• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da lamina diş (yaprak porselen) yapan klinik arıyorum

randevu aldım bakalım bendee...bide hoşdereye nasıll gideceğimi çözersem tam olacakk :9: röntgenden muayeneden para almıolarmış çok ilginççç ..hadi hayırlısı diorumm...belki bende çeker koyarımm :37:

Atakuleye çok yakın canım, Çankayadan bile gidebilirsin. İlk keşifte yaptıkları işlemlerden ücret almıyorlar. Önce röntgen ve fotoğraf çekimi yapıyorlar. Ondan sonra sana olacağı söylüyorlar. Bazı diş hekimleri gibi, önce parayı görüp, sonra ağzına bakmıyorlar. Ben daha önce bir doktorla görüştüm. Adam parayı görmeden ağzıma bile bakmadı. Hadi inşallah istediğin gibi olurda, yaptırırsın. Bana bilgi ver emi, merak ederim şimdi:1:

meşrutiyet caddesi garanti bankasının yanı 6. kat dr. selin hanımagidin çok iyi birdoktor bençokmemnun kaldım

mesaj hakkı yüzünden mesaj atamamdım sana..banda doktor bilgileiriini yollar mısın ? çok heyecanlandım cnm,senınkılerı çok beğendim :)

berencimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,sen ne yaptırdın dişlerine ?merak ettim şidmi..birde fıyatı ne kadardı ? yardımcı olursan sevırım :)

Merhaba dişleriniz çom güzel olmuş ,sağlıkla kullanın.
Bende, Ankarada lamine diş yapan bir doktor ismi aldım gidip görüşmeyi düşünüyorum ama sizin yaptırdığınız yeri de öğrenirsem çok sevinirim belki bir karşılaştırma imkanım olur fiyat ve diğer açılardan şimdiden teşekkürler

Resimlerinizi bize gosterirmisiniz ve bu kliniğin ya da labaratuvarin yerini ve adresini verirmisiniz
Şimdiden teşekkürler
bu konuda söyleyebileceğim diş doktorundan ziyade dişi hazırlayan labaratuvar önemli ... sonuçta dişi doktor hazırlamıyor sadece yapıştırıyor...iyi bi labaratuvar araştırın derim zira bu laminalar bidaha sökülemiyo yapışınca..diş üzerine yapıştıktan sonra da formuyla oynanamıyor...yani nasıl geldi öyle kabul ediyoruz...ben dişçi dişçi dolaştım...hiçbiri içime sinmedi...en son biri var yurtdışında estetik eğitimi almışmış yok onun diş sütüdyosu varmış bir dişi 1000 euroya yapıyomuş...ama bana 2 istediğim halde yok gülüş tasarımı yok şu bu 10 diş yapmaya kalkıştı..modeller yaptı pratikçe ama tümü yapılınca hoşuma gitmedi iki diş yap o güzel oldu dedim teknik olarak mümkün değil dedi...bıraktım paragöz adamı...ya biz manken yada sanatçı değiliz dimi arkadaşlar kazandığımız belli...harcama limitimiz bellii...artık dişçi değil labaratuvar aramaya başladım...bi yer buldum 10 günde dişlerimi yaptı bi aracı doktor da yapıştırdı..yani doktor yeni mezun öyle tavsiye edilecek pek bi yanı yok ama laboratuvardakiler dehşet iyiler işlerinde sizde lab araştırın dişçi değil bana kalırsa..nedeni...dişçi sizi dinliyor teknisyene iletiyor...siz teknisyene direk anlatırsınız böylece,istediğiniz diş şeklini.. uygulama örneklerine bakarsınız...modelleri dener görürsünüz...

Merhaba dişleriniz çom güzel olmuş ,sağlıkla kullanın.
Bende, Ankarada lamine diş yapan bir doktor ismi aldım gidip görüşmeyi düşünüyorum ama sizin yaptırdığınız yeri de öğrenirsem çok sevinirim belki bir karşılaştırma imkanım olur fiyat ve diğer açılardan şimdiden teşekkürler

Çok teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim. Bilgileri mail attım.Bende yaptırmadan önce 3 doktorla görüşmüştüm. En uygunu ve en samimisi burası gelmişti. Çünkü diğerleri alt dişlerimide yapacaktı, bu doktor sadece 2 dişin bozuk, neden tüm dişinle oynayalım ki, bozuk olanları estetik dolguyla öne çekerim. Eğrilik kalkar dedi. Cidden çok düzgün oldular. Böyle fiyat yarı yarıya inmiş oldu:34: O yüzden mutlaka bir kaç doktora gidin, çoğu işin maddi kısmıyla ilgileniyor çünkü.

ben başladım burda tedaviye kızlar ama benimki lamine değil empres olduu...kesildi dişlerim şimdi geçici dişlerle dolanıorum öleee..:27:bitecek bi haftaya inşallah..:34:

rozalindaaa:

canım ya başladım bende özge hanımlaa...senınkı komple laminate oldu empres yaptımı hiççç...benımkı lamıne olmadı yaa...bıde diş etlerımı gerıye cektı bırazz
dun kestı agrı olmusmuydu sendedee...bu beyaz dıslerde cok kötuu...

Tatlım benimkiler de empress..Kullandığı malzeme laminate. Sadece tırnak şeklinde takılmadı, dişimin her bölümü kaplayacak şekilde takıldı. Dişlerimi küçülttü, üstüne geçirerek taktı. Diş etlerinde sızlama olacaktır, ağrı olabilir normal. Ben ilk bir kaç gün bişey yiyemedim. Geçici dişler zaten bir garip:1: ama kendi dişlerin takılınca göreceksin farkı. Sakin ol, bende çok telaşlıydım, korkuluydum.
Özgen hanıma sor, aklına takılanı, kullandığı malzeme aynı, laminate, sadece kullandığı yöntem empress dir. Daha sağlam dursun diye önermiştir mutlaka.

kesinlikle ve kesinlike "almila akgül" hanıma git, lamina diş olayını amerikadan türkiyeye getiren kendisidir. çok kalite bir diş hekimi.. ben 5 yıl önce yaptırdım ve çok memnunum, kimse anlamıyor yapma oldugunu. malzemeleri 1. kalite... ve fiyatı da pahalı degil.. benim bir arkadasım bir adama yaptırmıştı, 3 ay sonra tekrar almila hanıma yaptırdı, o da 4 senedir gayet memnun.

merhaba, ben siteye yeni üye oldum. Almila Hanım'ın telefonu sizde var ise paylaşabilirseniz çok sevinirim.

ben de rozelinda adlı arkadaşımızın gittiği kliniği merak ediyorum....kendisi ya da bilen birir yazabilir mi?

selinc sanırım sen de aynı dra yaptırdın dişlerini, menun kaldın mı...ne kadara mal oldu...bi de foto paylaşabilirsen hepimize çok yardımcı olmuş olursun...teşekkürler..

Rozelinda dişlerini yaptırdığın kliniğin adresini verirmisin ?

Yada bilen başka biri varsa o kliniğin yerini, adını söyleyebilirmi? teşekkürlerrrr

Back