- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 44
-
- Konu Sahibi mutluluk2015
Çok teşekkür ederim çoooookmerhaba eski üyeyim ama pek yazmıyorum ama sizin yazılarınızı sırf sizi çok sevdiğim için takip etmeye çalışıyorum çooook tatlı bir bayansınız sizi görmedim tanımıyorum ama o kadar tatlı o kadar içten o kadar şeker yazıyorsunuz ki bayılıyorum size pozitif elektriğinizi burdan alabiliyorum sizi hiç tanımamama rağmen çok seviyorum.adınızı görünce hemen tıklayıp okuyorum. paylaşmak istedim...
Burası çok eğlencelimerhaba eski üyeyim ama pek yazmıyorum ama sizin yazılarınızı sırf sizi çok sevdiğim için takip etmeye çalışıyorum çooook tatlı bir bayansınız sizi görmedim tanımıyorum ama o kadar tatlı o kadar içten o kadar şeker yazıyorsunuz ki bayılıyorum size pozitif elektriğinizi burdan alabiliyorum sizi hiç tanımamama rağmen çok seviyorum.adınızı görünce hemen tıklayıp okuyorum. paylaşmak istedim...
evet gerçekten de öylesiniz, sevilmeyecek gibi değilsiniz kiÇok teşekkür ederim çoooookÇok utandım gerçekten buradaki ben gerçek ben, olduğu gibi, doğal, abartısız, net, komik, pozitif, komplekssiz, yardım etmeye çalışan .... Ay neymişim ben yahu, ne çok seviyormuşum kendimi
yazmaya çalışırım ama yazamasam da sizi takip ediyor olacağımBurası çok eğlenceliyaz arada çok teşekkürler tekrar çok mahçup oldum
Canımm ben aslında hep buralardayim herşeyi takip ediyorum ama ayırdığım paramı çar çur ettiğim için şuan Hem para birikimi hem karar surecindeyim yinede sen nasılsın canım benim
Can'ım haklısın Volkan hoca biraz daha yüksek fiyat istiyor. Vardır mutlaka bi bildiğiMutluluk benim 8haziranda ferruh beye randavum var.meme büyütme için görüşmeye gideceğim maraştan. Uzun zamandır araştırma yapıyorum fikirlerim sürekli değişiyor.libranın izlerini görsükten sonra bende mememde iz istemediğimi farkettim koltuk altımda kalsın kalacaksa diye düşünüyorum. Ama koltuk altından konulan protezler daha ayrık duruyormuş diye bir yorum okudum böyle birşey hakkında bilgin varmı? Ankaraya gitmişken volkan hocaylada görüşsem aslında iyi olacak ama onunda fiyatı biraz pahalı geldi maksimum 8bin bütçem varmutluluk2015
Banada mantıksız gelmişti ama yinede deneyimi olan birinden duymak rahatlattıCan'ım haklısın Volkan hoca biraz daha yüksek fiyat istiyor. Vardır mutlaka bi bildiğiferruh bey de meme de çok başarılı. Bak forumda K kar cicegi de ferruh beye oldu. Hiç de ayrık değil, çok başarılı . Violetta72 zaten efsane koltukaltı kesisi olunca memeler ayrık olur, cümlesi tamamen uydurma. Meme uçların ayrıksa hiç bi Dr veya hiç bi yöntem bunu düzeltemez. Uçların yerini mi değiştirecekler. Benimkiler ayrık ÇÜNKÜ BENİM ORJİNAL MEMELERİM DE ayrıktı. Adı üstünde meme büyütme, olan büyütülüyor bak yine Volkan hocaya ameliyat olan Sihirlii var forumda, onunkiler hiç de ayrık değil. Çünkü eski hali de öyle Violetta72 nın de birleşik. Birleşik örnek çok
Can'ım bi kere benim bu kadar memem olsa hayatta yaptırmazdımBanada mantıksız gelmişti ama yinede deneyimi olan birinden duymak rahatlattıbirde koltuk altı olunca mecburen kas altı konuluyor protezler benim fotoğrafıma bakıp bi yorum yaparmısın dokumla alakalı sence çift meme falan görüntüsü olurmu bana kas altı yapılsa
Yaaaa çok teşekkürlerCan'ım bi kere benim bu kadar memem olsa hayatta yaptırmazdımalt yapın o kadar güzel ki, çok simetrik, dokulu, uçları ortada.... Daha ne diiiim!!!! Senin sonucun her türlü güzel olur. Ama kasaltı doğru bi yöntem mi düşünülmesi gerekir bence!!!!!! Çünkü oldukça dokun var, koltukaltı ile sadece kasaltı oluyor. O çift meme görüntüsünü bilemem ama kasaltı planla bile iyi bi cerrah o görüntüyü yaratmaz. Ama kası kestirmeye değer mi bilemedim çünkü bayağı memeli bişeysin sen
Sen Ankara'da Volkan hoca ile de görüş ferruh bey ile deYaaaa çok teşekkürlerama ben hiçç memnun değilim dümdüz değil ama çok çook küçükler.kas üstünde hem kapsül kontraktürü riski daha fazla hemde protezi hissetme durumu olur diye düşünmüştüm aslında ama bilmiyorum görüştüğüm doktorların yarısı kas altı yarısı kas üstü demişti napacam ben
