• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da lamina diş (yaprak porselen) yapan klinik arıyorum

Bana da atarmısınn:46: Fotoğrafları göremedim ama herkes beğendiğine göre mutlaka güzel olmuştur:69:

Bana da atarmısınn:46: Fotoğrafları göremedim ama herkes beğendiğine göre mutlaka güzel olmuştur:69:

Normalde fotoğraflarım duruyordu, sanırım sistemden kaynaklanan bir sorun var. Elbette bilgileri özelden yollarım canım:29:

çok merak ettim ama fotoğrafları göremedim :( ben de yaptıracağım ve en çok da doğal görünmelerini önemsiyorum. kendi dişlerim çok beyaz değil, yaptırırsam belli olur diye çok korkuyorum.

çok merak ettim ama fotoğrafları göremedim :( ben de yaptıracağım ve en çok da doğal görünmelerini önemsiyorum. kendi dişlerim çok beyaz değil, yaptırırsam belli olur diye çok korkuyorum.

Kesinlikle çok doğallar, bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Yoksa normal porselen yaptırırdım. Sırf doğal ve ince oldukları için çok para verip bundan yaptırdım canım :)

Süper olmuş ,özelden bilgileri atabilirseniz sevinirim. Yemek yerken falan problem olmuyor değil mi?

sağlık sigortası karşılıyor mu?

Bilgi lütfen

Bu işlemler özel olduğu için devlet hastanesi, sigorta karşılamaz canım. Estetiğe giriyor. Dişte kullanılan porselenin en kalitesi bu. Özelliği ince olması, renk olarak ağızda doğal durmaları vs.. Pahalı ama iyi bir yöntem.

Süper olmuş ,özelden bilgileri atabilirseniz sevinirim. Yemek yerken falan problem olmuyor değil mi?

Teşekkür ederim canım. Hayır yemek yerken hiç bir sorunum yok:nazar: daha önceden neyi yiyorsam, şuan içinde aynısını yiyorum. Isırarak kullanabiliyorum yani. Çok şükür bir sorunum olmadı. Bilgileri özelden yolluyorum.

bendede bi lamine aşkı başladıki sormayın...:59:toplam tedavi ne kadar sürüyorr? şu sır klinğini bi bana yollarmısınn :87:

Kızlar bilgileri özelden mail yolladım. Buraya yazmıyorum, reklama girer, hoş olmaz.
Sevgiler..

randevu aldım bakalım bendee...bide hoşdereye nasıll gideceğimi çözersem tam olacakk :9: röntgenden muayeneden para almıolarmış çok ilginççç ..hadi hayırlısı diorumm...belki bende çeker koyarımm :37:

Back