Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Volkan hoca kaca yapıyor ameliyati
Canım ben Temmuz'da koltukaltı kesisi ile 10000 liraya olmuştum. Meme altı isteseydim 7000 liraydı. Sanırım fiyatlar güncellendi. Koltukaltı 11000, memealtı 8000 oldu diye biliyorum. Yine de sen bi ara sor derim. Ferruh bey, 7000 liraya yapıyordu her ikisini de o zamanlar. Şimdi onunki de değişmiştir muhtemelen.

K kar cicegi , ön görüşmeler nasılsa ücretsiz. Son kararı vermeden önce, aklındaki tüm Dr lar ile görüşmelisin. Hangisi içine sinerse :KK66: gerçi sen ameliyat tarihi aldın di mi? Ferruh bey de Volkan bey de benzer şeyleri söylemişti bana. Aklın yolu bir demek ki :KK66: ben Volkan hocayı, daha samimi ve net bulmuştum. Yoksa tıbbi olarak biri daha iyidir biri daha kötüdür asla diyemem. Ikisi de başarılı cerrahlar :KK66:

Haklısın ins iyidir, ameliyat günü tam belli değil aslında bir görüşme daha yapıp ondan sonra belirliycem birde merak ettiğim ameliyat tan sonra göğüslerin duruşu nasıldı çokmu sertti cnm

Haklısın ins iyidir, ameliyat günü tam belli değil aslında bir görüşme daha yapıp ondan sonra belirliycem birde merak ettiğim ameliyat tan sonra göğüslerin duruşu nasıldı çokmu sertti cnm
Canım, protez aslında son derece yumuşak birşey :KK66: ancak, kasaltına koyulduğu için, ilk haftalar son derece sert hissedeceksin. Kolay değil, protez, kasaltına açılan bir cebin içine yerleştiriliyor. Üstü de kapkalın kasla örtülü bir şekilde, oradaki hayatına başlıyor. 3,4 ay sonra kaslar gevşedikçe, protez kendini belli etmeye başlıyor. Beklenildiği gibi yumuşak yüzünü gösteriyor. Ama protez Kasüstüne koyulduğunda, bastıran bi kas olmadığı için çok kısa sürede kendini belli ediyor. Ben 9. Ayı tamamlamak üzereyim, gayet doğal ve diri genç kız memesi gibi, hiç emzirmemiş gibi olduklarını söyleyebilirim. Bazı kişiler protezin yumuşaklığını markayla da ilgili olduğunu söylüyorlar. Mentor sert, natrelle yumuşak diyenler var. Ama ben buna katılmıyorum :KK66:

Boyut şahane :KK66: hoca ne diyorsa o :KK66:

mutluluk senin silikonlarla ilgili bir sıkıntın varmı canım? benim göğüs üstünde ripling (dalgalanma ) oluştu ve göğsümü yanlardan ve alttan kontrol edince silikonlar elime geliyor. açık bir şekilde hissedebiliyorum. sen ne durumdasın. ben ameliyatı 18 şubat 2015 tarihinde olmuştum. kilo vermeden olabilir dedim ama hepi topu verdiğim 4 kilo.bu kadar etki eder mi ki?

mutluluk senin silikonlarla ilgili bir sıkıntın varmı canım? benim göğüs üstünde ripling (dalgalanma ) oluştu ve göğsümü yanlardan ve alttan kontrol edince silikonlar elime geliyor. açık bir şekilde hissedebiliyorum. sen ne durumdasın. ben ameliyatı 18 şubat 2015 tarihinde olmuştum. kilo vermeden olabilir dedim ama hepi topu verdiğim 4 kilo.bu kadar etki eder mi ki?
Canım bende bi sıkıntı yok şimdilik. Dalgalanma da yok gördüğüm kadarıyla. Ama tabi meme altlarınI çok dikkatli bir şekilde, bir şey arar gibi incelediğimde tabi ki protezi hissediyorum. Aslında bunun da çok önemli bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, önceden o da yoktu ki , taş gibi kaburga kemikleri vardı :KK70: ayrıca bu eşin veya partnerin bile olsa kimse göğüslerinin altına parmak uçlarıyla yoklaya yoklaya dokunmayacaktır :KK70: kilo kaybı konusunda haklı olabilirsin, oradaki yağ miktarı azaldıkça kusurlar ortaya çıkabilir. Çok belirgin değilse bu da sıkıntı değil bence :KK66: Dr unla görüştün mü?

