• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da lamina diş (yaprak porselen) yapan klinik arıyorum

Laminate Veneer gibi dişlerin kesilmesine gerek yoook!! İsterseniz geri dönüüşü bile var! Hollywood'da hep bundan yaptırıyolarmış ben de diş hekimimden duydum. Daha çok yeni Türkiye'de sadece belli başlı yerlerde yapıyorlar Ben de düşünüyorum ama parayı denkleştirirsem iilk işim yaptırmak :) Ankara'da Koray Tuna sanırım yapıyormuş bu işlemi

bende biraz önce araştırdım. aslında mantıklı gibi.
hiç dişi kesmeden üzerine serinata porselen lamina yapılıyormuş.
ama türkiyede çok yeni sanırım.
yaptıran varsa nerede nekadara yaptırdığını paylaşsın lütfen.

Çok teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim. Bilgileri mail attım.Bende yaptırmadan önce 3 doktorla görüşmüştüm. En uygunu ve en samimisi burası gelmişti. Çünkü diğerleri alt dişlerimide yapacaktı, bu doktor sadece 2 dişin bozuk, neden tüm dişinle oynayalım ki, bozuk olanları estetik dolguyla öne çekerim. Eğrilik kalkar dedi. Cidden çok düzgün oldular. Böyle fiyat yarı yarıya inmiş oldu:34: O yüzden mutlaka bir kaç doktora gidin, çoğu işin maddi kısmıyla ilgileniyor çünkü.
Merhaba ben sitede çok yeniyim o yüzden fotograflarını göremiyorum :( birde banada bilgileri mail atabilir misin canım ne olur şimdiden çok çok çok teşekkür ederim :)

bende biraz önce araştırdım. aslında mantıklı gibi.
hiç dişi kesmeden üzerine serinata porselen lamina yapılıyormuş.
ama türkiyede çok yeni sanırım.
yaptıran varsa nerede nekadara yaptırdığını paylaşsın lütfen.

Türkiye'de yaklaşık bir 8 aydır var sanırım benim yaptıran bir arkadaşım var onun tavsiyesi ama o ücretsiz yapmış Lumineers modeli olmuştu:)

Ben Lumineers yapan doktorlara sordum ortalama 850$ diş başı fiyatı

rozelinda lütfen kliniğinin adını doktorunu adresi bana da mesaj atar mısın ben de lamine düşünüyorum ve çarpışıklık var dişlerimde sen kullanan biri olarak zirkon mu önerirsin lamineler iyi mi ve yeterince düzeltiyormu lamineler dişleri yani küçücük incecik bir formdalar sonuçta :( kafam çok karıştı..

süreç şöyle işliyor , kim ne kadar yapma etme dese de gidip yaptıracaksınız. garip bir psikoloji kesim bittikten sonra anestezi geçemeye başlayınca aynaya bakıcaksın ne yaptım ben diceksin. hayatının pişmanlığı olacak. asla geri gelmeyecek. dişlerin güzel olacak gülüşün parlak olacak ama asla eskisi gibi konforlu rahat ısıramayacaksın , konuşmanı sıkacak. çok memnunum yazmışlar tavsiye etmişler ama hiç biri gidip 1 tane daha dişini kestirmez bir daha asla. çok üzüldüm kafa yordum aradım sordum. tel tedavisi kompozit dolgu ile yapılamayacak diş kırık çürük çarpık yokmuş. bunu kendinize yapmayın yol yakınken vazgeçin. SARI ÇÜRÜK ÇARPIK DİŞLERİM GÖRÜNMESİN DİYE GÜLEMEMEK , 25 YAşINDA SAHTE TAKMA DİŞLERİM GÖRÜNMESİN DİYE GÜLEMEMEKTEN 1000 KAT DAHA İYİDİR

bunu her yere niye yazıyorum belki 1 kişi bile kurtulur diye. hayatınız asla eskisi gibi olmaycak. doğum tarihinizi bile belki unutacaksın ama o tarihi asla unutmuycaksın. milat olacak. dişçilerin yarısından çoğu direkt cehennemlik

