• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da lamina diş (yaprak porselen) yapan klinik arıyorum

Çok teşekkür ederim canım. Tabii sana özelden mesaj attım, bakabilirsin..

selamlar.rozelinda bende ankarada bi klinik arıyorum bu işi iyi bilen.zahmet olmazsa bende adres bilgilerini alabilir miyim?merak ettiğim diğer bişeyde ne kadar sürede yapılıyo tüm bunlar.ben başka bi şehirde yaşıyorum da çok gel git yapmak gerekir mi acaba.şimdiden teşekkür ettim alkisalkisalkis

selamlar.rozelinda bende ankarada bi klinik arıyorum bu işi iyi bilen.zahmet olmazsa bende adres bilgilerini alabilir miyim?merak ettiğim diğer bişeyde ne kadar sürede yapılıyo tüm bunlar.ben başka bi şehirde yaşıyorum da çok gel git yapmak gerekir mi acaba.şimdiden teşekkür ettim alkisalkisalkis

Sana özelden mesaj attım canım, bakabilirsin. Birde benim gittiğim klinikte labaratuvarıda kendi içinde olduğu için, en fazla 5-6 gününü alıyor canım. Çok kısa sürede bitiyor.

Merhabalar, ben yaptıralı 1 ayı geçti, çok şükür kendi dişim gibi kullanıyorum. Şöyle anlatayım canım, diş etlerimde bir sıkıntım vardı, önce onlara pempe estetik yapıldı.Gülerken diş etlerim çok görünüyordu, artık nerdeyse hiç görünmüyor. Bunun dışında üst 6 dişim empress ll laminate yapıldı. Alt 2 dişimede estetik dolgu yapıldı. Bütün bunlar için 3000TL ödedim. Daha önce çok araştırdım, en uygunu ve en mantıklısını burası yaptı. Ben çok memnun kaldım. Laminateler diş başına fiyatı 500TL civarı canım, fakat doktorum bana toplamda uygun bişeyler yaptı. Diğer işlemler için ücret almadı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Bu arada eski halimide koyuyorum, ordan bakarsın..

canım rica etsem doktor ve adres bilgilerini yazabilirmisin..seninkiler çok guzel olmuş ya güle güle kullan..

kesinlikle ve kesinlike "almila akgül" hanıma git, lamina diş olayını amerikadan türkiyeye getiren kendisidir. çok kalite bir diş hekimi.. ben 5 yıl önce yaptırdım ve çok memnunum, kimse anlamıyor yapma oldugunu. malzemeleri 1. kalite... ve fiyatı da pahalı degil.. benim bir arkadasım bir adama yaptırmıştı, 3 ay sonra tekrar almila hanıma yaptırdı, o da 4 senedir gayet memnun.

Son düzenleme:
bu arada rozelinda bana da ankaradaki bu kliniğin adresini mesaj atabilir misin lütfen teşekkür ediyorum.

canım rica etsem doktor ve adres bilgilerini yazabilirmisin..seninkiler çok guzel olmuş ya güle güle kullan..

Teşekkür ederim canım,darısı sana olsun inşallah... sana özelden mail attım, bakabilirsin..Yardımcı olabileceğim, sormak istediğin bişey olursa yazabilirsin, bu konuda epey araştırma yapmıştım yaptırana kadar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım bana da doktor bilgilerini msj atanilir misin? bir de doğal duruyor mu ve beyazlığını beğeniyor musun?

tatlım bana da doktor bilgilerini msj atanilir misin? bir de doğal duruyor mu ve beyazlığını beğeniyor musun?

Özelliği zaten doğal durmaları, diğer porselen gibi ağızda kalın ve kaba durmuyorlar. Renk durumuna gelince, siz kendiniz seçiyorsunuz beyazlığını, benim sadece üst dişlerim yapıldığından kendi dişlerimle uyumlu bir beyaz oldu, bembeyaz istemedim zaten amaç doğal bir beyaz olmasıydı.
Zamanla renk değişmesi olmaz, aynı kalır dedi doktor..
Özelden doktor bilgilerini yazdım..
Sevgiler..

canım banada doktorunun bilgilerini mesaj atabilirmisin çok güzel olmuş dişlerin..

arkadaşlar bende ankarada iyi ve fiyatı uygun bir diş hekimi arıyorum kanal dolgu lamine bir çok işşlem yaptırıcam güvenebileceğim bir doktor önerebilirmisiniz acaba:59:

arkadaşlar bende ankarada iyi ve fiyatı uygun bir diş hekimi arıyorum kanal dolgu lamine bir çok işşlem yaptırıcam güvenebileceğim bir doktor önerebilirmisiniz acaba:59:

Canım özelden sanada bilgileri yolladım ama lamine pahalı bir yöntem.Dolgu uygundur ama bu yöntem pahalı, bilgin olsun..Sen yinede bir doktora görün, belki lamine değil daha uygun bir yöntem denerler.
Sevgiler..

kızlar ben de üst ön iki dişimi biraz uzatmak için estetik amaç yani laminaa yaptırdım yüklyince isterseniz resim atarım ...

Özelliği zaten doğal durmaları, diğer porselen gibi ağızda kalın ve kaba durmuyorlar. Renk durumuna gelince, siz kendiniz seçiyorsunuz beyazlığını, benim sadece üst dişlerim yapıldığından kendi dişlerimle uyumlu bir beyaz oldu, bembeyaz istemedim zaten amaç doğal bir beyaz olmasıydı.
Zamanla renk değişmesi olmaz, aynı kalır dedi doktor..
Özelden doktor bilgilerini yazdım..
Sevgiler..

rozelinda peki seninki törpüleme mi oldu yoksa daha fazla kesilip kemiklerle de oynanıp laminate veneer mi yapıldı? hani bazıların damak yapısına göre çk fazla törpülenemiyomuş ve bu yzden kemiklere bi ameliyat uygulanıp laminate yapılıyomuş ya ondan sordum :)

Back