Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Ben damla görünümünü pek beğenmiyorum öyle yusyuvarlak memeler daha hoşuma gidiyo dekolteside bombeli olacak :halay: volkan hoca yurtdışındaymış onada muayene olacaktım ama kısmet değilmiş bu gidişimde napalım.bende şuanda mememde bi iz kalsın istemiyorum meme başıda bana uygun değilmiş kahverengi kısım küçük olduğu için ve daha bekar olduğum için öyle demişti bir doktor.koltuk altı istiyorum inşallah bende içime sinen bi ameliyat sonucuna kavuşurum:mad:
Haa iste bende damla sevmiyodun yuvarlak istedim dekolte kismim bombeli oldun tassin dedim:KK48: 415 yuvarlak cc konuldu ve uat dekoltem.harika bikini super yakiscak
Aynen dun doktor volkan beyle vatsaptan gorustum,Amerikada ailesinin yanindaymis bir ay sonra dönecek bebek geliyomus ondan orfa:halay:canim en guzeli bence koltuk alti,inan ben mutluyum boyle kimse gormez koltuk altini kendin bile amaliyat oldugunu unutuyosun

Haa iste bende damla sevmiyodun yuvarlak istedim dekolte kismim bombeli oldun tassin dedim:KK48: 415 yuvarlak cc konuldu ve uat dekoltem.harika bikini super yakiscak
Aynen dun doktor volkan beyle vatsaptan gorustum,Amerikada ailesinin yanindaymis bir ay sonra dönecek bebek geliyomus ondan orfa:halay:canim en guzeli bence koltuk alti,inan ben mutluyum boyle kimse gormez koltuk altini kendin bile amaliyat oldugunu unutuyosun
Benim temmuzda 1 yıl oluyor. Çok şükür bi sıkıntım yok. Umarım da olmaz. Ben de unuttum ameliyat olduğumu, kendi memem gibi. Bundan sonra da bi daha ameliyat falan olmak istemiyorum. Allah beni bir daha plastik cerrah kapılarına göndermesin :KK70: :KK70: belki 22 temmuzda doğum günü yaparım onlara :KK70: aaaaaa süper fikir :KK70: ikizlerimin doğum günüsüne hepiniz davetlisiniz :KK70:

Benim temmuzda 1 yıl oluyor. Çok şükür bi sıkıntım yok. Umarım da olmaz. Ben de unuttum ameliyat olduğumu, kendi memem gibi. Bundan sonra da bi daha ameliyat falan olmak istemiyorum. Allah beni bir daha plastik cerrah kapılarına göndermesin :KK70: :KK70: belki 22 temmuzda doğum günü yaparım onlara :KK70: aaaaaa süper fikir :KK70: ikizlerimin doğum günüsüne hepiniz davetlisiniz :KK70:
Ha ha ha bizde doğum gününü kutlarız ömürlük olsunlar ikizlerin:KK70:

Mutluluk yarın ferruh beyle görüşmem var.aştiden ferruh beyin muayenehanesine nasıl gidebilirim ankarayı pek bilmiyorumda tarif edebilirmisin:dua: mutluluk2015 mutluluk2015
Can'ım, yeni gördüm kusura bakma :KK66: aştiden, ankaray a bin ( metronun adı) , Kızılay'da in. Kızılay'dan ofisin olduğu caddeden geçen otobüsler kalkıyor.ofisi arayıp Kızılay'dan oraya gelen otobüsün numarasını sorabilirsin.ama bence Kızılay'dan taksiye bin, 15-20 lira arası yazar. Ayyy çok heyecanlandım şimdi. Mutlaka yaz buraya :KK66:

Ferruh beyle görüşmem saat 4te kızlar biraz erken geldim biyerde oturdum saatin gelmesimi bekliyorum tam karşımda ferruh beyin yeri ayyyy beni bi heyecan kapladı ilk defa inşallah içime siner ve bu hafta ameliyatımı olurum:KK76: mutluluk2015 mutluluk2015 Violetta72 Violetta72
Can'ım hadi hayırlısı :KK66: soracaklarını not et, insan heyecandan unutuyor :KK66:

B behin , iyi bir uyku çek bu gece :KK66: yarın büyük gün :KK66: hatta 400 cc fln koyarsa çoook BÜYÜK bir gün olur :KK70: cc yi Dr una bırak, matematiksel bi çalışma hatta bi mühendislik hesaplaması yaparak koyuyorlar protezi. Çok boyutlu bir planlama var. Yani protezi sadece hacmine/ cc sine göre düşünmeyeceksin. Aynı hacimdeki/cc deki protezlerin bile farklı taban çapları ve yükseklikleri var. Bu yüzden Dr un senin vücuduna en uygununu yanı en optimalini takacaktır. Burada da gördük ferruh beyin sonuçlarını, gayet başarılı :KK66:

B behin , iyi bir uyku çek bu gece :KK66: yarın büyük gün :KK66: hatta 400 cc fln koyarsa çoook BÜYÜK bir gün olur :KK70: cc yi Dr una bırak, matematiksel bi çalışma hatta bi mühendislik hesaplaması yaparak koyuyorlar protezi. Çok boyutlu bir planlama var. Yani protezi sadece hacmine/ cc sine göre düşünmeyeceksin. Aynı hacimdeki/cc deki protezlerin bile farklı taban çapları ve yükseklikleri var. Bu yüzden Dr un senin vücuduna en uygununu yanı en optimalini takacaktır. Burada da gördük ferruh beyin sonuçlarını, gayet başarılı :KK66:
Bende hasta fotolarını beğendim.ama deneme protezleri bana çok aşırı yumuşak geldi öyle olmasından korkuyorum yani birazcık diri olsun istiyorum doktorumu aradım sordum onun gibi mi olacak dedim oda hayır dedi truform kullanacağım protezler dedi.inşallah vıcık vıcık bişey olmaz.yarın tekrar söylicem kendisine şuan heyecan başladı çok fenaaayım

Bende hasta fotolarını beğendim.ama deneme protezleri bana çok aşırı yumuşak geldi öyle olmasından korkuyorum yani birazcık diri olsun istiyorum doktorumu aradım sordum onun gibi mi olacak dedim oda hayır dedi truform kullanacağım protezler dedi.inşallah vıcık vıcık bişey olmaz.yarın tekrar söylicem kendisine şuan heyecan başladı çok fenaaayım
O deneme protezleri muhtemelen asırlardır o klinikte duran artık tozlanmış şeylerdir :KK70: Allah bilir kaç hasta mıncıkladı onları :KK70: protez kasın altına koyulacak ve ilk haftalar taş gibi hissedeceksin :) Zaman'la yumuşayıp diri memeler haline gelecekler :KK66:

İnşallah çok rahat atlatırsın canım.Merak etme onlar kadar yumuşak olmuyor:KK66:

X