• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Ankara'da ki nişan hazırlıklarım***

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ben öylesine girip bakmıştım o yüzden mağaza ismine bakmadım ama çok kısa zamanda almaya gideceğim o zaman adres veya mağaza ismi veririm mutlaka

izmir caddesinde nerede canım mağazanın adı ne
etiketleri fln nasıl yapacaksın şişelerin olduğu yerde lavanta varmıydı
garsonlar ilgili hiç sıkıntın olmasın
canim etiketi bilgisayardan tasarlayip buyuk kirtasiye fotokopi dukkanlarinda bastirmayi planliyorum
lavantayida baharatcilardan alabiliriz siselerin satildigi yerde yoktu.

canim etiketi bilgisayardan tasarlayip buyuk kirtasiye fotokopi dukkanlarinda bastirmayi planliyorum
onu tasarlayacak bırını bulmam lazım benim bi de yapıskanlı olursa şişeye yapış

onu tasarlayacak bırını bulmam lazım benim bi de yapıştırıp kullanabiliriz

canım bende aynısından yapmayı planlıyorum da suluhan da varmış.netten baktıgın zaman en uygunu nerdeyse 2.50 ama orada 60 kuruş falanmış.bi bakmanı tavsiye ederim zaten hazır satanlarda oradan alıp yapıo.üstünün yapışkanı için de matbaa olabilir gbi gedi bana :)

onu tasarlayacak bırını bulmam lazım benim bi de yapıştırıp kullanabiliriz
canim ben kendim tasarlicam.Uygun bir program bulursam sanada soylerim sende kendin yapabilirsin.matbaadamda yapiskanli sekilde cikarttikmi bu is tamam:) benim nişan gunum belli oldu artik siseleri alip baslicam yapmaya:)

canım bende aynısından yapmayı planlıyorum da suluhan da varmış.netten baktıgın zaman en uygunu nerdeyse 2.50 ama orada 60 kuruş falanmış.bi bakmanı tavsiye ederim zaten hazır satanlarda oradan alıp yapıo.üstünün yapışkanı için de matbaa olabilir gbi gedi bana :)
benimde aklimda suluhan oncelerde boncuk almaya giderdim ama su siralar hic yolum dusmuyor. Bigun ozellikle bu siseler icin gidicem. Hanin karsisinda hal var oradaki baharatcilardanda lavanta alinip malzemeleri tamamlayabilirz:)

uygun programın adını sabırsızlıkla beklıyorum :) hadi o zaman hepimize şimdiden kolay gelsin :)

kolay gelsin ben kolonyo doldurmayıda düşünüyorum şöyle güzel bi lavanta kokusu fln bulursam
araştırmalarınızı bekliyorum suluhanı çok duydum ama hiç gitmedim gidip bakmak lazım
boncuk kurdela saman iple fln baglıyorlar ondanda aldık mı tamamdır

Iki tane program indirdim kizlar bi kac tasarim yapayim en rahatini bildiricem size beklemede kalin:)

kolay gelsin ben kolonyo doldurmayıda düşünüyorum şöyle güzel bi lavanta kokusu fln bulursam
araştırmalarınızı bekliyorum suluhanı çok duydum ama hiç gitmedim gidip bakmak lazım
boncuk kurdela saman iple fln baglıyorlar ondanda aldık mı tamamdır
Onumuzdeki hafta suluhana gidip detayli bi arastirma yapicam insallah haberdar edicem sizi:)

ikinizden de haber bekliyorum :) size bi de bişi sormak istiyorum benim nişanım şubatta aile arasında olucak yaza da düğün kısmetse.ama şimdiden bu kadar hevesli heyecanlı olmam noral bi durum mu emin olamıyorum.kime desem ooo daha çok var bu kadar heyecan yapma diolar.sizde aynı durumda olduğunuz için fikir almak istedim

ikinizden de haber bekliyorum :) size bi de bişi sormak istiyorum benim nişanım şubatta aile arasında olucak yaza da düğün kısmetse.ama şimdiden bu kadar hevesli heyecanlı olmam noral bi durum mu emin olamıyorum.kime desem ooo daha çok var bu kadar heyecan yapma diolar.sizde aynı durumda olduğunuz için fikir almak istedim
çok normal canım göz açayıp kapayıncaya kadar zaman geçiyor herkes daha çok var diyor ama o zaman bile yeri geliyor yetmiyor
aksilik çok çıkıyor çünkü ev de mobilyalarda vs
sen istediğin gibi yap takma kimseyi benim daha ortada belirli bi zaman yok bak ben neler peşindeyim :D:D:D:D:D

Kızlar merhaba ne güzel telaşlardasınız hayırlı uğurlu olsun şimdiden :) ben de nişanımda o şişelerden yapmıştım içine de kolonya olarak eyüp sabri tuncerin kadın teninden koymuştum çok hoşuna girmişti herkesin. Bi de mekan arayışınız için kendimce bir iki öneride bulunmak istedim. Bizim kınamız Altınpark Amade, düğünümüz Ada Restataurantta oldu. İkisinden de inanılmaz memnun kaldım hele ki düğün benim için rüya gibi peri masalı gibi bişeydi heralde keşke o güne geri dönüp baştan sona bi daha yaşasam Ada restaurantın sahibinden düğün asistanına fotoğrafçısına garsonuna herşeyi mükemmel. Ödediğiniz her kuruşu sonuna kadar hak ediyor resmen.

Kızlaar benim nişanım bu cumartesi ve ben salı günü almaya gidiyorum :) haber bekleyin benden :) bu ara nişanımın ayrıntılarını pembe düşünüyorum o yüzden şişelerin üzerindeki etiket için renkli A4 kağıtlar var ya onların pembe olanlarından alcam. Kendi hazırladığım üzerinde çöp adam şeklinde bi kız bi erkeğin olduğu kenarlarda da isim tarih ve "söz verdik" yazılı şeyi o pembe kağıtlara çıktı alıp yapıştırcam. Başarılı olursa buradan paylaşırım :) her şey gönlünüzce olsunn

Benimde nişanım şubatta düğünüm eylülde aynı zamanlarda aynı heycanları yaşıcaz seninle. Ben kimseyi takmıyorum kulağımı kapatıp yapacaklarıma konsantre oluyorum.Hayatımızda bir kez yaşayacagımız şeyler bunlar heycanlanmamız çok çok normal:)

Kızlar merhaba ne güzel telaşlardasınız hayırlı uğurlu olsun şimdiden :) ben de nişanımda o şişelerden yapmıştım içine de kolonya olarak eyüp sabri tuncerin kadın teninden koymuştum çok hoşuna girmişti herkesin. Bi de mekan arayışınız için kendimce bir iki öneride bulunmak istedim. Bizim kınamız Altınpark Amade, düğünümüz Ada Restataurantta oldu. İkisinden de inanılmaz memnun kaldım hele ki düğün benim için rüya gibi peri masalı gibi bişeydi heralde keşke o güne geri dönüp baştan sona bi daha yaşasam Ada restaurantın sahibinden düğün asistanına fotoğrafçısına garsonuna herşeyi mükemmel. Ödediğiniz her kuruşu sonuna kadar hak ediyor resmen.

Allah mutlu mesut etsin inşallah darısı bize olsun:) Ben nişanımı Ada restaurantta yapmak istiyorum bu hafta konuşmaya gidicez. Sanırım verdiğimiz ücretin içinde fotoğrafçıdan orkestraya herşey dahil oluyor değil mi?

Back