• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Ankara'da ki nişan hazırlıklarım***

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Bayanlar, bir şey soracağım:
Söz& nısan tepsınızdekı makaslar plastik saplı mıydı?
Yoksa çelik saplı mı?

Bir de 10 gün sonra ısteme ve nişanım olacak. Ben hala kıyafet bakmadım.
Korkuyorum, çünkü hem kılo fazlam var hem de göğüs ölçüm vucuduma göre büyük
Napıcam bılmıyorum
Resmen kıyafet bakmaktan kaçıyorum :(

Merhabalar.. Kısmet olursa şubat tatilinde nişan yapmayı düşünüyoruz. Maalesef kış nişanı olacak imkanlar biraz kısıtlanacak ama yaza düğün olacağından ve şuan sözlüm askerde olduğundan bu şekilde zamanlama yapıldı.Şimdilik mekan araştırıyoruz düğün salonu tarzı bir yer olsun istemiyorum. Maksimum 100 kişilik sosyal tesis olabilir restoran olabilir. Sizinde bildiğiniz, kendi nişanınızı yaptığınız yerler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum:KK54:
Allah tamamına erdirsin

Yoksa çelik saplı mı?

Napıcam bılmıyorum
Resmen kıyafet bakmaktan kaçıyorum :KK43:
Takma kafana seni beğenen nişanlı var piyasada ne kıyafetler var bulunur

Yoksa çelik saplı mı?

Napıcam bılmıyorum
Resmen kıyafet bakmaktan kaçıyorum :KK43:
Sapina dikkat etmedim ben cunku kurdele ile sarmayi dusunuyorum,sende oyle yapabilirsin hem daha şık durur:)
Hic dert edinme kendine boyle seyleri o gun mutlu olman cok daha onemli senin gunun bu cunku:)
Eger rahat etmezsende kucuk gosteren sutyenler var bildigim kadariyla onlardan kullanabilirsin korseler var toparlayicilar var bi bak internetten istersen:)

Sapina dikkat etmedim ben cunku kurdele ile sarmayi dusunuyorum,sende oyle yapabilirsin hem daha şık durur:)
Hic dert edinme kendine boyle seyleri o gun mutlu olman cok daha onemli senin gunun bu cunku:)
Eger rahat etmezsende kucuk gosteren sutyenler var bildigim kadariyla onlardan kullanabilirsin korseler var toparlayicilar var bi bak internetten istersen:)

Ben de süslemeyı düşünüyorum da annem ılla çelik saplı olsun dıyor :) onlar da pahalı, 15 tl cıvarında
Şu an ıyı bır markanın toparlayıcısını kullanıyorum zaten ama yıne de ıstedıgım gıbı küçük degıller :)
İnsanoğlunun ısteklerı hıc bıtmıyor valla

Ben de süslemeyı düşünüyorum da annem ılla çelik saplı olsun dıyor :) onlar da pahalı, 15 tl cıvarında
Şu an ıyı bır markanın toparlayıcısını kullanıyorum zaten ama yıne de ıstedıgım gıbı küçük degıller :)
İnsanoğlunun ısteklerı hıc bıtmıyor valla
Sen bi yap bence annen eminim begenir ;)
Peki yapistirmali sutyen denedinmi hic?ben nisanligimin icine aldim varligi ile yoklugu bir(benimde cook kucuk goguslerim kitle oldugu icin ameliyat olmustum yapiskanli sutyenin ustune normal sutyen takicam o derece:( ) gercekten insanogluyuz memnun olmamiz cok zor ama olsun yinede cook sukur:)

Sen bi yap bence annen eminim begenir :KK66:
Peki yapistirmali sutyen denedinmi hic?ben nisanligimin icine aldim varligi ile yoklugu bir(benimde cook kucuk goguslerim kitle oldugu icin ameliyat olmustum yapiskanli sutyenin ustune normal sutyen takicam o derece:KK43: ) gercekten insanogluyuz memnun olmamiz cok zor ama olsun yinede cook sukur:)

Geçmiş olsun, allah şifa versin
Hıc duymamıstım canım

http://i.hizliresim.com/RboAJG.jpg[/img

Bunun gıbı bırkac tane var ama tanesı 3bucuk lıra dıyor pahalı geldı

Ben de üç hafta önce sözümde sabun dağıttım instagramdan 2.50 ye sipariş verdim ve 3.50 diyenlerden hiç farkı yok. üstelik hızlı ve eksiksizdi. İstersen ben sipariş verdiğim sayfayı önerebilirim. Ya da sen araştır biraz bulursun

Canim davetiye benim degil baska bir akadasin burdan sanirim simdi aile arasi bi nisani atlatalim oda olucak insallah allah tamamina erdirsin sninde tssekkur ederim cornek resmi varmi bakablirmiyim nasil birsey yaptirdin?:KK15:

Super guzel canim bende ayni boyle dusnuyorum nerden yaptirdin fiyatida uygunms ben30 tane dusunuyorum tanesi nekadar geliyor

IMG-20141229-WA0000.jpg

Davetiyemi susledim dun,beyaz kalemle isimler yazilicak sadece:) Bu hazirliklar ne kadar eglenceliymis sirada lavanta siseleri var;)

Canim Ankara'da oturuyorsan eger izmir caddesinde bi yerde gormustum bunlardan sabunu sus kutusu herseyi vardi gidip bakabilirsin belki
Antalyada oturuyorum ben cnm tesekkurler davetiyen cok sirin hazirlamakta keyiflidir hayirli olsun

Back