- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 44
- Konu Sahibi mutluluk2015
K kar cicegi , burayı okuyabilirsin süreci anlatmıştım, belki faydası olur diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konunun ilk sayfasını aç, oradan başla okumaya faydalı olursa ne mutluNerden bakacam cnm göremedim
Hayırlı olsun canım Volkan hoca mı yapacak ? Aklındaki tüm soruları sorabilirsin, elimden geldiği kadar yardımcı olurumÇok teşekkür ederim cnm resim görebilirmiyim bır sakıncası yoksa benimde yakında ameliyat im var, 410 cc damla kol altı takılacak, nerdeyse hiç dokum yok 53 kilo 168 boy nasıl olur ki
IzliyorumÇok teşekkür ederim cnm resim görebilirmiyim bır sakıncası yoksa benimde yakında ameliyat im var, 410 cc damla kol altı takılacak, nerdeyse hiç dokum yok 53 kilo 168 boy nasıl olur ki
Boyut şahane hoca ne diyorsa oÇok teşekkür ederim cnm resim görebilirmiyim bır sakıncası yoksa benimde yakında ameliyat im var, 410 cc damla kol altı takılacak, nerdeyse hiç dokum yok 53 kilo 168 boy nasıl olur ki
Çok agrin oldumu ameliyat tan uyaninca neler hissetti n cnmBoyut şahane hoca ne diyorsa o
Canım, hiç ağrım olmadı. Hastanede verilenler dışında hiç ağrı kesici içmedim. Hocanın eli gerçekten çok iyi. Bak benden sonra ameliyat olan arkadaşlar oldu forumda, onlar da çok rahat atlattılar. Ama baskı hissine hazır ol. Ilk üç gün baskı yüzünden nefes almak, öksürmek, hapşırmak hatta gülmek bile çok zor. Sonra alışıyorsun bu hisse, kaslar kendini saldıkça rahatlıyorsun. Kolay değil, 300,400 gr lık ağırlıklar akciğerlerinin üstüne konuyor, bu da yetmezmiş gibi üstten bi de kas bastırıyor. Ilk üç gün biri seni arkadan itmeden kalkamazsın. Dik pozisyonda otur ve yat. Sakın dümdüz yatma. Ben hep 90 derecelik bi açıyla yattım. Eve geçtiğinde sakın sürekli yatma. Dinlen ama aktif dinlen ben gece dışında hiç yatmadım. Ya evde gezindim ya da oturdum. Çünkü yatmak sırt ağrını arttıran birşey. Ilk üç gün o sırt ağrısı da arkadaşın olacak sonra çoook hızlı bir şekilde iyileşeceksin. Ben 5. Gün otomatik vites arabamı kullanmıştım. Ama el frenini çekemiyordum kapıyı da açamıyordum hocaya güven, ne derse yap veya yapma dedikleri adım adım oluyor. Çok doğru bir tercih yapmışsın. Aklına takılanlar olursa yaz lütfenSizinki çok güzel olmuş
Hayır cnm ferruh bey yapacakHayırlı olsun canım Volkan hoca mı yapacak ? Aklındaki tüm soruları sorabilirsin, elimden geldiği kadar yardımcı olurum
Evet canım, kasaltı/ dual planHayır cnm ferruh bey yapacak
Hayırlı uğurlu olsunHayır cnm ferruh bey yapacak
Volkan hoca, ameliyat sütyeni giydirmiyor . Bu yüzden memeler açıktı. Rahat bir atlet giymiştim. Ama Ferruh bey ameliyat sütyeni ve sargı ile çıkarıyor ameliyattan....Ameliyattan cikinca göğüslerini hemen görebildiğinden mi
Her doktorun farklı bir yöntemi var tabii Dr un ne derse oŞeklin otursun diye giydriyordur beklide,