bu konuda söyleyebileceğim diş doktorundan ziyade dişi hazırlayan labaratuvar önemli ... sonuçta dişi doktor hazırlamıyor sadece yapıştırıyor...iyi bi labaratuvar araştırın derim zira bu laminalar bidaha sökülemiyo yapışınca..diş üzerine yapıştıktan sonra da formuyla oynanamıyor...yani nasıl geldi öyle kabul ediyoruz...ben dişçi dişçi dolaştım...hiçbiri içime sinmedi...en son biri var yurtdışında estetik eğitimi almışmış yok onun diş sütüdyosu varmış bir dişi 1000 euroya yapıyomuş...ama bana 2 istediğim halde yok gülüş tasarımı yok şu bu 10 diş yapmaya kalkıştı..modeller yaptı pratikçe ama tümü yapılınca hoşuma gitmedi iki diş yap o güzel oldu dedim teknik olarak mümkün değil dedi...bıraktım paragöz adamı...ya biz manken yada sanatçı değiliz dimi arkadaşlar kazandığımız belli...harcama limitimiz bellii...artık dişçi değil labaratuvar aramaya başladım...bi yer buldum 10 günde dişlerimi yaptı bi aracı doktor da yapıştırdı..yani doktor yeni mezun öyle tavsiye edilecek pek bi yanı yok ama laboratuvardakiler dehşet iyiler işlerinde sizde lab araştırın dişçi değil bana kalırsa..nedeni...dişçi sizi dinliyor teknisyene iletiyor...siz teknisyene direk anlatırsınız böylece,istediğiniz diş şeklini.. uygulama örneklerine bakarsınız...modelleri dener görürsünüz...

yeni üye olduğum için özelden mesaj gönderemiyorum, bu laboratuvarın adını açıklarmısın veya benim özelime gönderebilirmisin

canım benim de aynıydı çarpık ve sarı.kestirmek istemedim ve eskisinden on kat güsel oldu .batıkentte özgür arslan..çok lüks muayenehanesi ve harika .bi git gözük derim..kilerin üstünde görürsün zaten adını....

madison oradan memnunmuydun acaba bende bugün oraya muayeneye gittim.6 dişiçin lamine 1300 dedi.şimdi ben öğrenci olduğum için bana uygun geldi ama dişin tanesine 500 lira filan deniyor.sizce nasıl mantıklımı?

Teşekkür ederim canım. Hayır yemek yerken hiç bir sorunum yok:nazar: daha önceden neyi yiyorsam, şuan içinde aynısını yiyorum. Isırarak kullanabiliyorum yani. Çok şükür bir sorunum olmadı. Bilgileri özelden yolluyorum.
Merhaba rozelinda,ankarada yaşıyorum ben de ve doktorunun iletişim bilgileri bana yazabilir misin mümkünse

bu topiği uzun süre takip etmiş ama bir türlü topik sahibine dolayısı ile doktorunun bilgilerine ulaşamamıştım...büyük ihtimalle arkadaşımız artık siteye girmiyor...ben de ankarada yaşıyorum, uzun süren araştırmalar sonucu bu işi istte çok bilinen bi hocanın (galip gürel sanırım adı)bile övdüğü bir doktor buldum ankarada, kendisi samimi de geldi, fiyatı biraz uçuk bulsam da güzellik için değer dedim, üst ön8 dişimi lamine yaptırdım...hassas olduğunu biraz özen gerektirdiğini biliyordum ama drum bu konuda 'elma havuç vb çok sert gıdaları ön dişlerimle ısırma' dışında bir uyarıda bulunmadı,aksine herşeyi yiyebilirsin, benim 15 yıldır kullanan hastam var, benim yaptığım dişe bişey olmaz vb şeyler söyleyerek beni rahatlattı, dişler yapıldıktan 15 gün sonra çekirdek çitlerken ön dişimde ki laminenin biri kırıldı, bikaç gün sonra yine yemek yerken (sandviç türü) arkadakilerden biri daha kırıldı...şimdi öyle kırık kırık geziyorum, çünkü o parayı tekrar ödeyip yaptırsam bile yine kırılacak, ayda bir lamina yaptıracak kadar zengin değilim, bi insan ne kadar dikkat edebilir ki yemek yerken, dişim bozulmasın diye hep sıvı gıdalarla pürelerle mi besleneceğim...amacım dru kötülemek değil, ya da yaptırmayın demek değil, gerçekten görüntü olarak ilk 15 gün harikaydı ama hassaslığı konusunda uyarmak...bir de okuyan dr varsa hastalarını bu konuda bilgilendirsinler, amaç sadece para kazanmak olmamalı....

Son düzenleme:
Merhabalar, benim dişlerimde hiç bir sağlık sorunu yok ne çürük nede dolgu. Fakat ön dişlerim sarı ve biçimsiz. Dişlerimi kestirmek veya söktürmemek için şimdiye kadar yeni bir diş düşünmemiştim. Fakat geçenlerde okuduğum bir yöntemle dişleri kestirmeden veya çektirmeden bir çeşit yaprak porselen ile yeni ve güzel bir dişe sahip fikri bana cazip geldi. İstanbulda bir kliniğe sordum 4 dişe 4000 TL dediler çok fazla geldi açıkcası. Ankarada daha önce yaptıran ve memnun olan varmı acaba? birde yer ve fiyat hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim. Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler..

Bu arada yaptırdım kızlar, aşağıda resimlerim var, merak edenleriniz olur ise..

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Rozelinda gittiğin doktorun isimini ve adresini atabilir misin özel mesajla?