Tatlım kesinlikle hiç düşünmeden ferruh beye git.mükemmel ötesi bilgili çok tecrübeli bir doktor. Ferruh beye ameliyat olupta memnun olmayan hiçbir hasta görmedim. Başarılı, kesinlikle sen ne istersen onu yapmaya çalışıyor. Bu çok önemli. Ben 450 cc kas altı yuvarlak natrella taktirdim 1 ay olcak, ameliyat im çok rahat geçti, öyle aman aman bir ağrım olmadı, yani çok memnunum suan sıkıntı yok şükürMutluluk benim 8haziranda ferruh beye randavum var.meme büyütme için görüşmeye gideceğim maraştan. Uzun zamandır araştırma yapıyorum fikirlerim sürekli değişiyor.libranın izlerini görsükten sonra bende mememde iz istemediğimi farkettim koltuk altımda kalsın kalacaksa diye düşünüyorum. Ama koltuk altından konulan protezler daha ayrık duruyormuş diye bir yorum okudum böyle birşey hakkında bilgin varmı? Ankaraya gitmişken volkan hocaylada görüşsem aslında iyi olacak ama onunda fiyatı biraz pahalı geldi maksimum 8bin bütçem varmutluluk2015
Seninkiler süper olur ayrık olmaz var çünki memen 350 bile yeter sana 375 yada, yuvarlak meme altı da olurMutluluk benim 8haziranda ferruh beye randavum var.meme büyütme için görüşmeye gideceğim maraştan. Uzun zamandır araştırma yapıyorum fikirlerim sürekli değişiyor.libranın izlerini görsükten sonra bende mememde iz istemediğimi farkettim koltuk altımda kalsın kalacaksa diye düşünüyorum. Ama koltuk altından konulan protezler daha ayrık duruyormuş diye bir yorum okudum böyle birşey hakkında bilgin varmı? Ankaraya gitmişken volkan hocaylada görüşsem aslında iyi olacak ama onunda fiyatı biraz pahalı geldi maksimum 8bin bütçem varmutluluk2015
Canim bende ankarada volkan beye oldum hayatimin dogru kararaiydi ona olmak...adam bir nunara tabi fiyat pahali 11.000e oldum...koltuk alti illa kas alti yontemi olmuyo meme dokuna bagli meme dokun varsa doktor kas üstu de yapar.benim dualplan kas alti vee gercekten hos oldu yuvarlak protez ama damla gorunumu var yandan bakinca..suan 2.5 ay olu ve her gun dogallasiyolar,ben hic meme de iz iatenedim amaliyati hatirlamak istemedim ozellikle koltuk altini iatedim cok rahat iz kalsa bile kim anlar kim görur 1 sene icinde siliklesiyo bile...memede kesi istemedim o yüzdenBanada mantıksız gelmişti ama yinede deneyimi olan birinden duymak rahatlattıbirde koltuk altı olunca mecburen kas altı konuluyor protezler benim fotoğrafıma bakıp bi yorum yaparmısın dokumla alakalı sence çift meme falan görüntüsü olurmu bana kas altı yapılsa
Ben damla görünümünü pek beğenmiyorum öyle yusyuvarlak memeler daha hoşuma gidiyo dekolteside bombeli olacakCanim bende ankarada volkan beye oldum hayatimin dogru kararaiydi ona olmak...adam bir nunara tabi fiyat pahali 11.000e oldum...koltuk alti illa kas alti yontemi olmuyo meme dokuna bagli meme dokun varsa doktor kas üstu de yapar.benim dualplan kas alti vee gercekten hos oldu yuvarlak protez ama damla gorunumu var yandan bakinca..suan 2.5 ay olu ve her gun dogallasiyolar,ben hic meme de iz iatenedim amaliyati hatirlamak istemedim ozellikle koltuk altini iatedim cok rahat iz kalsa bile kim anlar kim görur 1 sene icinde siliklesiyo bile...memede kesi istemedim o yüzden
Canım hayırlı olsun sağlıcakla kullan inşallah.. Ya koltukaltı kas üstü oluyo mu eminmisinCanim bende ankarada volkan beye oldum hayatimin dogru kararaiydi ona olmak...adam bir nunara tabi fiyat pahali 11.000e oldum...koltuk alti illa kas alti yontemi olmuyo meme dokuna bagli meme dokun varsa doktor kas üstu de yapar.benim dualplan kas alti vee gercekten hos oldu yuvarlak protez ama damla gorunumu var yandan bakinca..suan 2.5 ay olu ve her gun dogallasiyolar,ben hic meme de iz iatenedim amaliyati hatirlamak istemedim ozellikle koltuk altini iatedim cok rahat iz kalsa bile kim anlar kim görur 1 sene icinde siliklesiyo bile...memede kesi istemedim o yüzden
Canım hayırlı olsun sağlıcakla kullan inşallah.. Ya koltukaltı kas üstü oluyo mu eminmisin
Valla canim bense bilmiyirum ama benim.meme dokum yok diye dualplan yapti,ama niye olmasinki illa kas mi kesilecek :) olabülüde benim mantigima uygun geliyo :)