldi, fiyatı biraz uçuk bulsam da güzellik için değer dedim, üst ön8 dişimi lamine yaptırdım...hassas olduğunu biraz özen gerektirdiğini biliyordum ama drum bu konuda 'elma havuç vb çok sert gıdaları ön dişlerimle ısırma' dışında bir uyarıda bulunmadı,aksine herşeyi yiyebilirsin, benim 15 yıldır kullanan hastam var, benim yaptığım dişe bişey olmaz vb şeyler söyleyerek beni rahatlattı, dişler yapıldıktan 15 gün sonra çekirdek çitlerken ön dişimde ki laminenin biri kırıldı, bikaç gün sonra yine yemek yerken (sandviç türü) arkadakilerden biri daha kırıldı...şimdi öyle kırık kırık geziyorum, çünkü o parayı tekrar ödeyip yaptırsam bile yine kırılacak, ayda bir lamina yaptıracak kadar zengin değilim, bi insan ne kadar dikkat edebilir ki yemek yerken, dişim bozulmasın diye hep sıvı gıdalarla pürelerle mi besleneceğim...amacım dru kötülemek değil, ya da yaptırmayın demek değil, gerçekten görüntü olarak ilk 15 gün harikaydı ama hassaslığı konusunda uyarmak...bir de okuyan dr varsa hastalarını bu konuda bilgilendirsinler, amaç sadece para kazanmak olmamalı....
İnşallah dişinle ilgili sıkıntıların sona ermiştir... Doktorunun adını bana özelden mesajla gönderirmisin.En azından bir görünmek istiyorum...

2010'da açılmış konuyu hortlatıyormuş gibi oldum, ama dişinizi herkese emanet etmemeniz çok önemli (gerçi zaten yaptırmışsınızdır). Yaptıracaklar için konuşuyorum. .... lamine yapıyor, ben çok memnun kaldım. bir de olayları "gel dişini yaptır git"ten ibaret değil, arayıp soruyorlar falan, baya ilgililer yani. bence ankara'da ..... gidebilirsiniz. blog açmışlar, adresleri falan da yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, benim dişlerimde hiç bir sağlık sorunu yok ne çürük nede dolgu. Fakat ön dişlerim sarı ve biçimsiz. Dişlerimi kestirmek veya söktürmemek için şimdiye kadar yeni bir diş düşünmemiştim. Fakat geçenlerde okuduğum bir yöntemle dişleri kestirmeden veya çektirmeden bir çeşit yaprak porselen ile yeni ve güzel bir dişe sahip fikri bana cazip geldi. İstanbulda bir kliniğe sordum 4 dişe 4000 TL dediler çok fazla geldi açıkcası. Ankarada daha önce yaptıran ve memnun olan varmı acaba? birde yer ve fiyat hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim. Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler..

Bu arada yaptırdım kızlar, aşağıda resimlerim var, merak edenleriniz olur ise..

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Ankara'yı bilmiyorum ama ben Bursa'da Mavident'e yaptırdım. Sonuç şahaneydi. Bursa'daki arkadaşlara kliniği tavsiye ederim.

bu konuda söyleyebileceğim diş doktorundan ziyade dişi hazırlayan labaratuvar önemli ... sonuçta dişi doktor hazırlamıyor sadece yapıştırıyor...iyi bi labaratuvar araştırın derim zira bu laminalar bidaha sökülemiyo yapışınca..diş üzerine yapıştıktan sonra da formuyla oynanamıyor...yani nasıl geldi öyle kabul ediyoruz...ben dişçi dişçi dolaştım...hiçbiri içime sinmedi...en son biri var yurtdışında estetik eğitimi almışmış yok onun diş sütüdyosu varmış bir dişi 1000 euroya yapıyomuş...ama bana 2 istediğim halde yok gülüş tasarımı yok şu bu 10 diş yapmaya kalkıştı..modeller yaptı pratikçe ama tümü yapılınca hoşuma gitmedi iki diş yap o güzel oldu dedim teknik olarak mümkün değil dedi...bıraktım paragöz adamı...ya biz manken yada sanatçı değiliz dimi arkadaşlar kazandığımız belli...harcama limitimiz bellii...artık dişçi değil labaratuvar aramaya başladım...bi yer buldum 10 günde dişlerimi yaptı bi aracı doktor da yapıştırdı..yani doktor yeni mezun öyle tavsiye edilecek pek bi yanı yok ama laboratuvardakiler dehşet iyiler işlerinde sizde lab araştırın dişçi değil bana kalırsa..nedeni...dişçi sizi dinliyor teknisyene iletiyor...siz teknisyene direk anlatırsınız böylece,istediğiniz diş şeklini.. uygulama örneklerine bakarsınız...modelleri dener görürsünüz...
Labaratuarin adini alabilir miyim. Soyle ki porselen bu yapraklar icerdeki dis renginin bir kismi yansiyabilir istedigin her dis rengi istedigin gibi durmayabilir disimin kesilmeden yapilmasiniistiyorum yapragin ebatlari onemli. E burda devreye laminede uzman bir doktor girmiyor mu umarim cevabinizi alirim

merhabalar rozalinda,
bu konuda seni yönlendirebileceğim harika bir doktor var estetikte uzman ve amerikada estetik üzerine master ı var ve avrupa estetik diş hekimliği derneğinin türkiye deki üyesi. isterseniz numarasını ve bilgilerini sizinle payşabilirim. bu konuda teknisyenden önce uzman bir doktorun olması önemli teknisyenle doktorun uyumu önemli.
geçmiş olsun dileklerimle

merhabalar rozalinda,
bu konuda seni yönlendirebileceğim harika bir doktor var estetikte uzman ve amerikada estetik üzerine master ı var ve avrupa estetik diş hekimliği derneğinin türkiye deki üyesi. isterseniz numarasını ve bilgilerini sizinle payşabilirim. bu konuda teknisyenden önce uzman bir doktorun olması önemli teknisyenle doktorun uyumu önemli.
geçmiş olsun dileklerimle
O doktoru yazarsan ben de çok sevineceğim. özelime de yazabilirsin ama iyi bir estetik diş hekimi arayan forumun bir sürü takipçisi var . o yüzden foruma yaz bence. Tşk.ler

Bana da atarmisiniz rica etsem ☺️
Merhaba, ben yaptıralı yaklaşık 6 sene oldu, o zaman lamine modaydı, empress lamine yapılmıştı bana,çok şükür halen sorunsuz kullanıyorum, çok memnunum. Doktorun adresi değişmiş yeni adres bilgilerini vereyim;
Dr Özge Asmacık Yağcı
Adres: Sümer 2 Sokak No:36/18 Kat:5
Telefon: 0312 466 37 61

Merhaba klinigin adini bende ogrenebilir miyim

Merhaba, ben yaptıralı yaklaşık 6 sene oldu, o zaman lamine modaydı, empress lamine yapılmıştı bana,çok şükür halen sorunsuz kullanıyorum, çok memnunum. Doktorun adresi değişmiş yeni adres bilgilerini vereyim;
Dr Özge Asmacık Yağcı

Bana da bilgi verirmisiniz ozelden canim simdiden Cok tskler ☺️
Merhaba, ben yaptıralı yaklaşık 6 sene oldu, o zaman açmıştım bu sayfayı, o zaman bana empress lamine yapılmıştı ,çok şükür halen sorunsuz kullanıyorum, çok memnunum. Doktorun adresi değişmiş netten bu adresi buldum. yeni adres bilgilerini ;
Dr Özge Asmacık Yağcı

Back