450 cc kas altı yuvarlak koyulan bana hiç memem yok
Canım onu bilemem ki. Sonuçta meme için uygun boy protez hesaplanırlen çok boyutlu düşünülüyor. Taban çapı, alabileceği maksimum yükseklik, deri ve kas yapısı, meme uçlarının yeri... Hepsi değerlendiriliyor. Dr un bu cc yi uygun görmüşse, ameliyata 400- 450 aralığında deneme protezleri getirecektir ve en yakışanını/ en sağlıklı olanını takacaktır. Vücut yapın uygunsa, 450 cc büyük durmuyor. Çok da güzel oluyor :KK66:

Canım bende bi sıkıntı yok şimdilik. Dalgalanma da yok gördüğüm kadarıyla. Ama tabi meme altlarınI çok dikkatli bir şekilde, bir şey arar gibi incelediğimde tabi ki protezi hissediyorum. Aslında bunun da çok önemli bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, önceden o da yoktu ki , taş gibi kaburga kemikleri vardı :KK70: ayrıca bu eşin veya partnerin bile olsa kimse göğüslerinin altına parmak uçlarıyla yoklaya yoklaya dokunmayacaktır :KK70: kilo kaybı konusunda haklı olabilirsin, oradaki yağ miktarı azaldıkça kusurlar ortaya çıkabilir. Çok belirgin değilse bu da sıkıntı değil bence :KK66: Dr unla görüştün mü?

kendi doktorumla görüşmedim.izmirde başka bir doktor bulmuştum,o dönemde ablam ameliyat oldu gidemedim. ama mutlaka gideceğim.

Evet volkan hocanın sonuçlarını çok beğeniyorum.ama benim için hayal.bayan doktora gitmem lazım.eşim:KK67:izin vermiyor
Olsun önemli değil çok iyi bir bayan doktor buldum.kararımıda verdim.ilsun hanımın sonuçlarıda harika .burada ilsun hanıma ameliyat olanların sonuçlarını gördüm.sizden iyi olmasınlar mükemmel.:KK53: örneğin tikkabillam sedam afillim....:KK5::KK9::rolleyes::KK50:

Olsun önemli değil çok iyi bir bayan doktor buldum.kararımıda verdim.ilsun hanımın sonuçlarıda harika .burada ilsun hanıma ameliyat olanların sonuçlarını gördüm.sizden iyi olmasınlar mükemmel.:KK53: örneğin tikkabillam sedam afillim....:KK5::KK9::rolleyes::KK50:
Canım, çok sevindim. Tarihi de al :KK66: çok araştırdın sen de ❤️ Allah gönlüne göre versin :KK66: ben de çok beğeniyorum o arkadaşların sonuçlarını :KK66:

Canım onu bilemem ki. Sonuçta meme için uygun boy protez hesaplanırlen çok boyutlu düşünülüyor. Taban çapı, alabileceği maksimum yükseklik, deri ve kas yapısı, meme uçlarının yeri... Hepsi değerlendiriliyor. Dr un bu cc yi uygun görmüşse, ameliyata 400- 450 aralığında deneme protezleri getirecektir ve en yakışanını/ en sağlıklı olanını takacaktır. Vücut yapın uygunsa, 450 cc büyük durmuyor. Çok da güzel oluyor :KK66:
Gerçek mi cnm yâ birisini n forumdan gördüm göğüslerini 450 aşırı büyüktü ama kas üstü olmuş o

X