Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Thanx :) takipteyim
Canım, ağrı durumunu yazmayı unutmuşum özelde. Sıfır ağrım oldu diyebilirim. Hastanede verilenler dışında evde içme gereği duymadım bu da hocanın, minimum doku tahribatı yaptığı anlamına geliyor bence şöyle bi örnek veriim, geçen yıllarda 20 lik dişlerimden birini bi çene cerrahına aldırmıştım. Tam 40 dk uğraştı, çekemedi; dişi kırdı; sonra dişi parçalayacak, damağımı kazıyarak çıkardılar 15 gün en ağır ağrı kesicileri içtim, günlerce ağzımı açamadım.... Bin pişman oldum... Ama geçen Çarşamba diğer 20 liğimi aldırdım. Bu seferki çok yoğun araştırmalar sonunda bulduğum bi çene cerrahıydı. Dişim uyuştu ve tam 3 saniyede , bir hamleyle çekti dişi böyle bişey yok... Adama bakakaldım " nasıl yani bu kadar mı " dedim. " hocam saygılar" dedim peşinden de " ağrı kesiciye gerek duymayacaksın çünkü çok temiz bi çekim oldu" dedi çıkardığı diş kocaman kökleri olan sağlam ve yarı gömük bi dişti. Ne ağrım oldu ne sızım oldu. Ağrı kesici içmedim hiç. DEMEK Kİİİ, travma -doku tahribatı az olduğunda ağrı da az oluyor sağolsun Volkan hoca, meme dokusunu bi genel cerrah kadar iyi bilen bi plastikçi bu yüzden hastaları az ağrı çekiyor

Ne güzeeeeel yazmışsın

Estetik ameliyatlarda en önemli şey sonuçtur bence. Sonuç bizi mutlu ederse, çekilen ağrıları da unuturuz ama bir de hem sonuç güzel hem de ağrısız olursa bu daha da süper olur tabi. Ben yurtdışından geleceğim için ameliyat sonrası da benim için önemli aslında. Birkaçgün sonra uçak yolculuğu yapmam gerekecek çünkü. Kolları kullanamıyoruz sanırım bir süre. Kaç gün kaç hafta mesela?

Dikkatimi çeken ve aklıma takılan bişey var. Genel olarak gördüğüm örneklerin bazılarında daha çok yuvarlak protez kullanılanlarda sanırım ilk zamanlarda protezin üst ve yan kısımları kare gibi görünüyor. Bu neden böyle oluyor? Zamanla geçiyor mu yoksa hep öyle mi kalıyor? Damlalarda sanki daha doğal bir görüntü oluyor. Ama yuvarlak mesela zamanla aşağıya doğru şekkillenip damlaya biraz benziyor ve doğal duruyor. Diğer taraftan damla da zamanla aşağıya doğru inip, biraz sarkık mı duruyor?

Canım , protezin türüne Dr karar vermeli bence. Sarkıklık, meme uçlarının yeri, deri- kas kalınlığı protez türünü etkileyen noktalar. Herşey olması gerektiği gibiyse, Hastanın deri ve kas kalınlığı yeterli ise yuvarlak protez damla görüntüsünü alacaktır. Ancak hastanın deri ve kas kalınlığı yeterli değilse, yani yuvarlak protezi bastırıp damla görüntüsünü veremeyecekse, Dr damla protez tercih edecektir. Form olarak da, damla protez şeklini korusun diye , daha sert yapıda diye duymuştum.

Merhaba ben de ankara'da olmak istiyorum ameliyatımı ancak doktora karar vermedim henüz. şu an ne kadara yapıyor ortalama biliyor musunuz?

merhaba eski üyeyim ama pek yazmıyorum ama sizin yazılarınızı sırf sizi çok sevdiğim için takip etmeye çalışıyorum çooook tatlı bir bayansınız sizi görmedim tanımıyorum ama o kadar tatlı o kadar içten o kadar şeker yazıyorsunuz ki bayılıyorum size pozitif elektriğinizi burdan alabiliyorum sizi hiç tanımamama rağmen çok seviyorum.adınızı görünce hemen tıklayıp okuyorum. paylaşmak istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…