- 11 Şubat 2016
- 10
- 0
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fakat doktorum bana toplamda uygun bişeyler yaptı. Diğer işlemler için ücret a
MErhabalar kliniği bana da mail atabilir misiniz? TeşekkürlerÇok sağol canım, Çankayada özel bir klinikte yaptırdım. Sana özelden mail attım, bakabilirsin..
Dr Özge Asmacık YağcıMErhabalar kliniği bana da mail atabilir misiniz? Teşekkürler
Çok sağol canım, Çankayada özel bir klinikte yaptırdım. Sana özelden mail attım, bakabilirsin..
Merhaba, ben yaptıralı yaklaşık 6 sene oldu, o zaman açmıştım bu sayfayı, o zaman bana empress lamine yapılmıştı ,çok şükür halen sorunsuz kullanıyorum, çok memnunum. Doktorun adresi değişmiş netten bu adresi buldum. yeni adres bilgilerini ;
Dr Özge Asmacık Yağcı
Adres: Sümer 2 Sokak No:36/18 Kat:5
Telefon: 0312 466 37 61
Merhaba hem fotograflari hem de gittiginiz klinik ve doktor ismini ozelden yazabilir misiniz? Cok tesekkurler simdiden.Merhabalar, benim dişlerimde hiç bir sağlık sorunu yok ne çürük nede dolgu. Fakat ön dişlerim sarı ve biçimsiz. Dişlerimi kestirmek veya söktürmemek için şimdiye kadar yeni bir diş düşünmemiştim. Fakat geçenlerde okuduğum bir yöntemle dişleri kestirmeden veya çektirmeden bir çeşit yaprak porselen ile yeni ve güzel bir dişe sahip fikri bana cazip geldi. İstanbulda bir kliniğe sordum 4 dişe 4000 TL dediler çok fazla geldi açıkcası. Ankarada daha önce yaptıran ve memnun olan varmı acaba? birde yer ve fiyat hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim. Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler..
Bu arada yaptırdım kızlar, aşağıda resimlerim var, merak edenleriniz olur ise..
Arkadaslar bende bir öneride bulunmak isterim. Sakine Çıkmaz diş tasarim uzmani kendisi zaten, Ankara Bestekar da klinigi. Öncelikle cok iyi bir insan, güleryüzlü ve işinde de profesyonel. Ben cok takintiliyimdir dis konusunda ama onu tanidigim andan itibaren güven verdi.Merhaba hem fotograflari hem de gittiginiz klinik ve doktor ismini ozelden yazabilir misiniz? Cok tesekkurler simdiden.
Yapılan işlemler, yer ve fiyat öğrenebilir miyim?Bende burda yazılanların hepsini okudum brnimde hikayem su sekilde resimlerimde şöyle
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ondeki-4-disime-lamine-yaptirdim-nasil-olmus.1068204/