Merhabalar, ben yaptıralı 1 ayı geçti, çok şükür kendi dişim gibi kullanıyorum. Şöyle anlatayım canım, diş etlerimde bir sıkıntım vardı, önce onlara pempe estetik yapıldı.Gülerken diş etlerim çok görünüyordu, artık nerdeyse hiç görünmüyor. Bunun dışında üst 6 dişim empress ll laminate yapıldı. Alt 2 dişimede estetik dolgu yapıldı. Bütün bunlar için 3000TL ödedim. Daha önce çok araştırdım, en uygunu ve en mantıklısını burası yaptı. Ben çok memnun kaldım. Laminateler diş başına fiyatı 500TL civarı canım, fakat doktorum bana toplamda uygun bişeyler yaptı. Diğer işlemler için ücret almadı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Bu arada eski halimide koyuyorum, ordan bakarsın..

bnada doktorun bilgilerini ilgili özelden msj atabilirmisin?

Merhabalar, ben yaptıralı 1 ayı geçti, çok şükür kendi dişim gibi kullanıyorum. Şöyle anlatayım canım, diş etlerimde bir sıkıntım vardı, önce onlara pempe estetik yapıldı.Gülerken diş etlerim çok görünüyordu, artık nerdeyse hiç görünmüyor. Bunun dışında üst 6 dişim empress ll laminate yapıldı. Alt 2 dişimede estetik dolgu yapıldı. Bütün bunlar için 3000TL ödedim. Daha önce çok araştırdım, en uygunu ve en mantıklısını burası yaptı. Ben çok memnun kaldım. Laminateler diş başına fiyatı 500TL civarı canım, fakat doktorum bana toplamda uygun bişeyler yaptı. Diğer işlemler için ücret almadı. Kesinlikle tavsiye ederim.

cnm bana da yollar mısın nerede yaptırdın bende iyi bir yer arıyorum dişlerimi yaptırmak için

bu konuda söyleyebileceğim diş doktorundan ziyade dişi hazırlayan labaratuvar önemli ... sonuçta dişi doktor hazırlamıyor sadece yapıştırıyor...iyi bi labaratuvar araştırın derim zira bu laminalar bidaha sökülemiyo yapışınca..diş üzerine yapıştıktan sonra da formuyla oynanamıyor...yani nasıl geldi öyle kabul ediyoruz...ben dişçi dişçi dolaştım...hiçbiri içime sinmedi...en son biri var yurtdışında estetik eğitimi almışmış yok onun diş sütüdyosu varmış bir dişi 1000 euroya yapıyomuş...ama bana 2 istediğim halde yok gülüş tasarımı yok şu bu 10 diş yapmaya kalkıştı..modeller yaptı pratikçe ama tümü yapılınca hoşuma gitmedi iki diş yap o güzel oldu dedim teknik olarak mümkün değil dedi...bıraktım paragöz adamı...ya biz manken yada sanatçı değiliz dimi arkadaşlar kazandığımız belli...harcama limitimiz bellii...artık dişçi değil labaratuvar aramaya başladım...bi yer buldum 10 günde dişlerimi yaptı bi aracı doktor da yapıştırdı..yani doktor yeni mezun öyle tavsiye edilecek pek bi yanı yok ama laboratuvardakiler dehşet iyiler işlerinde sizde lab araştırın dişçi değil bana kalırsa..nedeni...dişçi sizi dinliyor teknisyene iletiyor...siz teknisyene direk anlatırsınız böylece,istediğiniz diş şeklini.. uygulama örneklerine bakarsınız...modelleri dener görürsünüz...

cnm hangi laboratuar bu dedigin. ankarada mı

merhaba yaptırdığınız kliniğin adresini ve numarasını mesaj atabilir misiniz acaba? ve resimlerinizi görebileceğim bir site var mı? şimdiden teşekkürler..

Dişleriniz harika görünüyor.Mümkünse bana da yollar mısınız adres bilgilerini.Teşekkürler şimdidena.s

Merhaba pmta nasılsınız, Rozelindanın dişçisinin adres bilgilerine benim de ihtiyacım var, eğer alabildiyseniz benimle paylaşır mısınız? Teşekkürler

hanimlar ben rosalinda'dan almistim adres bilgilerini ve gitmistimde muayeneye ama bir takim aksilikler oldu yurt disinada cikinca yaptiramamistim tam adresi hatirlayamiyorum kaybolmus hosdere caddesinde atakule karsisinda bir bayan doktordu bu kisi.googleden biraz arama yaparim detay vermeye calisirim size.

Arkadaslar eski mesajlarima filan baktim yok uzun zamandir girmiyordum silinmis olabilir.googlede arama yaptim cikaramadim bir kac aya Ankarada olacagim adresi bulurum size.

Back