evet cnm resim atarsan çk sevnrz buarada nerde yaptrdın bide ne kdr uzatıldı brz anlatrmısın? şimdiden tşk.ler
bu konuda söyleyebileceğim diş doktorundan ziyade dişi hazırlayan labaratuvar önemli ... sonuçta dişi doktor hazırlamıyor sadece yapıştırıyor...iyi bi labaratuvar araştırın derim zira bu laminalar bidaha sökülemiyo yapışınca..diş üzerine yapıştıktan sonra da formuyla oynanamıyor...yani nasıl geldi öyle kabul ediyoruz...ben dişçi dişçi dolaştım...hiçbiri içime sinmedi...en son biri var yurtdışında estetik eğitimi almışmış yok onun diş sütüdyosu varmış bir dişi 1000 euroya yapıyomuş...ama bana 2 istediğim halde yok gülüş tasarımı yok şu bu 10 diş yapmaya kalkıştı..modeller yaptı pratikçe ama tümü yapılınca hoşuma gitmedi iki diş yap o güzel oldu dedim teknik olarak mümkün değil dedi...bıraktım paragöz adamı...ya biz manken yada sanatçı değiliz dimi arkadaşlar kazandığımız belli...harcama limitimiz bellii...artık dişçi değil labaratuvar aramaya başladım...bi yer buldum 10 günde dişlerimi yaptı bi aracı doktor da yapıştırdı..yani doktor yeni mezun öyle tavsiye edilecek pek bi yanı yok ama laboratuvardakiler dehşet iyiler işlerinde sizde lab araştırın dişçi değil bana kalırsa..nedeni...dişçi sizi dinliyor teknisyene iletiyor...siz teknisyene direk anlatırsınız böylece,istediğiniz diş şeklini.. uygulama örneklerine bakarsınız...modelleri dener görürsünüz...